USA. Juden Jeffrey Epsteins ranch i New Mexiko var tänkt att användas för transhumanism och genteknik på kvinnor som skulle föda horder av hans barn.

Juden Jeffrey Epstein vill skapa en överlägsen människoart med sig själv som förebild.

Den nu pedofil– och sextraffickingåtalade juden Jeffrey Epstein har avslöjats med att planera ett transhumanistiskt projekt på sin ranch i New Mexiko.

Epsteins planer var att konstant och i omgångar hålla 20 kvinnor på ranchen, vilka samtliga genom samlag med honom skulle göras gravida med hans DNA och därmed skapa en förädlad människoart, skriver The New York Times.

Trots att han redan 2008 fick ett milt straff för sex-trafficking, har han regelbundet ordnat middagar och konferenser där många av världens mest framstående akademiker och forskare deltagit, inklusive fysikern Stephen Hawking.

New York Times har intervjuat tre personer om ett av Epsteins särskilda projekt som avhandlades under dessa möten:

Vid många tillfällen, med början under 2000-talets första år, berättade Epstein för vetenskapsmän och företagsledare om sina ambitioner att använda sin ranch i New Mexiko som en bas där kvinnor skulle insemineras med hans spermier och föda hans barn…Epsteins mål var att ha 20 kvinnor impregnerade åt gången på sin Zorro-ranch som ligger i en liten stad utanför Santa Fe.

Jeffrey Epstein har länge varit intresserad av transhumanism, vetenskapen att förbättra människoarten med hjälp av teknik som genmanipulation och artificiell intelligens.

Han är också intresserad av kryoteknik som går ut på att frysa ned organiskt material för att förlänga hållbarheten på det, och i mer extrema fall för att frysa ned avlidna människor för att dessa ska kunna återuppväckas i framtiden när tekniken har utvecklats så långt att detta är möjligt.

Epstein har varit skicklig på att ljuga om många saker, inklusive sin identitet, sin påstådda förmögenhet och sina personliga framgångar och han använde kontakter och sin ”utstrålning” för att odla värdefulla förhållanden med finansmän och politiska ledare, skriver New York Times.

Jeffrey Epstein lockade till sig framstående forskare med halva löften om pengar som skulle tillfalla just deras favoritprojekt.

Han har också finansierat forskning som syftat till att identifiera en mystisk ”partikel” som hos människor kan orsaka känslan av att någon betraktar en.

Jeffrey Epstein och hans advokater – inklusive den våldtäktsanklagade judiske vännen och advokaten Alan Dershowitz – har framträtt inför domare och begärt förlängd tid för att förbereda Epsteins försvar.

Den begärda förlängningstiden är ett år. Det är den tid som advokaterna säger att de behöver för att gå igenom de en miljon dokument som FBI och den federale åklagaren säger sig ha mot Jeffrey Epstein.

Källor:
Jeffrey Epstein Hoped to Seed Human Race With His DNA
Youtube/RT America: Epstein’s plan to impregnate 20 girls


  • Publicerad:
    2019-08-02 21:50