#PIZZAGATE. Kodspråk i läckta mejl tillsammans med flera andra skumma omständigheter har lett till att allt fler misstänker att högt uppsatta personer i Washington är inblandade i en pedofilring.

pizzagate2

Det som under de senaste veckorna kommit att kallas #Pizzagate har sitt ursprung i de mejl från Hillary Clintons kampanjchef John Podesta som Wikileaks i mars i år kom över och sedermera publicerade. Där avslöjades bland annat att medarbetare på den judiskägda TV-kanalen CNN skickat debattfrågor i förväg till Clinton inför en debatt med Donald Trump. Ett annat avslöjande som kunde göras tack vare mejlläckan var att Clinton kände till att USA:s nära allierade Qatar och Saudiarabien finansierade IS, detta utan att USA vidtog några åtgärder.

Satanistiska middagar med blod och sperma
Att systemmedia och det politiska etablissemanget i västvärlden samarbetar och att USA spelar lömska dubbelspel i Mellanöstern är dock inte särskilt chockerande nyheter för många. Men att mejlen dessutom avslöjade att Clintons kampanjchef John tillsammans med sin bror Tony Podesta bjudits på middag av ”konstnären” Marina Abramovic var desto mer oväntat. Abramovic ägnar sig nämligen åt vad som många kallar ockult och till och med satanistisk ”konst”, där förtärande av bland annat sperma, blod och urin – så kallad spirit cooking – ingår som en del av hennes verksamhet.

Stefani Germanotta, mer känd som Lady Gaga, tillsammans med bland andra Marina Abramovic och en docka i människostorlek. Germanotta har tidigare sagt sig vara "besatt" av Abramovic.

Stefani Germanotta, mer känd som Lady Gaga, tillsammans med bland andra Marina Abramovic och en docka i människostorlek. Germanotta har tidigare sagt sig vara ”besatt” av Abramovic.

Många anser att det är tillräckligt graverande att överhuvudtaget ha nära kontakt med en människa som Marina Abramovic, men Podesta-brödernas samröre med ockult ”konst”-verksamhet är ingenting jämfört med det som de nu misstänks för att vara en del av.

Flera mejl innehåller kodspråk
De som gick igenom John Podestas mejl fann nämligen att många av dem innehöll konstiga matreferenser till bland annat pizza, ost och varmkorv. Några av de privatgrävare som gick igenom mejlen kunde snart förmedla att de malplacerade begreppen används som kodspråk av pedofiler på till exempel Deep web, en del av Internet som endast kan nås via särskild programvara.

Exempel på några matrelaterade kodords påstådda betydelser:

Hot dog = pojke ; pizza = flicka ; pasta = liten pojke ; cheese = liten flicka ; ice cream = manlig prostituerad ; walnut eller nuts = färgad prostituerad ; map = sperma ; sauce = orgie ; play dominos = (troligen dominans) chicken = ung man/pojke ; moloch = gud som associeras med barnoffer.

Ifall dessa ”översättningar” stämmer blir det mycket lättare att förstå flera av konversationerna mellan kampanjchef Podesta och hans kontakter främst inom den demokratiska politiska sfären.

Susan Sandler från välgörenhetsstiftelsen Sandler Foundation skriver till exempel till John Podesta:

The realtor found a handkerchief (I think it has a map that seems pizza-related. Is it yorus?)” Vilket avkodat i så fall skulle bli: ”Fastighetsägaren hittade en näsduk. Jag tror den har sperma som förefaller relaterat till en flicka. Är det din?”

Mejl från Sandler Foundation till John Podesta:

Do you think I’ll do better playing dominos on cheese than on pasta?” Vilket avkodat skulle bli: ”Tror du att jag presterar bättre ifall jag dominerar en liten flicka än en liten pojke?”

