Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Brittiska the Sun hängde ut Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg: ”En av planetens farligaste män”

UTRIKES. Brittiska the Sun har i en lista med bland andra islamistiska terrorister hängt ut Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg. Frihetskämpen och den okuvlige men fredlige idealisten påstås i artikeln vara en av ”planetens farligaste män”.

Socialdemokraterna spred lögner om SD och M på arabiska

VAL 2018. Socialdemokraterna har via en arabiskspråkig Facebooksida spridit lögner och makabra påhitt om SD och M inför valet. Bland annat hävdas att partierna försöker ”så konflikter och panik mellan muslimer och svenskar”.

350 tidningar fördömer Donald Trumps krig mot folkfientliga journalister

MEDIEVÄRLDEN. I en samlad aktion protesterar 350 amerikanska tidningar mot Donald Trumps “oupphörliga angrepp på den fria pressen” och hans uttalanden om nyhetsrapportering som ”fake news” och journalister som ”folkets fiende”. Nära 350 amerikanska nyhetsorganisationer publicerade på torsdagen egna texter som motiverar den fria pressens självklara roll i en fungerande demokrati. Det är tidningen Boston Globe som tagit initiativet […]

Fejkad dokumentärserie om Ku Klux Klan läggs ned efter avslöjande

LÖGNMEDIA. En amerikansk dokumentärserie om Ku Klux Klan blev hastigt nedlagd under förra veckan efter att det framkommit uppgifter som gör gällande att flera scener ska vara fabricerade av producenterna.

Tysk lögnpress: Putin beordrade sexattackerna i Köln!

MEDIA. Den tyska tidningen Bild hävdar att Vladimir Putin stod bakom sexattackerna under fjolårets nyårsfirande i staden Köln. De menar att han iscensatt det hela för att ”underminera Angela Merkel” och varnar nu för fler sexattacker i samband med nästa års parlamentsval.

Expressen: Våldtäkterna beror på sommarvädret

MEDIA. Propagandatidningen Expressen som ägs av den judiska maktfamiljen Bonnier, ger utrymme för en psykoterapeut vid namn Börje Svensson att hävda att de arabiska och afrikanska våldtäkterna mot svenska flickor och kvinnor beror på ”det fina sommarvädret”

Granskning Sverige konfronterar svarslös journalist

MEDIA. Nyligen lyfte journalisten Åsa Lindqvist på Hallandsposten fram två negrer som hjältar efter att de stoppat två tjuvar, vad hon inte lyfte fram var att även tjuvarna var utlänningar. Granskning Sverige ställer Lindqvist mot väggen.