Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Miljonärpedofilen Epstein samarbetar med tidigare israelisk premiärminister

Av Erik Forsell, 2019-07-17
erik.forsell@nordfront.se

UTRIKES. Judarna Jeffrey Epstein, hans advokat Alan Dershowitz och Israels tidigare premiärminister Ehud Barak är kopplade till pågående storpedofil- och traffickingskandal i USA. Bland många andra.

Jeffrey Epstein och Ehud Barak.

Nordfront har rapporterat om att den judiske finansiären och mångmiljonären Jeffrey Epstein har gripits för långvarig och omfattande pedofilverksamhet samt barn- och sextrafficking.

Epstein blev allmänt känd för allmänheten när pedofilskandalen runt presidentparet Clinton, då kallad Pizzagate efter det att en relativt oansenlig pizzeria i Washington D.C. med namnet Comet Pizza och den angränsande rörelsen Buck’s Fish Camping dök upp i släppta Wikileaksdokument 2016, båda ägda av den öppet homosexuelle James Alefantis.

Pizzeriaägaren Alefantis rankades enligt tidningarna Washington Post och GQ redan 2012 som den 49:e mest inflytelserika personen i Washington D.C.

Den enda skälet som angavs för hans inflytande var att liberala och demokratiska högdjur ofta befann sig på hans hak och att han klär sig ballt. Kunder inkluderade dåvarande president Barack Obama, den tidigare presidenten Bill Clinton och presidentkandidaten Hillary Clinton.

Hillarys förklaring till varför hon besökte en enkel pizzeria var att Alefantis pizzor var goda.

Pizzerians logotyp var då en pizzabit till förväxling lik symbolen BLogo som enligt FBI betecknar Boy Lover. När alternativmedier uppmärksammade detta bytte Comet Pizza snabbt ut logotypen mot en som inte tydligt liknade BLogo. En ”ostpizza” innebär smaskiga småflickor under en viss ålder, enligt jargongen som står beskriven i Wikileaks dokument.

En av James Alefantis egna bilder från sin Comet Pizza, enligt Wikileaks. ”Familjepizzerian” kombinerade bland annat pizzameny och bordtennis.

Pizzagate påstods då inkludera omfattande barnsextrafficking utförd under Hillary Clintons överseende, vilket bland annat baserades på att hennes högra hand Laura Silsby greps på gränsen från Haiti när hon försökte kidnappa 33 barn ur landet, varav många inte ens var föräldralösa.

Clintons välgörenhetsorganisationer opererade sedan 2011 på Haiti efter en naturkatastrof. Välgörenheten misstänktes vara en täckmantel för barntrafficking.

The Clinton Foundation ägde också lokaler i närheten av Comet Pizza och Buck’s Fish.

Wikileaksdokumenten blev startskottet på omfattande grävande journalistik från alternativemedier och medborgarjournalister. På grund av detta lanserade Washington Post och Hillary Clinton begreppet fake news i en global kampanj för att få tyst på oseriösa nyheter.

New York Times varnade för att kampanjen om fake news skulle slå bakut och vändas mot de etablerade medierna. Detta har också skett, och USA:s nuvarande president Donald Trump legitimerade vändningen genom att ofta anklaga de stora massmedierna som CNN för att utgöra de verkliga spridarna av fake news.

Tidigare i år väcktes den nästan nedtystade pizzagateskandalen åter till liv när federala myndigheter slog till mot den judiska sexsekten Nxivm. Sekten använder sig av sexslavar och barn som bland annat kultiverats i företagssektens egna förskolor. Sektens ledare Keith Raniere har befunnits skyldig på alla åtalspunkter.

Demokraten Kirsten Gillibrand vill bli president.

Finansiärer och jurister med nära kopplingar till Demokraterna som figurerat i Pizzagateanklagelserna har också dykt upp i utredningen av Nxivm, till exempel fadern till Demokraternas tilltänkta presidentkandidat Kirsten Gillibrand.

När nu Jeffrey Epstein åter är i hetluften aktualiseras hans kopplingar till de misstänkta pedofilnätverken under den nedtystade Pizzagateskandalen. Flera andra personer som figurerade då återfinns både i upprullningen av Nxivm-skandalen och anklagelserna mot Jeffrey Epstein.

Epstein har tidigare befunnits skyldig till sexövergrepp av olika slag. Men hans straff har varit skrattretande milda.

Han dömdes 2008 till ett 18 månaders fängelsestraff, en extremt kort tid för sådana brott i USA. Han släpptes dessutom fem månader i förtid med kravet att han under de följande åtta åren skulle rapportera till fängelset var nittionde dag och bekräfta sin boendeadress. Detta struntade han i utan att drabbas av några juridiska konsekvenser.

