UTRIKES. Detaljer i brottmålet mot pedofilen Jeffrey Epsteins medhjälpare Ghislaine Maxwell kommer att censureras bort, eftersom de är alltför känsliga. Vissa befarar nu att det är namn på högt uppsatta och mäktiga personer som döljs från allmänhetens kännedom.

Skärmbild: Youtube.

Detaljer i brottmålet mot judinnan Ghislaine Maxwell kommer att censureras bort – de är nämligen alltför sensationella och känsliga för allmänheten att ta del av, enligt domaren i målet.

När vi äntligen trodde att vi skulle få reda på sanningen om vad den döde juden och pedofilen Jeffrey Epstein egentligen sysslade med under alla sina år som mäktig pedofil och utpressare, så har domaren i målet mot hans tidigare medhjälpare Ghislaine Maxwell bestämt att sanningen om Jeffrey Epstein måste tystas ner och detaljerna i brottmålet censureras bort. Detta för att inte allmänheten ska få veta vad den stenrike pedofilen och utvalde egentligen ägnade sig åt när han förgrep sig på minderåriga flickor.

Enligt kommentarer på sajten Disclose.tv så är det högst troligen namnen på högt uppsatta och mäktiga personer som Ghislaine Maxwell har nämnt under rättegången och som nu enligt en direkt domarorder har blivit bortcensurerade från brottmålet.

En kommentator på sajten tror rentav att president Joe Bidens namn kan vara nämnt i sammanhanget vilket inte vore så särskilt förvånande med tanke på hans väl dokumenterade ovana att sniffa i håret på de flesta unga flickor som han träffar och tafsa på dem på ett sexuellt intimt och och för flickorna ofrivilligt kränkande sätt.


  • Publicerad:
    2021-03-19 18:20