Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Alexander Bard mordhotad av gangsterrappare och HMF-anmäld av Tomas Åberg

Av Redaktionen, 2020-06-14
redaktionen@nordfront.se

YTTRANDEFRIHET. Drevet mot Alexander Bard på grund av hans åsikter om det våldsbejakande nätverket Black Lives Matter trappas upp.  

Igår skrev nöjesprofilen Alexander Bard på Twitter att hela Black Lives Matter (BLM) har blivit ett ”sinnesrubbat projekt”, och att censuren är något som Bard ”äcklas av”.

Efter ett drev av kulturmarxistiska journalister fick Bard snabbt sparken från TV4 och kritiserades så hårt av sitt parti Liberalerna, att han fick lämna partiet.

Nu har den rasfrämmande Arlandarånaren och gangsterrapparen från Chile, 46-årige Leopoldo Fernando Gonzalez Carmona, mer känd som Leo ”Kinesen” Carmona, direktsänt en video från fängelset där han sitter, i vilken han mordhotar Bard:

— Alexander Bard din fucking bögpedofil, bög, horunge. Att du ens säger sådana saker om svarta och säger du sådana saker om svarta det betyder det att du tycker likadant om oss blattar din fucking horunge. Att TV4 ens har dig som host gör de till horungar också förstår du din bögjävel. Jag hoppas inte jag ser dig. Du kommer höra från mig framöver din jävla fikus.

— Någon skriver 10 lax jag klipper honom, meddelar Carmona i videon.

— Jävla bögjävel, knulla han och hans mamma och hans mamma på hans pappas rygg, heter det vidare, enligt Samhällsnytt.

Näthatgranskaren anmäler Bard
Samtidigt har Näthatsgranskaren Tomas Åberg polisanmält Bard för hets mot folkgrupp.

Efter att ha läst meddelandet så anser även vi på NHG att det förmodligen är att bedöma som hets mot folkgrupp då det uttrycker missaktning mot människor med svart hudfärg, varför vi anmäler publiceringen till polisen.

Näthatsgranskaren anser att uttalandet är ”i sig är grovt och enligt vår bedömning riktat direkt mot svarta, varför det förmodligen är hets mot folkgrupp”. Nu hoppas Tomas Åberg att Bard åtalas och döms för hets mot folkgrupp för att ha kritiserat ett intressenätverk.

Näthatsgranskaren har under de senaste åren fått miljonbidrag för att försöka åtala människor som uttrycker sig nedsättande om i synnerhet kriminella invandrare.

I april inlämnade Tomas Åberg en stämning mot frilansjournalisten Joakim Lamotte som hämnd för att denne gjort en granskning av honom som hösten 2018 publicerades på Facebook.

Lamotte skrev att Tomas Åberg har skulder på hundratusentals kronor och att han på grund av detta ansökt om skuldsanering. Lamotte är kritisk mot att en svensk myndighet betalar ut miljonbelopp till en förening som drivs av någon med så pass oordnad ekonomi.

Åberg anklagas också för att vara ”fullblodsmytoman” och ”djurplågare” i Lamottes granskning, något som Nya Tider skrivit flera reportage om. Åberg har försökt stoppa Lamotte från att publicera granskningen, som dock vägrar vika sig.

Vilka konsekvenser de kriminellt belastade Leo Carmonas och den före detta polisen Tomas Åbergs agerande kommer att ha återstår att se, och om Carmona kommer att polisanmälas för sina uttalade hot mot Bard och hans familj.


  • Publicerad:
    2020-06-14 21:00