Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Stockholmare uppmanades ”twerka” för George Floyd

Inför gårdagens ”minnestund” på Sergels torg Alice Bah Kuhnke och Momodou Jallow var på plats

Nederländernas premiärminister ber om ursäkt för slaveriet

BLM-panel rekommenderade regeringen att be om ursäkt för slavhandeln Nederländarnas pengar ska användas till fond som ska ”problematisera Nederländernas historia”

NHL:s egen BLM-målvakt går i personlig konkurs

Investerade miljoner i asylboenden hemma i Sverige Har nu skuldsatts hos Kronofogden.

Film: Polack hånar amerikanska soldater för bögerier och rasblandning

”Är ni här för att sprida sodomi eller George Floyd-kultur?” Se filmen där amerikaner får veta att ”ni är i ett vitt land nu”.

Den av BLM hyllade fejkaren dömd – efter tre år

”Rättegången en vit överhöghets-charad!” ”Åklagaren citerade mig när jag sa n-ordet!”

36 åtalas efter BLM-kaoset i Göteborg

Misstänks för en rad brott Kaosområdet sträckte sig från Göteplatsen till Gustav Adolfs torg.

Polska ölet “White IPA Matters” orsakar ramaskri

WOKENESS. I reklamfilmen tar en svart bartender i typisk amerikansk barmiljö en klunk ”rasistisk öl” och stönar: ”Det här var vad jag behövde!”. Bryggeriet som lanserat ölet är nu i blåsväder.

Floridas guvernör lovar “snabba och hårda konsekvenser” för våldsamma BLM-ligister

USA. Floridas guvernör Ron DeSantis uppmanar våldsamma svart makt-anhängare från BLM att hålla sig borta från delstaten. Annars blir konsekvenserna hårda, lovar guvernören.

BLM avbröt upplopp för polisskjuten man – fick veta att “offret” var vit

USA. Den antivita organisationen BLM fick avbryta sina kravaller i Minnesota för en man som fallit offer för dödligt polisvåld när de upptäckte att den skjutne var vit.

Facebook censurerar nyhet om BLM-grundares inköp av lyxvillor

CENSUR. Facebook blockerar användarna från att dela en New York Post-artikel som handlar om den marxistiska BLM-grundaren Patrisse Khan-Cullors inköp av lyxhus till en kostnad av flera miljoner dollar. Den judiskgrundade nätjätten hävdar att blockeringen beror på att innehållet ”bryter mot communityreglerna”.

Kulturmarxistisk BLM-staty slogs sönder i Budapest

KULTURMARXISM. En regnbågsfärgad HBTQP/svart makt-staty som rests till Black Lives Matter-rörelsens ära i Budapest blev inte långlivad. Inom ett dygn slogs statyn sönder.

Låtsaspoliserna – ordningsvaktspodden som driver med “blattar”, “förintelsen” och “batikhäxor”

MEDIA. En ny podcast av två ordningsvakter i Stockholm skämtar i sitt första avsnitt om ”förintelsen” och dömer ut Black Lives Matter.

Irländska rugbylandslaget vägrade knäböja för BLM — stod rakryggade under “antirasistiskt budskap”

VIT RYGGRAD. Efter BLM-upploppen förväntas numera spelare att knäböja före match för att visa att de stödjer ”kampen mot rasism”. Inför söndagens Six Nations-match i rugby valde dock båda lagen att stå raka.

Vänstertrubaduren Mikael Wiehe vill ha ”antirasistiskt monument” i Malmö – ska heta ”Din mamma!”

VÄNSTEROPPORTUNISM. Vänstertrubaduren Mikael Wiehe vill att Malmö ska få ett ”antirasistiskt monument” som ska utformas som en sörjande moder och komiskt nog heta ”Din mamma”.

Black Lives Matter nomineras till Nobels fredspris

ANTIVIT RASISM. Den antivita Black Lives Matter-rörelsen har efter ett år av vandalism och våldsamheter nominerats till Nobels fredspris.

Black Lives Matter får Olof Palmepriset

INRIKES. Black Lives Matter får motta 2020 års Olof Palmes pris. Som motivering anges bland annat att den antivita rörelsen synliggjort ”den afro-amerikanska minoritetens utsatthet, smärta och vrede över att inte värderas lika med människor som har annan hudfärg”.

Ny brittisk lag ska skydda statyer och monument från antivit ikonoklasm

STORBRITANNIEN. Det brittiska parlamentet har röstat igenom en ny lag som ska skydda statyer och monument från ”högljudda mobbar”.

Mordanklagade Kyle Rittenhouse sedd på bar – i trots mot alkohollagar i hans hemstat

KYLE RITTENHOUSE. När den mot borgen frigivne Kyle Rittenhouse sågs dricka öl på en bar i Wisconsin spekulerades det i om han bryter mot villkoren för sin frigivning. I delstaten är åldersgränsen 21 för alkoholintag.

Föräldrar rasar efter att skola inför antivit särbehandling

ANTIVITHET. En skola i New York har fått kritik från vita föräldrar efter att man inför antivita särbehandlingsregler för svarta elever. I ett nytt manifest deklarerar skolan bland annat att betala av svarta studenters studielån och trycka ner vita.

Konsthall i Bryssel firar Beethovens födelsedag – med afrikansk “Beethoven”

KULTURMARXISM. Kulturcentret BOZAR i Bryssel firar Beethovens 250-årsdag med en svart Beethovenutställning och Black Lives Matter-uppspelningar av Beethovens opera Fidelio.

