Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Alexander Bard drar tillbaka sin kandidatur till EU-parlamentet

Lämnar både kandidaturen och partiet Upprinnelsen är MED:s bristande EUmotstånd.

Alexander Bard i försvar av barnprostitution

Epstein och Maxwell gjorde inget fel enligt kändisbögen Påstår att sälja sex som 11-åring var ”det bästa som hänt” för flera han känner.

VISA allt mer politiserat

BANKVÄLDET. Alexander Bard noterar att bankkortsutgivaren Visa har anslutit sig till den ”politiskt korrekta lynchmobben” och bedriver privat politik via sin bank.

Biancas judiske pojkvän: “Alexander Bard är en vidrig människa”

KÄNDISSKANDAL. Alexander Bard kallade nyligen Bianca Ingrosso för hora. Det fick Biancas judiske pojkvän Phillipe Cohen att ilskna till.

Känd gangsterrappare avslöjar: “Har festat mycket med bögar”

INRIKES. Leo ”Kinesen” Carmona har inifrån fängelset delat med sig om sina känslor kring Alexanders Bard kritik mot Black Lives Matter. ”Jag ska knulla din mamma bögjävel”, säger ”Kinesen”, men medger samtidigt att han gillar att festa och knarka med bögar.

TV4 sparkar Alexander Bard

YTTRANDEFRIHETEN. Alexander Bard är senast ut i skaran av de som förlorat arbete och inkomster efter att ha uttryckt politiskt inkorrekta åsikter. Efter att i ett Twitterinlägg kritiserat BLM-rörelsen förlorade han redan samma dag sitt arbete på TV4 och fick lämna Liberalerna.

Kändisar och riksdagsmän uppmärksammar Tommie Lindh

TOMMIE LINDH. Mordet på den unge nationalisten Tommie Lindh har börjat bli allt mer känt via sociala medier.

Alexander Bard kallar juden Peter Wolodarski “det öppna samhällets allra största fiende”

INRIKES. Ett öppet storgräl har utbrutit mellan Dagens Nyheters judiske chefredaktör Peter Wolodarski och artisten Alexander Bard , som kallat chefredaktören för både ett ”kräk” och ”en falsk jävel”.

Jan Björklund och Jimmie Åkesson åker på gemensam “debatturné”

POLITIK. Under en pressträff framträdde partiledarna Jan Björklund (L) och Jimmie Åkesson (SD) tillsammans och meddelade att man kommer att åka på en gemensam debatturné under EU-valrörelsen. Samtidigt meddelar Alexander Bard att han kommer att debattera Gustav Kasselstrand (AfS) i Stockholm den 24 maj.

Dokumentären “A Swedish Elephant” finns nu på Youtube

DOKUMENTÄR. Dokumentärfilmen ”A Swedish Elepanth” premiärvisades under Almedalen i somras efter en uppmärksammad debatt där bland annat Aron Flam, Anders Lindberg och Alexander Bard deltog. Nu finns dokumentären – som handlar om de politiska spänningarna och det polariserade debattklimatet i Sverige – på Youtube.

Högerhomo lämnar RFSL: Menar att organisationen leds av våldsbejakande vänsterextremister

SVERIGE. Magnus Kolsjö lämnar RFSL som han menar leds av våldsbejakande vänsterextremister. Beslutet välkomnas av representanter för den framväxande ”homohögern” i Sverige.

Homosexuelle Alexander Bard: “Idiotiskt att skaffa barn”

MEDIA. Alexander Bard menar att alla som bildar familj blir konservativa och att hans egna ”framgångar” bygger på att han inte skaffat några barn.

Måns Zelmerlöw: Homosexualitet är en avvikelse

SVERIGE. Sångaren Måns Zelmerlöw har lett Gaygalan och har under flera år frotterat tillsammans med homoeliten. Men inte ens han tycker att homosexualitet är naturligt. Sanningen kom fram när han var berusad.