Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tulsi Gabbard uppmanar Chicagos borgmästare att avgå på grund av antivit rasism

UTRIKES. Representant Tulsi Gabbard uppmanar Chicagos borgmästare att avgå på grund av sin rasistiska hållning mot vita människor.

Vit lärare stämmer arbetsgivaren för rasdiskriminering – två svarta kollegor hade nästan 50 procent högre lön

ANTIVIT DISKRIMINERING. En vit lärare vid en högskola i New Jersey upptäckte att två afrikanska lärare med sämre utbildning än han själv hade nästan 50 procent mer i lön. Mannen har nu stämt högskolan för rasdiskriminering.

Paris afrikanska biträdande borgmästare: ”Vita ska hålla tyst på svartas möten”

ANTIVITHET. Paris biträdande borgmästare, den socialistiska politikern och fd journalisten Audrey Pulvar förklarade på lördagen att hon anser att vita människor ska hålla tyst om de deltar i svartas möten. Det kontroversiella uttalandet orsakade en het debatt på nätet.

Coca Colas krav på sina vita anställda: ”Var mindre vita!”

ANTIVITHET. Coca Cola vill att deras vita anställda ska genomgå kurser i ”kritisk rasteori” där de uppmanas att ”vara mindre vita”. Det var en visselblåsare på företaget som avslöjade läskjättens antivithet.

Black Lives Matter nomineras till Nobels fredspris

ANTIVIT RASISM. Den antivita Black Lives Matter-rörelsen har efter ett år av vandalism och våldsamheter nominerats till Nobels fredspris.

Black Lives Matter får Olof Palmepriset

INRIKES. Black Lives Matter får motta 2020 års Olof Palmes pris. Som motivering anges bland annat att den antivita rörelsen synliggjort ”den afro-amerikanska minoritetens utsatthet, smärta och vrede över att inte värderas lika med människor som har annan hudfärg”.

Föräldrar rasar efter att skola inför antivit särbehandling

ANTIVITHET. En skola i New York har fått kritik från vita föräldrar efter att man inför antivita särbehandlingsregler för svarta elever. I ett nytt manifest deklarerar skolan bland annat att betala av svarta studenters studielån och trycka ner vita.

Hatvåg mot barnbok som inte innehåller en enda svart afrikan – rasistisk kritikerkår går bananas

ANTIVITHET. Barnboken Arnold i Sydafrika har utlöst en veritabel hatstorm bland vänsterliberala kritiker. Felet är enligt dessa att boken inte innehåller en enda svart afrikan.

Afrikansk extremvänster-ledare uppmanar till mord på vita

ANTIVIT RASISM. Under en internetkonferens predikade en senegalesisk vänsterextrem ledare inför sina åhörare om att det var nödvändigt att döda vita.

Londons borgmästare inkvoterar MENA-raser till Londonpolisen

BEFOLKNINGSUTBYTET. 40 procent av poliserna i London ska vara rasfrämlingar, har den pakistanske borgmästaren Sadiq Khan bestämt.

Ännu ett farmarmord i Sydafrika

SYDAFRIKA. Ett farmarmord inträffade under natten i Henneman i Sydafrika. En 56-årig man dödades och hans 26-årige son skadades vid attacken.

Kaliforniens universitet har raskategoriserat folkgrupper inför beslut om kvotering

UTRIKES. En het debatt pågår just nu i Kalifornien i USA om kvotering av icke-vita personer till universitetet. I ett försök att klargöra debatten har Kaliforniens universitet raskategoriserat olika folkgrupper, det visar sig att man har en synnerligen bred definition av vita.

Demonstration mot morden på vita farmare i Sydafrika

SYDAFRIKA. Just nu pågår demonstrationer i den sydafrikanska provinsen Senekal.

Rasfrämling: “Svenskar inte ens värda spotta på”

MÅNGKULTUREN. En svensk 18-åring har hotats med våldtäkt av en kriminell invandrare från Irak. Ramez Zaco Moajed ska både använda sin fot och ett koppel hundar på henne för att genomföra våldtäkterna. Även hennes pojkvän ska ”straffas”.

Judar i USA:s kongress möter alltmer antisemitism på Twitter

ANTISEMITISM. Judiska lobbygruppen ADL hävdar att politiker i USA:s kongress inför valet i november nu får ta del av allt mer antisemitisk hatretorik.