Det verkar till och med som att den avgående presidenten Barack Obama är inblandad i skumrasket. Fred Burton från underrättelseföretaget Stratfor skriver om Vita husets förvånansvärt dyra inköp av pizza och varmkorv:

I think Obama spent about $65,000 of the tax-payers money flying in pizza/dogs from Chicago for a private party at the White House.” Har Obama alltså flugit in pizza och varmkorvar för en halv miljon svenska kronor från Chicago till Washington D.C? Eller är det mer troligt att det handlar om flickor och pojkar?

Och man kan verkligen undra varför advokaten Cheryl Mills, som har en lång historia av stöd till Clinton-familjen och det demokratiska partiet, uttrycker sig på det här sättet:

With fingers crossed, the old rabbit’s foot out of the box in the attic, I will be sacrificing a chicken in the backyard to Moloch”. Det är nog beklämmande ifall man endast utgår från att personer med kopplingar till eliten offrar kycklingar till en babylonisk demongud, men betänker man det pedofila kodspråk där kyckling betyder pojke och det faktum att Molok förknippas med just barnoffer blir det hela än mer beklämmande.

Detta är bara ett axplock av obegripliga uttryck och formuleringar som fått många att höja på ögonbrynen och fundera på vad människorna runt John Podesta och demokraterna egentligen håller på med.

John och Tony Podesta
John Podesta arbetade tidigare som bekant åt Hillary Clinton som kampanjchef. Han har dessutom varit rådgivare till Barack Obama samt Vita husets stabschef under Bill Clinton mellan 1998 och 2001.

hn Podesta tillsammans med Bill Clinton och förre påven Johannes Paulus II.

John Podesta tillsammans med Bill Clinton och den före detta påven Johannes Paulus II.

Brodern Tony Podesta leder lobbyorganisationen Podesta Group, som har täta kopplingar till det demokratiska partiet och som räknas som en av de mest inflytelserika lobbyorganisationerna i Washington.

I samband med att konstigheterna i John Podesta-mejlen uppdagades började nätgrävare att titta närmare på personerna nära honom. Några enkla Googlesökningar på Tony Podesta ledde till exempel fram till ett ”hemma hos”-reportage med honom gjort av Washington Life Magazine. Där visade han glatt upp sin ”konst”-samling.

Målning av Biljana Djurdjevic, vars tavlor ibland föreställer skräckslagna barn i extremt utsatta situationer.

Målning som fanns hemma hos Podesta av Biljana Djurdjevic, vars tavlor ofta föreställer skräckslagna barn i utsatta situationer.

Se även en jämförelse mellan en staty hemma hos Podesta som verkar ha skapats med ett av seriemördaren Jeffrey Dahmers dekapiterade offer som mall HÄR. (Varnings för starka bilder)


Videoklipp med fler exempel av den ”konst” som Tony Podesta har hemma.

En av de mest iögonfallande aspekterna gällande #Pizzagate är det faktum att bröderna Podesta är väldigt lika de fantombilder som polisen skapade av den lilla flickan Madeleine McCanns möjliga kidnappare.

bild-pa-polisfantomer-samt-broderna-podesta
Fantombilderna ska dock vara två olika bilder av en och samma person och många som har grävt i #Pizzagate menar att det är alldeles för osannolikt att så pass kända personer själva skulle ha kidnappat en liten flicka, dessutom i Portugal. Det bör dock nämnas att John Podestas mejl har ett stort glapp mellan början av november 2006 och den fjärde maj 2007. Madeleine McCann försvann den tredje maj. Vissa tror att han kan ha raderat mejlen i syfte att inte kunna kopplas till Portugal och McCanns försvinnande.

Pizzerian Comet Ping Pong
Av någon anledning har höjdare inom det demokratiska partiet en nära relation till pizzerian Comet Ping Pong i Washington DC. Tony Podesta brukar äta där och såväl Barack Obama som Hillary Clinton har hållit insamlingar där, i vad som på utsidan verkar vara en obetydlig liten pizzarestaurang. Men tittar man närmare på Comet Ping Pong och dess ägare James Alefantis så hopar sig misstankarna om att någonting är konstigt.

