Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tysk polishöjdare vill repatriera invandrare

TYSKLAND. Efter att en massiv polisinsats hindrat ett upprepande av fjolårets arabiska våldtäktsmobbar fick polisen kritik av antityska politiker. Ordföranden för polisfacket gör dock ingen pudel utan säger sig i stället vilja skicka hem de kriminella araberna.

Polisen i Köln stoppade hundratals män av nordafrikanskt ursprung

TYSKLAND. I år hade polisen i Köln kraftsamlat med mer än 1500 man efter fjolårets nyårsnatt där uppemot 2000 sexuella övergrepp begicks mot tyska kvinnor av män med icke-europeisk bakgrund. Hundratals män med nordafrikanskt ursprung hindrades av polisen under natten att ta sig fram till torget intill centralstationen i Köln.

NPD förbjuds demonstrera i Köln under nyårsnatten

TYSKLAND. Polisen i Köln har nekat det nationalistiska partiet NPD rätten att demonstrera mot massinvandringen i Köln under nyårsnatten. Under gårdagen genomfördes därför en protestaktion mot beslutet.

Trump: “Tyskarna kommer att störta Merkel”

UTRIKES. I ett tal som presidentkandidaten Donald Trump höll i Cedar Falls, Iowa för ett par dagar sedan talade han om situationen i Tyskland. I talet sa presidentkandidaten att tyskarna till slut kommer att störta Merkel om inget förändras.

Johan Hakelius: Kulturella skillnader skapar konflikter

MEDIA. En Aftonbladet-skribent vågar efter sexattackerna i Köln och andra tyska städer påpeka det uppenbara: Kulturella skillnader skapar konflikter och problem.

Araber i Berlin sköt med handeldvapen på öppen gata under nyår

TYSKLAND. Enligt det amerikanska nyhetsmediet Infowars så ska flertalet araber ha skjutit med handeldvapen på öppen gata under nyårsfirandet i Berlin.

Ledaren för PEGIDA kan åtalas för t-tröja

TYSKLAND. Ledaren för den islamkritiska organisationen PEGIDA kan åtalas då han misstänks för brott efter att ha burit en t-tröja med trycket ”rapefugees not welcome”.

Utlänningar attackeras i Köln

TYSKLAND. Flera pakistanier ska under slutet av förra veckan ha attackerats och misshandlats av arga tyskar.

Om Köln: Inflytelserika ungrare kallar invandrare för “smuts” som måste “rensas ut”

UNGERN. Daily Stormer skriver att en ungersk akademiker talar om raskrig och vitt folkmord på ungersk TV, vilket inte är en helt orimlig tolkning av det som sägs.

Justitieministern: Terrorn i Köln var planerad

FRÄMLINGSINVASIONEN. Efter händelserna i Köln under nyår, då arabiska och afrikanska invandrarhorder trakasserade och våldtog tyska kvinnor, går nu Tysklands justitieminister ut och säger att terrorn i Köln planerades i förväg.

Nytt medborgargarde i Düsseldorf ska beskydda stadens kvinnor

TYSKLAND. Efter sexattackerna på tyska kvinnor under nyårsnatten i tyska Köln samlas nu män i grannstaden Düsseldorf i ett medborgargarde för att beskydda stadens kvinnor.

Polischefen i Köln avgår

TYSKLAND. Polischefen i Köln avgår nu efter att arabiska och afrikanska invandrargäng trakasserat och våldtagit tyska kvinnor i staden i samband med nyårsfirandet.

Ögonvittne berättar om invandrarattacken i Köln

TYSKLAND. Ett tyskt ögonvittne berättar i en film på Youtube om händelserna i Köln där en invandrarpöbel löpte amok och sexuellt trakasserade kvinnor samt begick diverse annan brottslighet. Vittnesmålet har översatts till svenska av Motgift.

Över 1000 “flyktingar” efterlysta efter massövergrepp, rån och våldtäkt

MASSINVANDRING. Över 1000 invandrare förvandlade under nyårsafton Kölns tågstation till en krigszon, då de löpte amok med fyrverkerier, begick sexuella övergrepp och rån. Minst en kvinna ska ha blivit våldtagen.