Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Syrien välkomnas tillbaka till Arabförbundet

Globalisternas planer för landet har misslyckats USA kräver fortfarande att Assad ”måste bort”.

Syrien erkänner Luhansk och Donetsk folkrepubliker

Andra självständiga nation efter att Ryssland att erkänna utbrytarrepublikerna Ukraina bryter diplomatiska band med Syrien och hotar med sanktioner.

Donald Trump erkänner – ville lönnmörda Syriens president

UTRIKES. USA:s president Donald Trump erkänner i en intervju att han ville lönnmörda Syriens antisionistiska president Bashar al-Assad. Något som Trump tidigare förnekat.

Assad om IS-terrorister: Erdogan försöker utpressa Europa

SYRIEN. President Assad berättar i en intervju att IS-terrorister som fängslas på syriskkontrollerat område ska dömas i specialdomstolar enligt syrisk lag. Att som den turkiska presidenten Erdogan sända dem tillbaka till Europa, ser han som utpressning.

Assad: “Epstein blev mördad”

UTRIKES. Bashar al-Assad har i en intervju sagt att juden Jeffrey Epstein mördades för att han hade för mycket utpressningsmaterial mot inflytelserika personer.

ISIS bekräftar al-Baghdadis död – Assad tvivlar på uppgiften

UTRIKES. ISIS bekräftar att deras ledare al-Baghdadi är död. al-Hashimi al-Qurayshi blir deras nye ledare. Samtidigt tvivlar Syriens president Bashar al-Assad på uppgifterna.

Expressen erkänner: Assad är det bästa för Syrien – finns inga “moderata rebeller”

SYRIEN. Det finns ingen ”demokratisk” opposition i Syrien och Bashar al-Assad är landets bästa chans till fred. Det skriver nu Mellanösternkorrespondenten Magda Gad i Expressen – en tidning som sedan krigets start har hetsat mot Assad och hyllat de terrorgrupper som han bekämpat.

Israel skryter om attacker mot iranska mål i Syrien

UTRIKES. Under natten till måndagen genomförde Israel en intensiv attack mot iranska mål i Syrien med kryssningsrobotar. Det ovanliga är att den israeliska armén skrytsamt bekräftade attacken.

FILM: Assad kritiserade “förintelse”-myten

UTRIKES. En film med en ung Bashar al-Assad visar hur den syriske presidenten ifrågasätter ”förintelse”-myten.

Terrorstaten Israel bombade syriskt flygfält från libanesiskt luftrum

UTRIKES. Minst 14 syrier har dödats under natten till måndagen när israeliska bombplan attackerade ett flygfält i Homsprovinsen.  

Mosaiken Mellanöstern – Nordfront reder ut sörjan

MELLANÖSTERNANALYS. Många kan nog tycka att situationen i Mellanöstern är minst sagt komplicerad med en mosaik av etniska grupper, religiösa inriktningar och olika maktsfärer. Nordfront kommer här att göra ett försök att förklara och sammanfatta läget i en av de viktigaste geopolitiska regionerna i världen.

Trumps son: Ivanka påverkade vår far att bomba Syrien

UTRIKES. Donald Trumps son Eric Trump säger i en intervju med The Telegraph att hans syster Ivanka Trump påverkade deras far att bomba Syrien.

Amerikansk kongressledamot: Inget bevis för att Assad låg bakom gasattacken

UTRIKES. Fox news intervjuade i helgen kongressledamoten Dennis Kucinich som där menade att det inte finns några bevis för att Assad låg bakom den senaste gasattacken.

USA släpper kravet på Bashar al-Assads avgång

UTRIKES. USA:s utrikesminister Rex Tillerson och FN-ambassadören Nikki Haley meddelade under torsdagen att USA har släppt det tidigare kravet på Syriens president Bashar al-Assads avgång.

“Flykting” från Syrien döms till livstids fängelse

BROTT. En 46-årig man från Syrien dömdes under torsdagen till livstids fängelse för brott mot folkrätten samt utvisning från Sverige. Flera filmer där 46-åringen deltar i avrättningar visades upp under rättegången.

Assad: Massmedia ljuger – läs alternativ media för att få sanningen!

LÖGNPRESSEN. Syriens president Bashar al-Assad sågar västvärldens ”misslyckade” etablissemangsmedia och kallar dem lögnare. För att få reda på sanningen föreslår han i stället att vi bör läsa alternativa medier.