Fortsatta protester från alla politiska läger i Frankrike

FRANKRIKE. För tredje veckan i rad protesterar det franska folket. Från början handlade det om regeringens nya ”säkerhetslag”. Nu har demonstranter delats i olika falanger, alla politiska läger deltar i demonstrationer landet runt.

Judar jagades bort av BLM-demonstranter

USA. En grupp judar som ville visa sin solidaritet under upplopp som arrangerades av den antivita terrororganisationen Black Lives Matter (BLM) i Philadelphia i USA fick inte vara med. Judarna blev istället hånade och jagades bort.

Judar tycker att Jewish Lives också Matter

JUDISKT LIDANDE. Judar i New York är upprörda på borgmästaren som tvingar dem att följa coronarestriktionerna, vilket Black Lives Matter alltid har sluppit. ”Jewish Lives Matter”, tycker de.

Babas Burger donerar pengar till BLM men kritiseras för att vara för snåla

MÅNGKULTUREN. Hamburgerkedjan Babas Burger i Storstockholm donerar fem kronor per såld hamburgere till Black Lives Matter under hela oktober. ”Snålt”, tycker BLM som vill ha mer pengar av företaget.

Polisen Lisa Simonsson slipper disciplinåtgärd för att ha knäböjt för BLM

KULTURMARXISM. Den vänsterorienterade poliskvinna som uppviglade till oroligheter istället för att upprätthålla ordningen på BLM-demonstrationen i juni, får ingen disciplinåtgärd.

Afrikanska artister har gjort “svensk” BLM-låt: ”Dom dödar oss med gunshots”

SVART OFFERKOFTA. En grupp afrikanska artister som upplever sig ha hindrats i sina musikaliska karriärer på grund av ”sitt utseende” har nu gått samman och spelat in en låt. Intäkterna går till den antivita rörelsen Black Lives Matter (BLM) i USA.

Afrikansk familj i USA fick hakkors klippt i gräsmattan

OY VEY. Hakkorset i gräsmattan upptäcktes av en drönare som filmade ett bostadsområde. Det kan vara ett hatbrott, säger Polisen i North Carolina.

Damhockeyprofil om damfotbollslandslagets dyrkan av BLM: “Ni förstör för er själva”

SPORT. Ishockeymålvakten Sofia Reideborn kritiserar nu det svenska damfotbollslandslagets politiska aktion där man under en match gick ner på knä för att visa undergivenhet för afrikansk makt.

Blondiner från Svensk Fotboll poserar för svart terror

POLITISK KORREKTHET. Damlandslaget i fotboll visar sin undergivenhet för afrikansk makt. Men politiska manifestationer är enligt tävlingsbestämmelser förbjudna.

Politiskt korrekta damlandslaget vill knäböja för BLM

POLITISK KORREKTHET. Sveriges damlandslag vill visa sitt stöd för den vänsterextrema ”Black Lives Matter”-organisationen. Det politiskt korrekta damlaget planerar därför att knäböja ”mot rasism”.

Michael Reinoehl sköt ihjäl Trumpsympatisör – blev själv ihjälskjuten

USA. Michael Reinoehl, den man som förra veckan sköt ihjäl en Trumpsympatisör i Portland, har nu själv skjutits ihjäl av poliser då han skulle gripas.

Black Lives Matter-ledare startar parti – vill förslava vita människor

ANTIVIT RASISM. Sasha Johnsons nya parti ska inte ha vita människor på några ledande poster. Istället ska vita bli de svartas slavar.

Jeremy Corbyns bror Piers gripen när han talade på anticoronademonstration

LONDON. I lördags hölls en stor demonstration mot den brittiska coronapolitiken. En Piers Corbyn greps oväntat av polis, trots att arrangörerna hade alla papper klara inför den tillståndsgivna demonstrationen.

De Geer-ätten motsätter sig BLM:s krav på att riva anfaderns staty

INRIKES. ”Konstnären” Carl Johan De Geer ser gärna att BLM-ikonoklasterna river en staty föreställande anfadern Louis De Geer. Men varken De Geer-ättens huvudman Jan De Geer eller den nationalistiske opinionsbildaren Jonas De Geer håller med.

Svart BLM-anhängare gripen efter att ha sparkat vit sympatisör i huvudet

UTRIKES. En BLM-anhängare har gripits efter att ha sparkat en vit sympatisör i huvudet.

BLM-demonstranter fick stryk i Fort Collins, Colorado

USA. Tre personer har gripits efter att polisvänliga demonstranter hamnat i slagsmål med meningsmotståndare i Fort Collins, Colorado.

Federal polis till Detroit, Cleveland och Milwaukee efter BLM-kaos

USA. Donald Trump har beordrat federal polis till tre nya städer: Detroit, Cleveland och Milwaukee. Samtligt dras den federala polisen tillbaka från bland annat Portland.

FILM: BLM-propagandist hånas och hotas i “USA:s mest rasistiska stad”

USA. Youtubern Rob Bliss har dokumenterat reaktionerna i vad han beskriver som ”USA:s mest rasistiska stad” när han håller upp en skylt med budskapet ”Black lives matter”.

BLM-aktivist tryckte sitt knä i vit bebis nacke

USA. En bild har spridits över internet där Black Lives Matter-aktivisten, Isaiah Jackson trycker sitt knä mot nacken på en vit bebis. Till bilden har han skrivit ”Blm now mf”.

Lärosäten i USA: “Språklig korrekthet – vit överhöghet”

KULTURREVOLUTIONEN. Rättande av språkliga fel i texter skrivna av invandrarstudenter är rasism och måste ersättas med ”feedback som beaktar kulturskillnader”. BLM deltar i utformandet av nya kurser.