Alefantis, som av tidsskriften GQ räknas som en av Washington DC:s mest inflytelserika personer, har bland annat fotograferats på fest i Tony Podesta hem. Han är dessutom homosexuell och var tidigare tillsammans med David Brock, även han en mycket inflytelserik person kopplad till Clinton-kampanjen och det demokratiska partiet. Alefantis har också besökt Vita huset fem gånger.

Tittar man på Alefantis instagramkonto, där han kallar sig ”jimmycomet”, finner man en hel uppsjö av översexualiserade och i många fall rent pedofila bilder och kommentarer. Här några exempel:

pizzagate7

”J’aime l’enfants”, ”jag älskar barn” på franska.

 

tyskt-barn

Tyskt barn till salu, dock för dyrt enligt Alefantis.

 

En man hållandes en bebis med hashtagen #chickenlover. Älskar mannen unga pojkar? Eller gör kanske uppladdaren av bilden, James Alefantis, det?

En man hållandes en bebis med hashtagen #chickenlover. ”Chicken” är som bekant pedofilt kodord för ”ung pojke”.

 

tejp

Helt normal instagrambild, eller?

Trots att Comet Ping Pong utger sig för att vara en ”barnvänlig” restaurang finns där målningar av bland annat huvudlösa människor och människor som masturberar samtidigt som de spelar bordtennis.

Varför håller demokratiska höjdarpolitiker stora insamlingsjippon på en till synes simpel pizzeria? Är maten verkligen så fantastiskt god där eller finns det möjligen någonting annat som Alefantis tillhandahåller?

Gamla pedofilanklagelser mot John Podesta
Andrew Breitbart, grundare av den konservativa och idag väldigt populära nätsidan Breitbart, twittrade redan 2011 om John Podestas misstänkta förehavanden.


”Vad har du i garderoben John Podesta?” Breitbart verkade inte ha mycket till övers för Hillary Clintons förre kampanjchef.

Enligt Breitbart skyddade Podesta alltså ”avskyvärt avskum” som utnyttjade minderåriga sexslavar. Hur han kunde komma till den slutsatsen, långt innan Wikileaks fått tag på John Podestas suspekta mejlkorg, är oklart. Vad som däremot är klarlagt är att Breitbart dog året därpå i en hjärtattack, endast 43 år gammal. Att hans obducent sedan dog av arsenikförgiftning mottogs med viss misstänksamhet av många, däribland Russia today.

Medias och några av de anklagades reaktion på misstankarna
Uppmärksamheten kring #Pizzagate blev stor på Twitter och i alternativa medier. Men i systemmedia har det varit nästan helt knäpptyst. Judeägda New York Times och Washington Post har gjort ett par snyftreportage om att Alefantis utsatts för hat och hot på nätet, reportage som mest av allt bekräftade att Tony Podesta frekventerar Comet Ping Pong samt att John Podesta och James Alefantis känner varandra.

Efter att en beväpnad 28-årig man i början av december gått in på restaurangen, enligt egen utsago för att rädda barn han trodde hölls fångna där, och därefter skjutit omkring sig intensifierades gråtreportagen. Dessutom kastades termen ”falska nyheter” – som numera används flitigt av systemmedia i syfte att tysta och diskreditera alternativ media – runt hejdlöst. Efter denna skottlossning, där ingen blev skadad, skrev även svensk media om fallet i samma stil som amerikansk-judisk media. Några trovärdiga förklaringar till varför det funnits så många konstiga matreferenser i Podestas mejl har ännu inte givits. Inga av de andra indicier som framkommit har heller bemötts seriöst.

Ytterligare en sak som spätt på misstankarna mot John Podesta är det faktum att han inte twittrade på över en månad när misstankarna och anklagelserna mot honom var som mest intensiva. Hans första tweet sedan #Pizzagate-affären drog igång var i stället en attack mot Ryssland som han och hela det amerikanska etablissemanget menar ska ha hackat hans och den demokratiska nationella kommitténs mejl i syfte att hjälpa Donald Trump till makten i USA.

