Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Expressen hittar antisemitism i Sveriges största kvinnogrupp

Skriver att media ägs av blodtörstiga ”zionister”  ”Goebbels-nivå på den här antisemitismen”, enligt Christer Mattsson.

Etablissemangsmedia blöder – tvingas till nedskärningar för hundratals miljoner 

För Viaplay kan upp till en fjärdedel av personalstyrkan sparkas Judiska Bonnier News klarar sig bättre än övriga.

Bonnier – en förolämpad oskuld

Artikel från Den Svenske Nationalsocialisten Om hur Bonnier-klanen förnekade sig själva när Dagens Nyheter förbjöds i Tredje riket.

Aftonbladet förfasas över positiv bokbeskrivning om Adolf Hitler

En del av förordet till boken Adlibris kommer se över produkttexten.

Ökänd Bonnier-lakej konfronterades om hatkampanj

Niklas Orrenius förstörde bloggaren ”Julia Ceasars” liv med hembesök och uthängning Njuter nu av livet i sommarstugan på Mölledalsgatan i Malmö.

Bonnier expanderar i svenska Finland

DN köper viktiga svenskspråkiga tidningar Wolodarski tar över Hufvudstadsbladet av ”idealistiska skäl”.

För sent!

Artikel från Sverige Fritt, 1938 Ruth Olsson om Bonniers mediala maktmissbruk.

DN beklagar sig över våldsamma protester i Frankrike

Förfäras över att ”fredliga demonstrationer” blivit ”våldsamma kravaller DN:s utsända fick själv smaka på svarta blockets vrede.

Bonnier betalar 6 000 kronor till Motståndsrörelsen

Stal bilder från Motståndsrörelsen.se till hetsartiklar Erkänner nu sitt fel och betalar för bilderna.

Bonnier och Civil Rights Defenders sprider falska uppgifter om “protester på Kuba”

LÖGNPRESSEN. Just nu tycks det pågå en judisk-liberal desinformationskampanj om ”protester” på Kuba. Men tidningen Proletären har bland annat kunnat avslöja att de ”protestfilmer” som publicerats i bland annat Expressen är fejk.

Judiska Bonnier expanderar i Skåne

MEDIA. Den judiska mediekoncernen Bonnier expanderar ytterligare och köper upp två skånska dagstidningar. Snart kontrollerar man den lokala nyhetsrapporteringen över hela landet.

Bonnier och Schibsted utökar sin makt – startar eget Postnord

JUDISK MAKT. Mediejättarna Bonnier och Schibsted startar nu ett gemensamt distributionsbolag som ska konkurrera med bland annat Postnord. ”Sweship” är namnet på företaget som ska leverera e-handelsvaror till svenska hushåll.

Homosexuell “kvalitetsjournalistik”: Jonas Gardell drömmer om att bli penetrerad av nyss avlidne Lars Norén

HOMOSKANDAL. När andra sörjer Lars Norén minns homoprofilen Jonas Gardell framför allt hur han ville bli knullad av den heterosexuelle dramatikern.

Bonnier köper majoritet av norsk förlagskoncern

MEDIA. Judiskägda Bonnier Books köper nu 70 procent av den norska förlagskoncernen Strawberry Publishing. Bonnier Books ägs av Bonnier AB som är den största aktören på den svenska förlagsmarknaden.

Ledarskribent tystas av Bonnier efter kritik mot plundringskravaller i USA

JUDISK MEDIA. Under onsdagen kritiserade Sydsvenskans ledarskribent Mats Skogkär vänsterns hyllningar av de afrikaner som plundrar och kravallar över hela USA. Bonniertidningens ansvarige utgivare tog snabbt avstånd från kritiken och nu har Skogkär ”omplacerats” till en tjänst där han inte kan skriva.

Podden Urkult skapar rubriker i lögnpressen

RADIO. Nordisk Radios nya musikpodd Urkult har bara hunnit sända ett avsnitt, men har trots detta redan skapat rubriker.

“Godiskung” kan åtalas för HMF efter Expressenpublicering

ÅSIKTSCENSUR. Efter att Expressen publicerat ”rasistiska” uttalanden som man tillskriver en representant för ett krisande godisföretag hotar en tidigare överåklagare med åtal. Men inte mot tidningen som spred uttalandena, utan personen som man tillskriver dem.

DN: ”Ensamkommande bör få coronaamnesti”

MASSINVASIONEN. Bonniertidningen Dagens Nyheter lobbar nu för att personer som utan asylskäl tagit sig in i vårt land och som omfattas av ”gymnasielagen” ska få ”coronaamnesti” och därigenom permanent få stanna i Sverige.

Bonnierprofil sprider konspirationsteori om corona

CORONAKRISEN. Moa Berglöf, skribent på Bonniertidningen Sydsvenskan, påstår på Twitter att Storbritanniens premiärminister Boris Johnson medvetet smittat sig med corona för att dölja något annat.

Kändisarna som byggde Sverige

DEBATT. Jonas De Geer skriver om den nya TV4-serien ”Blattarna som byggde Sverige” och menar att en intressant programidé förlorades i illa dold mångkulturpropaganda.

