DEKADENS I ett klipp sompublicerats på Twitter ses bögen Alexander Bard diskutera Jeffrey Epstein-skandalen. Enligt Bard handlar prostitution av minderåriga om ”folk som har kul när de är unga”.

Det är sossen och antirasisten Henrik ”Henko” Johansson som publicerat ett klipp via Twitter där kändisbögen och debattörenr Alexander Bard diskutera förhållandet mellan de juden Jefferey Epstein och hans bordellmamma Ghislaine Maxwell.

Enligt Bard hade de båda judiska sexualbrottslingarnas ”beteende” inte setts som annorlunda på 70-talet.

— Men nu låg de med några kvinnor som var under 18, en som var så ung som 14. Okej och de hade sexpartyn och sånt och nu är hela världen upprörda över att rika människor utnyttjade flickor som utsatts för människohandel, säger Bard och fortsätter:

— Jag är inte så säker på att det var den som hände.

Bard – som gjort sig populär i vissa systemkritiska kretsar på grund av kontroversiella utspel – berättar att när han ”hör såna här historier” så brukar han ”prata med flickorna själva”. Enligt Bard handlar det i ”de allra flesta fall” bara om flickor som ”hade kul när de var unga” och ”fick betalt och sånt” för att sedan skaffa sig en bra utbildning.

— Jag känner killar som började sälja sex när de var 11 och tycker att det var det bästa de nånsin gjort, berättar Bard vidare.

Fnissande förklarar Bard att dessa pojkar då ”äntligen fick uppmärksamhet”.

Exakt hur Alexander Bard kommit i kontakt med 11-åriga prostituerade pojkar framgår dock inte.