JUDISK MAKT. Den döde judiske pedofilbankiren Jeffrey Epstein och hans medhjälpare Ghislaine Maxwell utpekas båda ha varit spioner åt den israeliska underrättelsetjänsten Mossad.

Bild av Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell: Videoskärmbild från Youtube.

Enligt en ny bok skriven med medverkan av bland andra den judiske affärsmannen Ari Ben-Menashe, Epstein: Dead Men Tell No Tales var Jeffrey Epstein och hans medbrottsling Ghislaine Maxwell spioner för Israel och dess underrättelsetjänst Mossad. Både Epstein och Maxwell hade sin främsta verksamhet förlagd till USA men hade stora delar av världen som verksamhetsfält.

Ben-Menashe säger i boken att han själv var Mossadagent mellan åren 1977 och 1987. Han hade därför inifrån den globalt opererande underrättelsetjänsten  insyn i Epsteins och Maxwells operationer.

Tillsammans tog Epstein och Maxwell utpressningsbilder på bland andra amerikanska politiker som hade sex med minderåriga flickor, enligt boken.

Författaren till boken är underhållningsjournalisten Dylan Howard, och han har fått hjälp av ytterligare två författare med att skriva den. Ben-Menashes påståenden är enligt brittiska The Sun inte verifierade.

Påståendet om Epsteins Mossadverksamhet är dock inte nytt. Nordfront berättade i somras om tidigare händelser som kopplar ihop Epstein med Mossad så långt tillbaka som på 80-talet – alltså under den tid Ari Ben-Menashe i den nya boken påstås ha arbetat för Mossad – och även till den före detta israeliske premiärministern Ehud Baraks nya spionverksamhet via sina nu aktiva IT-företag.

Enligt boken säger Ari Ben-Menashe att ”Herr Epstein var den dumme idioten som sprang omkring och bjöd ut flickor till allsköns politiker i USA” och att ”[h]an tog bilder på politiker som knullade 14-åriga flickor, om man ska uttrycka sig rakt på sak”.

Många blonda skönheter
Ghislaine Maxwell anses ha varit en av de allra viktigaste agenterna för att rekrytera åtråvärda flickor till sextraffickingnätverket. En hel del flickor kom från mindre bemedlade eller socialt trasiga hem, och kunderna från inflytelserika miljöer.

Den norska kronprinsessan Mette-Marit mötte Epstein flera gånger efter hans första omgångar av erkända pedofila övergrepp, vilket flera tidningar rapporterade om för några dagar sedan.

I Epsteins ”svarta kontaktbok” återfinns även läkaren och den före detta Miss Sweden-modellen Eva Andersson – numera med sin makes efternamn som tillägg som dessutom var Epsteins kärlekspartner under flera år. Även hon har kontakter i rojalistiska kretsar i och med att hon var barnsköterska åt kronprinsessan Victoria och var med på dennas dotter Estelles dop i Stockholm. Samma år, 2012, besökte drottning Silvia Eva Andersson-Dublins bröstklinik i New York.

Storbritanniens prins Andrew har fråntagits alla sina offentliga uppdrag efter alla avslöjanden om hans kontakter med Epstein och med unga flickor. Epsteins många kopplingar till regeringar, storföretag, underrättelsetjänster och kungahus runt om i världen ger en fingervisning om hur omfattande Mossads sextrafficking- och utpressningsverksamhet kan ha varit.

Ari Ben-Menashe hävdar enligt boken att han själv som tidigare Mossadagent dessutom var kontaktperson åt Ghislaine Maxwells far, mediemogulen Robert Maxwell, som också var Mossadagent, och mördades av ”sina egna” när han blev ett problem.

Ari Ben-Menashe greps år 1989 i USA misstänkt för vapensmuggling men frikändes 1990 med hänvisning till att han agerade på uppdrag av Israel.

Jeffrey Epstein anhölls i juli i år misstänkt för en lång rad brott. Den 10 augusti hittades han död i sin häktescell i New York.

Källor:
COME SPY WITH ME Ghislaine Maxwell and Jeffrey Epstein were spies who used underage sex to blackmail politicians, ‘ex-handler’ claims
Mette-Marit mötte Jeffrey Epstein flera gånger
Epstein’s Swedish Obsession


  • Publicerad:
    2019-12-07 00:45