Under sin tid i fängelset behandlades han med silkesvantar. Han fick en privat flygel i fängelset och hyrde sin egen säkerhetsstyrka att tjäna honom där. Han fick också gå till jobbet sex dagar i veckan i upp till tolv timmar per dag.

Medan han satt i fängelset förhandlade han om ”minst ett dussin” andra stämningar mot honom, utan att domstolar var inblandade.

Det framkom också att Epstein förhandlade fram ett avtal som innebar att ingen skulle komma att få känna till de fullständiga omständigheterna kring hans brottslighet.

Både gamla och nya domstolsförhandlingar innehåller anklagelser mot Epstein om ett omfattade nätverk av rekrytering av nya barnsexoffer med metoder som liknar det judiska syskonparet Clare och Sara Bronfmans upplägg av Nxivms verksamhet under Keith Ranieres ledning.

Clare och Sara Bronfman.

Mer än vänner
Epsteins tidigare flickvän, socitetsfestpinglan Ghislaine Maxwell – dotter till den judiske mediemogulen Robert Maxwell – var ”högsta hönset” i Epsteins påstådda sextraffickingorganisation. Hon hanterade och lärde upp nya flickor i Jeffrey Epsteins egen sexmissbrukarverksamhet, utvecklade rekryteringsmetoder och dolde verksamheten för polisväsendet, skriver nyhetsbyrån AP.

Epstein krävde en ständig ström av nya flickor som skulle göra sexuella tjänster åt honom. Ibland så många som tre nya flickor per dag.

Det handlade mest om vita flickor ur problematiska hem, sådana som mest av alla törstade efter vuxen ledning, vänskap, sociala sammanhang och som samtidigt lockades av lyxliv och personlig karriär.

Vänner till Epstein inkluderade många framstående kapitalister – föga förvånande ofta judar – som tidnings- och fastighetsägaren Mortimer Zuckerman, bankiren, filantropen och investeraren Ronald Perelman, fastighetsmagnaten Leon Black, hotellmagnaten John Pritzker och Malcom Hoenlein.

Den sistnämnde kallas ofta ”judarnas inofficielle konung”, och tidningen Tablet har skrivit att han är lika bra på att tala rabbinskt politiskt språk som han är på att tala Washingtonpolitik.

Hoenlein hjälpte juden Ronald Lauder att privatisera World Trade Center och låta leasa dem till juden Larry Silverstein i juli 2001, varefter Silverstein försäkrade dem mot förstörelse. Den 11 september samma år sprängdes alla ”hans” tre World Trade Center-byggnader.

Mortimer Zuckerman är medlem i den nuvarande israeliske premiärministern Benjamin Netanyahus miljardärsklubb. Han är även med i storbanken JP Morgans rådgivande styrelse.

JP Morgan är för tillfället i lite blåsväder sedan ett av deras stora fraktfartyg, MSC Gayane, upptäcktes med smugglat kokain värt rekordstora 1,3 miljarder dollar i lasten. Båten återlämnades till banken i tisdags – dock utan knarket som tagits i beslag – i väntan på juridiska åtgärder.

Epstein håller alla sina företagskontakter hemliga utom sin största, den judiske miljardären Leslie Wexner som liksom Annie Lööf är medlem i Henry Kissingers Trilaterala Kommissionen och även i Council of Foreign Relations. Dessa två organisationer jämte Bilderberggruppen anses allmänt vara de tyngsta kända privata intresseorganisationer man kan tillhöra.

Wexner har även sitt Wexner Foundation som satsar stora pengar på att utbilda judar i judiskt leverne. När den judiske alkoholmogulen och till 2007 ledaren för World Jewish Congress Edgar Bronfman dog 2013 skrev Wexner en minnestext om ”den sällsynt gode och vise företagsledaren och judiske filantropen”.

Edgar besökte sexkulten Nxivm eftersom hans döttrar Clare och Sara var och är inblandade i den, men han tyckte inte om den. Däremot har systrarna finansierat Nxivm med pappans pengar. Clare erkände sig i april skyldig till sexslaveri och utpressning.

Donald Trumps tidigare rådgivare icke-juden Roger Stone som sparkades av Trump var också inblandad i Nxivm och tidigare även i prostitutions- och eskortfirman Emperors VIP Club som ägdes av juden Mark Brener och finansierades av en tidigare demokratisk guvernör i New York, juden Eliot Spitzer.

Brener som hade två israeliska pass greps för prostitutionsverksamhet. För att undvika att han avvek till Israel arresterades han utan borgen, precis som man hittills gjort med Epstein.