Tysk lögnpress: Putin beordrade sexattackerna i Köln!

MEDIA. Den tyska tidningen Bild hävdar att Vladimir Putin stod bakom sexattackerna under fjolårets nyårsfirande i staden Köln. De menar att han iscensatt det hela för att ”underminera Angela Merkel” och varnar nu för fler sexattacker i samband med nästa års parlamentsval.

Syrien, skulden och sanningen

SYRIENKRIGET. Trots att Syrienkriget har rasat i flera år sprider mainstreammedia fortfarande flertalet lögner om konflikten. I denna text som återpubliceras från Informationskriget redovisas kontrollerbara fakta som motbevisar dem.

Erdogan: Turkiska styrkor är i Syrien för att störta Assad

TURKIET. Turkiets president Recep Tayyip Erdogan har bekräftat att den turkiska armén har gått in i Syrien för att sätta stopp för Syriens president Bashar al-Assads styre. Detta på grund av att al-Assad, enligt Erdogan, ägnar sig åt terrorism och att han orsakat tusentals syriers död.

Assad: “Trump kan vara en naturlig allierad”

UTRIKES. Syriens president Bashar al-Assad tror att Donald Trump kan göra som till exempel Ryssland och Iran och bli en ”naturlig allierad” i kampen mot islamister i landet.

Deserterade IS-soldater: Terrordåd i väst är jihads framtid

UTRIKES. Islamister som tidigare stridit för IS i Syrien säger att IS-ledningen anser att striden om ett kalifat i Syrien och Irak snart är förlorad. I stället kommer de att börja fokusera på terrordåd i Europa.

John Kerry ville att USA skulle gå in i Syrien

UTRIKES. Ett läckt telefonsamtal har avslöjat att USA:s judiske utrikesminister John Kerry ville att USA militärt skulle gå in i Syrien för att strida mot landets president Bashar al-Assad. På grund av motstånd bland både det amerikanska folket och hos ministrar i den amerikanska regeringen blev det dock ingen invasion.

Bashar al-Assad erbjuder islamistrebeller amnesti

SYRIEN. Efter en tid av framgångar för Bashar al-Assads regeringstrupper i kriget mot IS och andra islamistiska grupperingar erbjuder nu den syriska regeringen amnesti till sina fiender.

Assad: Europa måste hjälpa syrierna att återvända till sitt hemland

UTRIKES. Syriens president uppmanar nu de europeiska länderna att sluta stödja terroristerna i Syrien och hjälpa syrierna att återvända till sitt hemland. Enligt presidenten har Väst själva orsakat den så kallade ”flyktingströmmen”.

“Moderata” rebeller börjar använda sig av mänskliga sköldar i Syrien

SYRIEN. De av väst klassade ”moderata” rebellerna har i provinsen Ghouta satt civila alawiter i burar. Dessa tänker de placera ut vid de strategiska mål som kan komma att bombas av syriskt och ryskt stridsflyg.

Trump vänder i utrikespolitiken – stödjer Syriens ledare

USA. Presidentkandidaten Donald Trump, som alltid har haft en proisraelisk hållning, uttalar nu stöd för både levande och döda antisionistiska ledare i Mellanöstern.

IS sprängde 2 000 år gammal byggnad

SYRIEN. Nyligen sprängde den Islamiska staten (IS) en 2 000 år gammal byggnad i Syrien. Byggnaden var den kända triumfbågen i Palmyra som byggdes av romarna för drygt 2 000 år sedan.

Ryssland påstås ha bombat USA-tränade rebeller i Syrien

SYRIEN. Rebeller som tränats av USA uppges ha blivit bombade av Ryssland som nu försöker hjälpa regeringen i Syrien att återställa ordningen i det krigsdrabbade landet.

Syriens president om IS och “flyktingvågen”

VÄRLDEN. Syriens president menade nyligen i en intervju att man måste samarbeta för att krossa terrororganisationen Islamska staten. Samtidigt hävdar han att det är en av lösningarna för att få stopp på den nu pågående massinvandringen till Europa.

Ryska soldater påstås strida i Syrien

UTRIKES. Uppgifter i media gör nu gällande att ryska soldater aktivt deltar i strid i Syrien.