POLEN Ett Youtube-klipp där vad som påstås vara en polack som hånar amerikanska soldater i ett polskt köpcentrum har blivit viralt. I klippet frågar mannen bland annat soldaterna om de kommit till hans land för att sprida ”George Floyd-kultur eller sodomi”.

Videoklippet kan numera endast ses på Youtube, då det åldersbegränsats.

I ett Youtube-klipp, som nu har åldersbegränsats, ser man hur en polsk man förföljer en grupp amerikanska soldater i ett köpcenter. Amerikanerna, som troligtvis stationerats i landet för att markera mot Ryssland, försöker gå iväg och undvika mannens frågor.

– Är ni här för att sprida sodomi eller vad? Är inte det USA:s främsta exportprodukt? frågar mannen soldaterna, som skrattar till och går vidare.

Men polacken, som själv talar flytande engelska med amerikansk brytning, ger sig inte utan fortsätter fråga ut soldaterna om vad de gör i hans land.

— Är det George Floyd-kultur eller sodomi? Vad tycker ni om att eran hälsominister är en jävla transa? säger mannen.

Men de amerikanska soldaterna vill inte svara på frågorna, som blir allt tuffare. Polacken frågor också vad soldaterna tycker om att försvara ett land som han påstår att det är ”meningslöst att vara medborgare i”.

— Varje mexikan som korsar gränsen blir bokstavligen en av er, säger polacken.

— Ni har bokstavligen överordnade som är jävla transor som bär klänning, fortsätter han.

När polacken börjar säga att Polen ska förbli vitt och ifrågasätta rasblandning blir en av de svarta soldaterna tydligt upprörd.

— Håll dig undan från de vita kvinnorna. Kom ihåg att rasblandning brukade vara ett brott i erat land, säger mannen.

En av soldaterna hörs sedan ropa något till polacken, som direkt springer efter soldaterna och fråga ”vad ska ni göra?”.

— Ni är i ett vitt land nu! ropar mannen.

— Vi dyrkar inte niggers och mexikaner, fortsätter han utan att soldaterna gör något.