ANTIVIT RASISM. Sasha Johnsons nya parti ska inte ha vita människor på några ledande poster. Istället ska vita bli de svartas slavar.

Den marxistiska förtryckaraspiranten Sasha Johnson, BLM. Foto: RT News/Facebook.

En Black Lives Matter-ledare (BLM) i Oxford, England, Sasha Johnson, har startat ett nytt politiskt parti som kommer att stänga ute alla vita människor från ledande positioner.

Hon vill också göra vita människor till de svartas slavar.

Medan deltagare på lördagens demonstration mot den brittiska regeringens coronapolitik i London greps av polis – enligt vad den gripne Piers Corbyn antytt var på order av Londons borgmästare, pakistaniern Sadiq Khan – fick BLM:s demonstration ”Miljonmarschen” – med cirka 300 deltagare och med Sasha Johnson i spetsen – vara i fred för Londonpolisen. Detta trots att de inte följde coronarestriktionerna.

Det nya rasistiska svarta partiet heter Taking the Initiative Party, TTIP (Initativtagarpartiet) – med en förkortning som för tankarna till Geroge Soros och andra globalisters havererade ekonomiska globalistavtal TTIP.

Förtryckande rasist
RT News kommenterar Sasha Johnsons politik och hennes person med att ”hon bara är en ung, kvinnlig, svart version av de gamla vita rasister som hon säger sig bekämpa”.

Trots att partiet ska ledas av afrikaner, ska det vara ett parti för ”arbetarklassen”, hävdar hon. RT News undrar varför rasaspekten är den primära om partiet är klassbaserat, men tidningen misstänker att det har med själva personen som företräder partiet att göra.

Enligt en med RT:s ord ”kräkningsframkallande inställsam” intervju i en Youtubekanal som heter Oxfordshire Youth framställs Sasha Johnson som en ”fantastisk ungdomsledare, frihetskämpe, aktivist och företagsledare”.

Hon kallar sig också Oxfords svarta panter, i referens till den judiskt understödda svart makt-terroristgruppen Svarta pantrarna som härjade i USA på 1960- och 70-talen. Gruppen klassades av FBI som en hatgrupp.

Hon hatar även svarta som säger emot henne. I nedanstående klipp uttrycker hon sitt hat och förakt mot en afrikan som yttrar åsikten att det inte finns någon systematisk rasism i Storbritannien, och kritiserar honom också för att han kallar en svart kvinna – henne själv – arg, vilket hon nyss själv sagt att hon är.

Att Johnson inte vill ha ”jämlikhet” utan afrikansk makt eftersom svarta människor är mer lika värda än andra, framkom av ett inlägg på Twitter som fick till och med henne att bli tillfälligt avstängd, fast hon är svart.

De vita kommer inte att vara våra jämlikar, utan våra slavar. Historien vänder. Ingen rättvisa, ingen fred # BLM.


  • Publicerad:
    2020-09-03 10:30