UTRIKES Den Epstein-kopplade judinnan Ghislaine Maxwells rättegång där hon åtalas för människohandel närmar sig. Nu gråter hon ut om att hon behandlas illa av häktesvakterna.

Den numera ökända judinnan Ghislaine Maxwell sitter just nu häktad och åtalad misstänkt för människohandel. Den misstänkta människohandeln ska ha skett åt den utpekade före detta Mossadagenten och juden Jeffrey Epstein och det pedofilnätverk han tros ha legat bakom.

I måndags var Maxwell uppe i federal förrättegång på Manhattan och i samband med detta passade hon på att ondgöra sig över att hon blivit både fysiskt och psykiskt misshandlad av kriminalvårdarna på häktet, samt att hon lever under ohygieniska förhållanden och får oätlig mat.

–- Jag har blivit överfallen och misshandlad i nästan ett och ett halvt år. De ger mig rutten mat. Ett äpple hade larver i sig, sa Maxwell till Daily Mail i lördags, och fortsatte:

— Jag brukade duscha varje dag men jag har slutat med det eftersom de läskiga kriminalvårdarna står nära och kollar på mig hela tiden, fortsatte hon.

Dock så uppgav Expressen så sent som i söndags att Ghislaine Maxwell, som även hon pekats ut som Mossadagent, enligt egen utsago leker och skämtar med kriminalvårdarna.

–- Jag brukar leka kurragömma med vakterna, jag gömmer mig bakom pelare och de är med på leken. Vi ler mycket. Jag gör ”mitt monster” – höjer händerna och morrar åt dem – de svarar med samma gest. Vi skrattar, ska hon ha sagt.

Maxwell skapade dessutom under sin tid i isolering en låtsaskompis som hon skyllde på när något gick snett.

– När det hände så kom vakterna springande, så jag skapade min cellkamrat A-17. Varje gång något händer skyller jag på A-17, säger Maxwell.

Maxwell anses vara väldigt flyktbenägen och därför avslogs hennes ansökan om borgen för fjärde gången i rad under förra veckan. Hennes rättegång startar den 29 november, där hon riskerar upp till 80 års fängelse om hon fälls.