Klas Granström ny chefredaktör på Expressen – ska fortsätta ”värna yttrandefriheten”

LÖGNPRESSEN. Bonniertidningen Expressen har fått en ny chefredaktör och ansvarig utgivare, Klas Granström. Granström, som efterträder den ökände Thomas Mattson, kommer enligt utsago att ”fortsätta förvalta det fria ordet”. Under Mattsons tid pressade den judiskägda tidningen Google till omfattande censur och ägnade sig energiskt åt att hetsa mot och hänga ut oliktänkande i samarbete med kriminellt belastade vänsterextremister.

Expressen måste spara 100 miljoner – neddragning av personalen att vänta

INRIKES. Det går inte så bra för boulevardblaskan Expressen. Höstens omfattande neddragningar visade sig inte räcka utan tidningen behöver nu spara ytterligare 100 miljoner.

Judiska församlingen om Expressens påståenden: “Ingen skadegörelse på gravplats”

BONNIERMEDIA. Judiska församlingen i Stockholm dementerar Expressens påståenden att ”NMR-nazister” skändat en judisk gravplats.

Ulf Kristersson rasar mot antisemitism: “Kriminalisera Motståndsrörelsens lagliga verksamhet”

INRIKES. M-ledaren Ulf Kristersson ger i Bonnier-blaskan Expressen råd om hur man bör bekämpa kritik mot judar.

Bonnier expanderar – köper Dagens Samhälle

MEDIA. Det judiskägda mediekonglomeratet Bonnier köper nu in Dagens Samhälle, tidigare ägd av arbetsgivarorganisationen Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).

Bonnier Skog dumpade hundratals nöjesdödade änder i skogen

DJURVÅRD. Judiskägda Bonnier Skog har avslöjats med att dumpa uppemot 500 nöjesdödade änder i skogen i Dalsland. Företaget har nu anmälts för miljöbrott.

Expressen-krönikör: “Vi invandrare ska ingenstans”

INRIKES. Expressen har låtit publicera en krönika som proklamerar att rasfrämlingarna är här för att stanna.

Expressen får sparkrav på 40 miljoner

LÖGNPRESSEN. Under hösten tvingas Bonnier-ägda Expressen spara 40–45 miljoner kronor. Bland annat försvinner tio tjänster från Expressen TV.

Youtubes nya massiva censurkampanj – stänger ner “hat- och konspirationsvideor”

CENSUR. Ivrigt påhejade av Bonnier stryper nu Google yttrandefriheten ytterligare. I ett blogginlägg meddelar Youtube att man enligt nya regler stänger ner flera Youtubekanaler med politiskt inkorrekt innehåll.

Judisk mediekoncern är till salu

MEDIA. Den judiska mediekoncernen Stampen är till salu.

Judiska medier betalade miljontals kronor för att få igenom det nya EU-direktivet

JUDISK MAKT. De judiskt ägda mediejättarna Bonniers och Schibsted placerade lobbyister i Bryssel och betalade ut miljontals kronor för att få igenom det nya EU-direktivet om upphovsrättsskyddat material på nätet – det som har kallats slutet för dagens internet.

David Baas om det judiska inflytandet över Expressen: “Jag förstår inte frågan”

INTERVJU. David Baas är känd för att å Bonniers vägnar trakassera och hänga ut politiska dissidenter. Men när han själv får frågor om media och ägande har han svårt att svara på dem.

Judiska DN vill inskränka på yttrandefriheten för att skydda hatade politiker

INRIKES. Den judiska tidningen Dagens Nyheter vill ytterligare inskränka på yttrandefriheten för att beskydda hatade politiker.

Lokaltidningskoncern uppköpt av Bonnier

JUDISK MAKT. Enligt nya uppgifter har det judiska mediebolaget Bonnier News tillsammans med norska Amedia köpt upp lokaltidningskoncernen Mittmedia.

Nya “Trolljägarna” på jakt efter Nina Drakfors och Fabian Fjälling

1984. Under produktionen av den nya säsongen av ”Trolljägarna” har juden Robert Aschbergs kollega Frida Boisen bland annat besökt Fabian Fjällings hem, samt försökt att få till en intervju med Nina Drakfors.

RT efter TV4:s Jesushån: “Svensk massmedia drabbas inte av HMF”

MEDIA. Efter att TV4 hånat Jesus med sexuella anspelningar konstaterar ryska RT att svensk massmedia inte drabbas av censurlagar.

Mittmedia ska säljas – Bonnier har lagt bud

MEDIA. Den svenskfientliga mediakoncernen Mittmedia säljs för att försöka klara en ekonomisk kris. Judiska Bonnier är en av intressenterna.

Antinationell stalkerjournalist vinner “Stora Journalistpriset”

BONNIERMEDIA. David Baas har tagit hem ”Stora Journalistpriset” för att ha trakasserat politiskt oliktänkande.

Judiska Expressen: “Vita människors rädsla för verkligheten hotar demokratin”

EX-PRESSEN. Bonnierblaskan Expressen har publicerat en krönika som säger att ”vita människors rädsla för verkligheten” hotar demokratin.

Judiska Bonniers vill bli fastighetsbolag när de säljer ut delar av sin verksamhet

MEDIA. Det sjunkande skeppet Expressen kommer att offras när dess ägare Bonniers byter till mer lukrativ verksamhet, skriver Åsa Linderborg för den judiska tidningen Aftonbladet.