Den åttonde december höll Hillary Clinton sitt första tal efter sin förlust i presidentvalet. Talet handlade om så kallade ”falska nyheter”, som hon menade utgjorde en ”epidemi av ondsint och falsk propaganda” som tyvärr kan få ”konsekvenser i den verkliga världen”. Om hon menade skjutningen inne på den skumma Comet Ping Pong-restaurangen, där ingen skadades, eller någonting annat är oklart.

Vad blir det av #Pizzagate?
Allt som hittills kommit fram i frågan är indicier och mängder av skumma omständigheter. Vare sig offer eller några faktiska bevis för en pedofilring har ännu framkommit. Ser man dessutom varje omständighet enskilt känns det hela kanske väldigt långsökt, men ser man till den stora bilden är det svårt att bortse från att någonting känns väldigt fel.

Men att en FBI-utredning skulle tillsättas för att reda ut härvan är inte speciellt troligt. Särskilt eftersom att FBI-chefen James Comey tidigare visat sin undfallenhet inför makten när han lät Hillary Clinton komma undan åtal trots att hon behandlat topphemliga uppgifter ovarsamt via sin privata mejlserver.

För osannolikt?
Även om det kanske känns osannolikt för många att så pass mäktiga människor systematiskt skulle kunna förgripa sig på minderåriga finns det flera exempel på sådant genom historien. Den judiske miljardären Jeffrey Epstein dömdes till exempel år 2008 till tretton månaders fängelse för att ha hållit flickor, varav många minderåriga, som sexslavar på sin ö i Karibiska havet. Bland Epsteins många inflytelserika bekanta fanns bland andra brittiska kungligheter, Donald Trump och Bill Clinton. Den sistnämnde ska ha åkt till ön hela 26 gånger, varav fem gånger utan livvaktsbeskydd.

Den brittiske nöjesprofilen Jimmy Savile hade under sin flera decennier långa karriär rykten om sig att vara pedofil. Fram till sin död 2011 var det dock inte mer än rykten, men efter en kritisk ITV-dokumentär som sändes året hans död avslöjade de faktiska omständigheterna kring hans sexualbrottslighet gick Savile från att vara folkkär kultikon till en av landets mest hatade män. Hans offer tros i dagsläget vara flera hundratals. Savile hade god kontakt med brittiska kungahuset och blev till och med adlad av detsamma 1990.

Jimmy Savile.

Den döda brittiske TV-profilen och pedofilen Jimmy Savile, som här nyligen adlats av Storbritanniens drottning Elisabeth II.

Det finns även exempel från Portugal med den så kallade Casa Pia-skandalen, där bland andra politiker och en UNESCO-ambassadör dömdes för att ha utnyttjat barn sexuellt. Och nu i Norge håller polisen på att nysta i en härva där bland annat politiker och jurister är inblandade. I det ökända belgiska Marc Dutroux-fallet finns det dessutom väldigt mycket som talar för att han hade välrenommerade kontakter högt upp i Belgiens polisiära och politiska hierarki.

Källor:
Podesta e-mails (WikiLeaks)
Marina Abramovic (Wikipedia)
Lady Gaga talks about Marina Abramovic
PizzaGate – pedofili och satanism?
John Podesta (Wikipedia)
The 50 Most Powerful People in Washington*
Huge Breakthrough in D.C. Pedophilia Ring
What a coincidence! Breitbart’s coroner dead from arsenic poisoning?
Fake News Onslaught Targets Pizzeria as Nest of Child-Trafficking
Hillary Clinton Full Speech at Harry Reid Portrait Unveiling
Flight logs show Bill Clinton flew on sex offender’s jet much more than previously known
Jimmy Savlie (Wikipedia)
Marc Dutroux (Wikipedia)


  • Publicerad:
    2016-12-22 15:50