MEDIA. Propagandatidningen Expressen som ägs av den judiska maktfamiljen Bonnier, ger utrymme för en psykoterapeut vid namn Börje Svensson att hävda att de arabiska och afrikanska våldtäkterna mot svenska flickor och kvinnor beror på ”det fina sommarvädret”

Juden Carl-Johan Bonnier, styrelseordförande för Bonnier-koncernen.

”Vår familj är en garant för det fria ordet” – Carl Johan Bonnier.

Efter den senaste tidens överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter riktade mot svenska flickor och kvinnor, utförda nästan uteslutande av arabiska och afrikanska män, så har propagandatidningen Expressen i en artikel bestämt sig för att ge utrymme till en ”psykoterapeut” vid namn Börje Svensson. Han försöker ge intrycket att våldtäktsvågen inte beror på den massinvandring av arabiska och afrikanska män som plågat Sverige i decennier, utan att denna ökning av antalet våldtäkter under sommaren snarare beror på just sommaren själv.

— Det kan säkert delvis ha med värmen och det fina sommarvädret att göra, säger Svensson och fortsätter:

På sommaren exponerar man sig på ett annat sätt. Jag kan inte se det på ett annat sätt.

Men det stannar inte där. Svensson fortsätter rabbla förklaringar som inte har med massinvandringen att göra:

Man tittar på våldsporr på nätet och vissa grupper med människor blir helt vilsna av detta. Alkohol är en annan faktor som spelar in, förklarar han.

Journalisten som skrivit artikeln ”Förklaringen till vågen av våldtäkter i sommar” på Expressen, där Börje Svensson intervjuas, heter Lars-Olof Strömberg. Han passar i vanlig ordning på att dölja signalement på våldtäktsmännen som uppgetts av våldtäktsoffren, exempelvis så nämner han inte att våldtäktsmannen som drog in en 14-årig flicka in i ett buskage och fullbordade en våldtäkt på henne beskrevs som ”mörk”, utan nöjer sig med ”man i 20-30-årsåldern”.

Strömberg nämner dessutom hela fyra gånger i artikeln att Börje Svensson är en ”psykoterapeut” och att han har över ett decennium av ”erfarenhet”.

Artikeln har de senaste timmarna gått fullständigt viral på sociala medier. Förmodligen beror det dock inte på att allmänheten äntligen hittat en förklaring på den eviga gåtan om varför det begås så många våldtäkter i det ”moderna” Sverige.

Källa:
Förklaringen till vågen av våldtäkter i sommar


  • Publicerad:
    2016-07-24 16:25