Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Juden Jeffrey Epstein är död – hittades hängd i sin cell

Av Redaktionen, 2019-08-10
redaktionen@nordfront.se

USA. Pedofilen och juden Jeffery Epstein hittades under lördagen död i sin cell på häktet i Manhattan. Den traffickinganklagade miljardären har enligt uppgift begått självmord genom hängning.

Så kallat mug shot av Jeffery Epstein i samband med att han greps misstänkt för att ha köpt sex i Florida 2006. Foto: Palm Beach County Sheriff’s Department

Den pedofil– och sextraffickingåtalade juden och finansmannen Jeffrey Epstein hade planer på att ”förädla” människorasen med sitt DNA genom att hålla minst 20 kvinnor som avelsdjur på en ranch i New Mexico. Nu har han dock hittats död i en häktescell i Manhattan, New York. Där satt han frihetsberövad efter att ha gripits i början av juli på flygplatsen Teterboro i New Jersey för en rad sexbrott mot unga kvinnor och flickor som ska ha skett i både New York och Florida – brott som han riskerade 45 års fängelse för.

Enligt uppgifter från häktet ska Epstein ha hängt sig själv.

För bara två veckor sedan hittades han livlös och blå i ansiktet i cellen, vilket ska ha berott på ett misslyckat självmordsförsök. Efter det ska han ha satts på självmordsbevakning, men ska alltså likväl under oklara omständigheter ha lyckats ta sitt eget liv.

Dokument som offentliggjordes bara dagen innan Epsteins död avslöjade ytterligare anklagelser mot honom, bland annat om att den judiske finansmannen skulle ha sålt unga flickor till bland andra Storbritanniens prins Andrew, miljardären Glen Dublin och New Mexicos tidigare guvernör Bill Richardson. Flickor har även anklagat honom för att ha sålt dem till ytterligare en prins, ett annat lands president, en ”välkänd premiärminister” och en berömd fransk hotellägare, rapporterar RT.

Med Epsteins död kommer dessa anklagelser troligtvis aldrig att utredas ordentligt.

Källor:
Jeffrey Epstein takes his own life in his prison cell
Jeffrey Epstein hittad död i häktet


  • Publicerad:
    2019-08-10 17:12