UTRIKES. Foton med USA:s tidigare president Bill Clinton tillsammans med Jeffrey Epsteins sexslav Chauntae Davies publiceras strax före Clinton skulle hålla tal för Demokraternas räkning inför höstens presidentval.

På tisdagen publicerade bland andra brittiska Daily Mail bilder som visar hur den före detta amerikanske presidenten Bill Clinton – då 56 år – får sina axlar masserade av den då 22-åriga Chauntae Davies.

Massagen utfördes medan Clinton tillsammans med bland andra den pedofile homosexuelle judiske skådespelaren Kevin Spacey och den afrikanske skådespelaren Chris Tucker reste med den numera döde kriminelle pedofila juden Jeffrey Epsteins ökända privata jetflygplan kallat Lolitaexpressen på en ”humanitär resa” till Afrika.

Flygloggar visar att Bill Clinton reste med Lolitaexpressen tiotals gånger under åren 2002-2003.

Chauntae Davies beskrivs som sexslav och traffickingoffer i Epsteins verksamhet, som bland annat misstänks ha bestått i att arrangera så kallade honungsfällor för inflytelserika personer.

Davies har tillsammans med andra sexoffer i en dokumentär berättat att Epstein hade hemliga övervakningskameror moterande i sina fastigheter för att kunna samla värdefullt utpressningsmaterial mot sina mäktiga och inflytelserika vänner.

Hon rapporteras själv ha blivit våldtagen av Jeffrey Epstein många gånger under fyra års tid.

Med unga kvinnor rekryterade som sexslavar – i förekommande fall minderåriga sådana – fick Epsteins vänner sex av de unga kvinnorna. Allt misstänks ha dokumenterats för att kunna utnyttjas i politiska syften, eventuellt i sionistiska sådana och för staten Israels skull.

Inget synligt snusk
De nyligen publicerade bilderna på Davies och Clinton är inte på något sätt ekivoka; både Clinton och Davies är fullt påklädda och ser glada ut. På grund av skandalerna runt Jeffrey Epstein och hans kompanjon Ghislaine Maxwell som i början på juli rapporterades ha gripits, anses det ändå vara till skada för det amerikanska vänsterpartiet, Demokraterna, att dessa bilder publicerades strax innan Bill Clinton som första affischnamn skulle hålla tal vid ett partikonvent.

Några kommentatorer uttrycker visshet om att mer komprometterande bildmaterial som ”måste” finnas på Clinton och Davies hittills har hållits tillbaka. Men faktum kvarstår att om någon velat sabotera för Demokraterna, räcker det med de publicerade bilderna för att läsarna själva ska associera till händelser som kanske eller kanske inte har inträffat.

Många minns dessutom fortfarande skandalerna kring Clintons sexuella aktiviteter med judinnan Monika Lewinsky som då var praktikant hos Clinton i Vita huset. Lewinsky  utnyttjade också uppmärksamheten kring sexskandalen i vad som liknade en honungsfälla för att få Clinton ställd inför riksrätt.

Andra menar att sexskandalen användes som en mörkläggande ridå för betydligt värre – och illegala – affärer utomlands som paret Bill och Hillary Clinton ägnade sig åt via bland annat Clinton Foundation och Clinton Global Initiative, och att en upplåst sexskandal var användbar för att avleda folkets uppmärksamhet.

Men enligt Daily Mail hävdar Chauntae Davies att Clinton var en gentleman, och att hon inte såg honom vara involverad i någon otillbörligt.

Chauntae Davies undkom Epsteins klor år 2005, ett par år efter att Bill Clinton som mest besökte Epsteins privata ”pedofilö”. Idag är hon i 40-årsåldern.


  • Publicerad:
    2020-08-19 14:05