TYSKLAND. Efter att en massiv polisinsats hindrat ett upprepande av fjolårets arabiska våldtäktsmobbar fick polisen kritik av antityska politiker. Ordföranden för polisfacket gör dock ingen pudel utan säger sig i stället vilja skicka hem de kriminella araberna.

koln

Nordfront har tidigare rapporterat om hur polisen i Köln under nyårsnatten stoppade och kontrollerade hundratals arabiska män i syfte att förhindra en upprepning av fjolårets arabiska våldtäktsmobbar, där tusentals tyska kvinnor ofredades sexuellt varav flera våldtogs. En massiv polisinsats med över 1 500 poliser i tjänst som på det stora hela blev väldigt lyckad.

För lyckad tyckte kanske Tysklands politiska etablissemang. De Grönas partiledare Simone Peter tyckte till exempel att man kan ställa frågor om ”proportionalitet och legitimitet när nästan tusen människor kontrolleras och där några häktas baserat på hur de ser ut”.

I en TV-intervju konfronteras tyska polisfackets ordförande Ernst Walter med Simone Peters kommentar. I stället för att ställa sig i försvarsposition går dock Walter direkt på offensiven. Han började med att hylla sina kollegors insats, som han menade förhindrade ”härjningar och anarki”. Därefter säger han rakt ut att det som borde diskuteras är hur man förhindrar dessa kriminella araber från att överhuvudtaget vistas i Tyskland. Ett problem som Walter menar bäst löses med deportationer.

Se intervjun med ordföranden för tyska polisfacket här:

Källor:
Cologne police slammed for ‘racial profiling’ after mass migrant screening on NYE


  • Publicerad:
    2017-01-03 20:15