INRIKES. Den judiska tidningen Dagens Nyheter vill ytterligare inskränka på yttrandefriheten för att beskydda hatade politiker.

Tidningen Dagens Nyheter, som ägs av den judiska Bonnier-klanen och vars chefredaktör är den globalistiske juden Peter Wolodarski, vill inskränka ytterligare på yttrandefriheten.

I en osignerad ledare ger tidningen flera exempel på hur av folket hatade politiker får utstå negativa – men inte olagliga – kommentarer på sociala medier och hur detta måste stoppas.

”[…] frågan är om vi inte redan har alla motmedel i våra händer och bara behöver bli bättre på att använda dem. Polis och åklagare måste bli effektivare i jakten på människor som gör sig skyldiga till förtal och olaga hot på nätet. När hoten riktar sig mot ledande politiker är de en form av terrorism” hävdar tidningen som verkar åberopa ett nytt eller utvidgat Näthatsgranskaren, vilket är en svenskfientlig angivarorganisation som leds av djurplågaren Thomas Åberg och som dömt hundratals svenskar för ”hets mot folkgrupp” efter att de använt sig av sin grundlagsskyddade yttrandefrihet.

DN menar vidare att sociala medier givit utrymme åt människor att framföra sina egna – till systemet diametrala – åsikter, något som ”gör det lättare för hatare att finna varandra och pumpa upp varandras ilska till bristningsgränsen” menar tidningen.

Trots att Bonnierkoncernen gör allt för att motarbeta, förtala, ljuga om och hetsa mot oppositionella Nordiska motståndsrörelsen, ondgör de sig över att fri debatt på sociala medier kan förhindra människor från att engagera sig politiskt ”om det innebär att vara ständig måltavla för trakasserier och rena dödshot även mot familjemedlemmar”.

Källa:
Dra av masken från näthatarna och trollen


  • Publicerad:
    2019-02-11 19:00