LÖGNMEDIA Aftonbladets Thomas Engström utmålar Maxwell-fallet som ett dåd från en vit kvinna. Inget nämns om gärningsmännens judiskhet.

Den judiske pedofilhallicken Ghislane Maxwell dömdes för någon vecka sedan för flera fall av människosmuggling. Tillsammans med den judiske pedofilen Jeffrey Epstein anklagas hon för att ha fört bort vita flickor till en ö som kallas ”pedofilön”.

Men Aftonbladets Thomas Engström verkar ha missförstått den demografiska dynamiken i fallet. Ja, antingen det, eller så ljuger han för att inte smäda sina överordnade.

Även en vit, rik kvinna kan vara en hallick”, skriver Engström om den judiske kvinnan.

I artikeln uttrycker han förvåning över att även ”vita” kvinnor kan begå sådana här typer av brott, samtidigt som han gör feministiska poänger om att det minsann kan vara bra att straffa kvinnliga brottslingar också.

Det är svårt att föreställa sig en rik människa bakom galler, och svårast av allt en rik vit kvinna. Men Maxwell lyckades, både genom att själv gnälla om hygienen på häktet i Brooklyn och med hjälp av sina försvarsadvokater, göra det otänkbara ofrånkomligt.”, skriver Engström.

I det här fallet var det en judisk pedofilduo som förtryckte och våldtog vita flickor. Enligt Maria Farmer, en av flickorna som utsattes av Epstein och Maxwell, hånades de för att de inte var judar och kallades för ”smutsiga goyer”.

Trots detta gör Engström mentala kullerbyttor och klagar på att Leni Riefenstahl inte åtalades under Nürnbergrättegångarna.

Artikeln gör det så oerhört kristallklart att judar inte får kritiseras i media, inte ens om de ertappas med att smuggla vita flickor till en pedofil-ö. Då går det minsann bra att kalla förövarna vita.