SYRIEN. Det finns ingen ”demokratisk” opposition i Syrien och Bashar al-Assad är landets bästa chans till fred. Det skriver nu Mellanösternkorrespondenten Magda Gad i Expressen – en tidning som sedan krigets start har hetsat mot Assad och hyllat de terrorgrupper som han bekämpat.

Skärmbild från Expressens löpsedel.

Sedan kriget i Syrien startade 2011 – då utländska jihadister anslöt sig till beväpnade sunnimuslimska terrorgrupper – har den västerländska lögnpressen konsekvent ställt sig på den sionistiska och sunnimuslimska sidan i konflikten med målet att till varje pris avsätta landets ledare Bashar al-Assad. I media har de oppositionella terrorgrupperna bland annat beskrivits som ”rebeller” och ”demokratisk opposition” som kämpat för någon typ av ”västerländsk” liberal demokrati, samtidigt som terrorgrupperna fått såväl materiellt som moraliskt stöd av exempelvis USA, Saudiarabien, Israel – och Sverige.

De mäktiga globalistkrafternas involvering i konflikten ledde bland annat till att Islamiska staten under några år kunde upprätta ett kalifat i Syrien och Irak.

Men efter att Islamiska staten slutligen förlorat sina sista territorier har hetsen mot Assad minskat. Nu tvärvänder till och med den judiskägda Bonniertidningen Expressen och erkänner det som alla som inte är globalister och sionister alltid har vetat, att Assad är ”den enda som kan skapa fred i Syrien”, som Mellanösternkorrespondenten Magda Gad skriver i en krönika som publicerades under onsdagen.

Gad konstaterar bland annat att ”[u[nder Bashar al-Assads styre hade minoriteter som kristna ett skydd, assyrier och syrianer gick till kyrkor och nunnor och präster kunde bo i landet” och att Assad alltid har bekämpat organisationer som Muslimska brödraskapet och ”de organisationer som växt fram ur deras ideologi och vilja att ha sharialagar – som al-Qaida och IS”.

Hon erkänner även att många av de utländska jihadister som rest till landet för att ansluta sig till terrorgrupper rekryterades med hjälp av filmklipp där syriska regeringsstyrkor bekämpade muslimska extremistgrupper resolut. Med andra ord har globalisterna hets mot Assad och försök att utmåla honom som en brutal diktator hjälpt grupper som IS att rekrytera jihadister.

Rysslands president Vladimir Putin med Syriens president Bashar Al-Assad.

Någon ”demokratisk opposition” mot Assad, som västmakterna och globalistmedia i flera år har påstått sig stödja, finns inte enligt Magda Gad:

Dessa grupperingar beskrevs i väst som ”moderata rebeller” och eftersom de är i opposition mot al-Assad som något positivt, då al-Assads etikett är diktator.

Den islamistiska oppositionen beväpnades och finansierades av USA med andra västländer och Gulfstater. Wall Street Journal har avslöjat att även Israel har bistått sunniislamistiska miliser.

Sverige gav också bidrag till en styrka som verkade som shariapolis.

Någon demokratisk beväpnad opposition till al-Assad finns inte.

Hon menar att det närmaste ”moderata rebeller” man kan komma i Syrien är de kurdiska styrkorna i SDF, som har nära band till PKK – en organisation som är terrorklassad i flertalet västerländska länder och som alltid har ansetts som ett större hot än IS av exempelvis Nato-landet Turkiet.

Att USA likväl allierade sig med med SDF beror enligt Gad på att man behövde fotsoldater på sin sida när man slutligen beslutade sig för att besegra IS. Islamiska staten kunde ju som bekant härja mer eller mindre fritt i Irak och Syrien med USA, Israel, Saudiarabien och de övriga krafterna i den globalistiska och sunni-sionistiska alliansens goda minne. Att det plötsligt blev viktigt för USA att besegra IS var framförallt för att Ryssland, Iran och shiamuslimska Hizbollah annars hade kunnat göra det och därmed stärka sina positioner i regionen.

Hade inte Assad, understödd av Ryssland, Iran och Hizbollah, lyckats trycka tillbaka IS hade de troligtvis än idag tillåtits att fortsätta härja i området och skapa flyktingströmmar till Europa och kaos i Israels närområde – ett område som enligt sionisternas mål tillhör det framtida Storisrael.

Större delen av Syrien och nästan halva Irak ingår i det territorium som enligt sionisternas en dag ska ingå i det av Jahve utlovade ”Storisrael”.

Enligt Gad ses Hizbollah av USA och andra Israelallierade länder som ett större hot än Islamiska staten. Detta eftersom Hizbollah, till skillnad från Islamiska staten, faktiskt har agerat fientligt mot Israel:

Hizbollah är en armé som tidigare har visat att de är kapabla att strida mot en så stark militärkraft som Israel – därför är det absolut otänkbart för alla som är allierade med Israel att låta Hizbollah breda ut sig i närområdet.

”Syrien, Ryssland och Hizbollah har gjort den största insatsen mot al-Qaida och IS”
Vidare skriver Magda Gad att hela Syrienkriget har vänts upp och ned i och med att kurderna sökt – och fått – stöd av syriska regeringstrupper, Ryssland och Hizbollah i samband med att USA lämnat dem i sticket med de anfallande turkiska styrkorna i norra Syrien. ”De som av väst valts ut som ’de goda’ i kriget [kurderna. reds. anm.] har alltså själva vänt sig till ’de onda’ – al-Assad, Putin och Iran”, konstaterar hon och fortsätter:

Det som alltsomoftast inte beskrivits ingående är att det är just dessa arméer – syriska, ryska och Hizbollah – som gjort det största arbetet mot al-Qaida och IS i Syrien, precis som att det var irakiska regeringsstyrkor och shiamiliser som gjorde det stora arbetet i irakiska Mosul och sunnitriangeln.

De rapporterna från Syrien har valts bort då det inte passat in i det rådande narrativet.

Soldater från Hizbollah – ett av de största hoten i Mellanöstern enligt den sionist-globalistiska makteliten. Men Expressen erkänner trots detta att den shiamuslimska organisationen har varit en nyckelfaktor till att Islamiska staten kunde besegras.

Själv är Gad inte förvånad, skriver hon, då hon under sina många år i landet har stött på ”allt ifrån civila kurder, araber och kristna” som under ”strider, bombningar och de konstanta strömavbrotten” anförtrott sig åt henne att de vill ha tillbaka Assad som ledare över de områden som den syriska regeringen tappat kontroll över.

Varför inte dessa uppgifter tidigare har nått globalisttidningen Expressens läsare framgår dock inte.

Madga Gad avslutar sin krönika med att konstatera att det inte finns någon framtid för västerländsk liberal demokrati i Syrien, men att det däremot kan bli fred och stabilitet ifall Assad lyckas återta kontrollen över landet:

För de utländska krafter som är inblandade i kriget finns nu två alternativ – IS eller Bashar al-Assad. När kriget bröt ut valde västblocket sunniextremistern och släppte fram IS. Vad ska de välja nu?

Källa:
Assad är den enda som kan skapa fred i Syrien


  • Publicerad:
    2019-10-17 09:00