UTRIKES. Nya dokument i Epstein-härvan har offentliggjorts. Enligt dessa placerar centrala vittnen USA:s tidigare president Bill Clinton på Epsteins pedofilö.

Nya dokument placerar Bill Clinton på Jeffrey Epsteins pedofilö. Foto: (Clinton) Hayden Schiff (CC BY 2.0) / (Epstein) State of Florida (Public domain).

Dokument från ett civilrättsligt mål mot den framlidne pedofiljuden Jeffrey Epsteins advokat, juden Alan Dershowitz, från 2015 har offentliggjorts för första gången. Detta efter en stämning av den konservative opinionsbildaren Mike Cernovich samt tidningen Miami Herald.

Målet drevs av Virginia Giuffre, en av många offer i Epsteins pedofilverksamhet som tycks ha involverat kändisar och personer ur makteliten över hela världen. Men när parterna gjorde upp utanför rättssalen belades alla dokument ursprungligen med sekretess.

I dokumenten beskrivs bland annat att USA:s före detta president Bill Clinton, make till Hillary Clinton, spenderade tid på Epsteins ökända pedofilö Little Saint James. Enligt dokumenten ska han där ha umgåtts med ”unga flickor”, men det specificeras inte tydligare i vilken grad umgänget ska ha skett.

Uppgifterna kommer från ett vittnesmål av en kvinna, vars identitet är okänd, som varit på ön som liten flicka och därmed var en av Epsteins offer. Tillsammans med Clinton och Epstein ska också judinnan Ghislaine Maxwell – som misstänks för att ha försett Epstein med unga flickor – samt en okänd kvinna vid namn Emmy ha befunnit sig på ön.

I vittnesmålet berättar kvinnan:

— Han [Epstein] brukade skatta bort det. Du vet, jag minns att jag frågade Jeffrey ”Vad gör Bill Clinton här?”, och han skrattade bort det och sa ”du vet, han är skyldig mig en tjänst”. Han berättade aldrig vilka tjänster det handlade om. Jag visste aldrig det. Jag visste inte om han menade allvar.

Dokumentet visar också att FBI kände till att Epstein hade sexorgier med småflickor på ön redan 2011, då Epstein dessutom redan hunnit dömas för pedofilbrott flera år tidigare.

En av Espteins offer mejlar FBI för att få ut några av de bevis som de tidigare försett myndigheten med. Klicka för förstoring.

Även president Donald Trump förekommer i dokumenten. Men det framkommer också att han inte övernattat på ön och ett av offren vittnar också om att Trump aldrig gjort några närmanden mot flickorna.

En som däremot pekas ut som pedofil är den tidigare nämnda judiske advokaten Alan Dershowitz. Han ska både själv ha haft sex med underåriga flickor på ön men också bevittnat ”det sexuella utnyttjandet av många minderåriga av Epstein och hans medbrottslingar”.

Redan i augusti 2019 offentliggjordes över 1 000 sidor av dokument från Giuffres civilrättsliga mål. I dokumentet pekades en lång rad kända och mäktiga individer ut som gäster på Epsteins pedofilö, bara dagar innan Epstein hittades hängd i sin cell på en av USA:s mest välbevakade häkten. Den officiella förklaringen till Epsteins död är självmord, men det är en teori som blivit starkt ifrågasatt.

Epsteins judiska ”madame” Ghislaine Maxwell greps nyligen, efter att ha hållit sig undan under en längre tid i bland annat Israel där hon skyddades av mäktiga instanser såsom Mossad. Hon misstänks för att ha varit Epsteins huvudsakliga medhjälpare i upprätthållandet av pedofilringen. Maxwell har förklarat sig ”icke skyldig” på sex åtalspunkter och hålls häktad utan borgen, då åklagaren bedömde att det föreligger en ”extrem flyktrisk”.

Twitteranvändaren Techno Fog har lagt upp många intressanta utdrag i de nyligen offentliggjorda dokumenten:


  • Publicerad:
    2020-07-31 18:00