När Brener släpptes ur fängelset startade han One World Initiative, ett företag som liknde Nxivm med olika former av ”personlighetsutveckling” på menyn.

Chabad Lubavitch kopplad till pedofilverksamheten
En av Jeffrey Epsteins advokater är den framgångsrike judiske advokaten Alan Dershowitz. Han är stark Donald Trump-anhängare. I juni hedrades han av judisk-maktorganisationen Chabad Lubavtich med en Torarulle med hans namn.

Den var ett tack för att han fick loss den dokumenterat hänsynslösa fängslade koshermatproducenten Sholom Rubashkin och fått Donald Trump att benåda honom. Dershowitz är också anklagad för våldtäkter på vita flickor under Epsteins sexfester.

Dershowitz säger själv att han träffade Epstein via den judiska familjen Rothschild.

Nu genomför Dershowitz en mediakampanj för att rentvå sig medan han anklagar kvinnorna som anklagar honom för våldtäkter på Epsteins ägor för att vara lögnare och att de fortsatt att arbeta som horor, som om det skulle kunna vara ett försvar att anklaga barn för att vara prostituerade.

Alan Dershowitz. Skärmbild. Klicka för att se videon på Youtube.

CIA, Mossad och Saudiarabien
Uppgifter finns nu om att Epstein hela tiden har arbetat för underrättstjänster – främst CIA – men kopplingar finns i vanlig ordning även till Mossad, inte minst via sin före detta flickväns far, ovan nämnde Robert Maxwell som utpekats som Mossadagent.

I Epsteins kassaskåp hittades också ett utgånget pass utställt i Saudiarabien. Han skyddas av viss form av immunitet genom att han rapporterats ha uppdrag för underrättelsetjänsten. Han har därför kunnat agera både från Saudiaraben och Israel, såväl som i USA, vilket allt fler kommentatorer misstänker.

I sammanhanget förekommer också en lyxyacht som Epstein utnyttjat. Den har kopplingar till Saudiarabien.

Jamal Khashoggi, journalisten på Washington Post som i oktober 2018 mördades på ett Saudikonsulat i Turkiet var liksom den år 1997 förolyckade brittiska prinsessan Dianas älskare Dodi Fayed brorson till den Saudiarabiske vapenhandlaren Adnan Khashoggi.

Fayeds far har alltid – på goda grunder – vägrat tro på att Dodis och Dianas död var en olycksändelse. Enligt Wikipedia letar familjen fortfarande efter sonens mördare.

Adnan var under sin livstid en av de rikaste människorna på jorden. Jeffrey Epstein arbetade med honom på 1980-talet.

The Lady Ghislaine/Lady MONA K. byggd 1986.

Robert Maxwell ägde fram till 1991 en 57 meter lång lyxyacht som På 1980-talet när den var sprillans ny tillhörde Adnan Khashoggi.

Medborgarjournalisten Titus Frost säger att det funnits misstankar om att båten använts under Iran-Contrasaffären då den dåvarande presidenten Ronald Reagans administration i hemlighet underlättat försäljning av vapen till Iran, som då liksom nu var föremål för sanktioner och ett vapenembargo.

Försäljningen av vapnen påstås ha haft Saudiarabien som mellanhand och hanterats av Adnan Khashoggi.

Under Maxwells ägande användes yachten bland andra av honom själv, dottern Ghislaine och hennes älskare Jeffrey Epstein. Den låg förtöjd i New York men gick ibland ut på internationellt vatten och därmed misstänks kriminella aktiviteter ägt rum dit den amerikanska lagens långa arm inte skulle nå.

Maxwells dog ombord på båten eller i Atlanten utanför Kanarieöarna 1991. Han hittades flytande i Atlanten. Officiellt var det en drunkningsolycka. Men en del misstänkte självmord.

Författarna Gordon Thomas och Martin Dillon hävdar dock i deras bok The Assassination of Robert Maxwell: Israel’s Superspy att han också ägnade sig åt kriminell verksamhet i Östeuropa och att han mördades av Mossad själva för att han hade blivit ett problem för dem.

Efter Maxwells död återgick yachten i familjen Khashoggis ägo i Saudiarabien.

Ehud Barak. Foto: עדי כהן צדק (CC BY-SA 3.0)

Ehud Barak i rampljuset
Häromdagen rapporterade Jerusalem Post att Jeffrey Epstein dessutom har haft täta kontakter med Israels före detta premiärminister Ehud Barak, något som Barak har försökt tona ned.

Barak förnekar att han känner till någon form av illegal vapenhandel eller barnsextrafficking som Epstein ägnat sig åt, trots att han träffat Epstein ”fler än tio men mycket färre än hundra gånger”.

Enligt Jerusalem Post finansierade Epstein Baraks affärsverksamhet.

Barak erkänner att han varit på Epsteins ”pedofilö” bland Jungfruöarna, Little Saint James nära St. Thomas i Karibien.

Men Barak hävdar att han aldrig såg några flickor eller sexorgier. Däremot träffade Barak enligt egen utsago under sina möten med sexmissbrukaren Epstein ”många respekterade människor, vetenskapsmän och Nobelprisvinnare”.

Samtidigt som Barak hävdar inte känna till Epsteins perversa aktiviteter undersöker nu Baraks jurister hur hans högteknologiföretag som bland annat hanterar avlyssningsteknik och informationshantering ska kunna lösgöra sig från Epsteins intressen i bolaget, rapporterar Times of Israel.

Andra som finansierat Barak för okända syften är ovan nämnda Leslie Waxner.

Om Epsteins brottslighet skyddas av att han eventuellt bedriver av CIA och Mossad sanktionerat underrättelsearbete kan han, vilket vissa befarar, även denna gång komma undan sin grova multikriminalitet med milda påföljder.

Andra, främst Trumpanhängare bland Republikanerna, anser att detta är en av de åtgärder för att ”rensa upp i etablissemanget” som Trump lovade väljarna under sin valturné 2016.

Kanske var Aftonbladets Nivette Dawod lite för snabb när hon redan strax efter valet 2016 dömde ut hans vallöfte och hävdade att Trump agerar tvärt om. Klart är i varje fall att många av Trumps anhängare är av övertygelsen att varken åtalen mot Nxivm eller Epstein hade kommit till stånd med Hillary Clinton på presidentposten.

Med tanke på att flygloggar för Jeffrey Epsteins privata flygplan ”Lolitaexpressen” och andra dokument bevisar paret Clintons täta samröre med barnsextraffickern och pedofilen Epstein, har misstankarna mot Clintons eventuella relaterade verksamheter stärkts under de senaste veckornas avslöjanden. Ingen av dem vill ha sådant framdraget i ljuset.

Helt nyligen köpte Clintons en fastighet på Irland. Den irländska journalisten Gemma O’Doherty som specialiserat sig på att avslöja korruption och organiserad pedofilverksamhet på Irland tror att det är till Irland Clintons kommer att ta sin tillflykt om det hettar till för mycket hemma i USA för dem.

Clintons nya fastighet i Devil’s Glen, Irland, med helikopterplatta och ”allt”. Filmfoto: Gemma O’Doerthy

Två dagar efter O’Doerthys liveströmmar på Youtube utanför Clintons nya fastighet raderade Youtube hennes båda kanaler.

Ett eventuellt släppande av Jeffrey Epstein mot borgen ska avgöras under torsdagen.

Källor:
Youtube/MSNBC: Accusers Urge Judge To Deny Epstein Bail, Fake Passport Found In Safe
Jeffrey Epstein bankrolled Ehud Barak’s high-tech invenstment, report claims
Clinton Foundation Timeline/Laura Silsby
NXIVM Sex Cult Leader Found Guilty On Charges Of Sex Trafficking, Child Pornography & More
The 50 Most Powerful People in Washington
Ehud Barak: I Visited Epstein’s Island But Never Met Any Girls
Netanyahu: Barak connected with paedophile, sex trafficker Jeffrey Epstein
The former prime minister of Israel defended his business dealings with Jeffrey Epstein: ’You expect me to have noticed?’
Barak says he is looking to remove Epstein from business partnership
Youtube/ABC: Alan Dershowitz on Epstein Case and Current Lawsuit
Youtube/Inside edition: What’s on Jeffrey Epstein’s Private Island?
Youtube/Red Ice TV: Jeffrey Epstein: The Groomers, The Cover-Up, The Island & The Victims – Adam Green
Youtube/Know More News: Epstein, Wexner & Bronfman Blackmail Rings
Youtube/Titus Frost: Epstein Pedo Ring Exposed
Youtube/Know More News: Epstein, Dershowitz, Cernovich, & Trump exposed
Inside Epstein network, layer upon layer to protect the boss
Inside the Victoria’s Secret pipeline to Jeffrey Epstein
Chabad honors Alan Dershowitz at 770
The Talented Mr. Epstein
King Without a Crown
Twitter/Trebillion Bigfish
JP Morgan cargo ship released, minus the $1.3 billion worth of cocaine found onboard
Heiress Clare Bronfman Pleads Guilty in NXIVM Sex Slave Case
Epstein scandal explodes in Israel as ties to former prime minister under scrutiny
Trump lovade rensa upp – gör tvärtom


  • Publicerad:
    2019-07-17 05:16