Nytt farmarmord i Sydafrika: 21-åring bands vid stolpe och knivhöggs – tyst i lögnmedia

SYDAFRIKA. Ännu ett farmarmord har begåtts i Sydafrika. På fredagsmorgonen hittades den 21-årige Brendin Horner knivhuggen till döds och fastbunden med ett rep om halsen vid en grindstolpe.

Sveriges Radio rekryterar efter hudfärg och kön – anmäls till DO

PUBLIC SERVICE. Sveriges Radio har anmälts till diskrimineringsombudsmannen. Detta efter att public service-företagets vd Cilla Benkö erkänt att man anställt människor baserat på etnicitet, kön och ekonomisk bakgrund.

Ledaren för Australian Vanguard utsatt för oplanerat mordförsök – för att han är vit

ANTIVIT RASISM. En rasfrämling misshandlade Raymond Foster för att han är vit. Queenslands polis hånar honom och vägrar göra en förundersökning om rasistiskt våld och hatbrott.

Black Lives Matter-ledare startar parti – vill förslava vita människor

ANTIVIT RASISM. Sasha Johnsons nya parti ska inte ha vita människor på några ledande poster. Istället ska vita bli de svartas slavar.

BBC: Den klassiska sången Rule Britannia “är densamma som nynazister som sjunger om gaskammare”

KULTURMARXISM. BBC strök den klassiska patriotiska sången Rule Britannias text från sin promenadkonsertsfinal. Programproducenten Cat Lewis jämför texten i sången med ”vulgärnynazism”.

Tonårsflicka misstänks dödad av svart mördare – tyst i lögnmedia

USA. 17-åriga Veronica Baker sköts i lördags ihjäl och rånades i sin bil i Raleigh i USA. Fyra svarta ungdomar har gripits, misstänkta för mord respektive medhjälp till grovt brott. Det inträffade mörkas av mainstream-media.

BLM-mobb krävde att vita skulle överlåta sina hem

SEATTLE. På onsdagen marscherade en mobb med BLM-revolutionärer och Antifa-terrorister genom att bostadsområde i amerikanska Seattle där de högljutt krävde att vita invånare skulle lämna sina hem och överlåta dem åt svarta.

Norska flaggan alltför lik amerikanska sydstatsflaggan – fick tas bort

KULTURREVOLUTIONEN. I samband med de kulturmarxistiska dreven mot vita i något som kan liknas vid en västlig kulturrevolution har den amerikanska sydstatsflaggan blivit ytterst kontroversiell. Ett bed & breakfast-hotell som hissat den norska flaggan vid sin entré tvingades plocka bort den då den var alltför lik sydstatsflaggan.

Chicagos rasistiska borgmästare kallar Vita husets pressekreterare “Karen”

ANTIVIT RASISM. Afrikanskan Lori Lightfoot använder det sexistiska och rasistiska begreppet ”Karen” som tillmäle mot pressekreterare Kayleigh McEnany.

Svart rashat mot vita stoppar manifestation mot BLM-mördad ung mor

RASHAT. Den 24-åriga Jessica Whitaker mördades av en BLM-mobb efter att ha sagt ”alla liv är värdefulla”. En minnesmarsch för henne har ställts in på grund av rashat från BLM-anhängare.

Rasfrämmande journalist vill att Afa ska misshandla svenskar

MÅNGKULTUREN. Expressenjournalisten Ibrahim Al-Khafaji undrar på Twitter var Afa är när man behöver dem. Han vill att vänsterterroristerna ska misshandla AfS-anhängare på stan.

Ung vit kvinna dödades av BLM-mobb – sade ”All lives matter”

BLACK LIVES MATTER. En ung mamma sköts förra söndagen ihjäl av en Black Lives Matter-mobb i amerikanska Indianapolis för att ha uttryckt ”All lives matter”. Mordet har förbigåtts med i stort sett total tystnad från media.

Var arg på Trump – körde på och dödade vit man

USA. En 27-åring som med flit körde sin lastbil in i en 55-årig mans motorcykel och dödade honom åtalas nu för hatbrott. 27-åringen uppgav i förhör att han var arg på president Trump och därför ville köra ihjäl en specifikt vit person.

Zimbabwes regering skyller finanskrisen på vita män – “lärde oss aldrig hur man sköter ett samhälle”

AFRIKANSK KOMPETENS. De svarta afrikanerna kan inte sköta ett land själva, erkänner Zimbabwes vicepresident.

Kreditkortföretaget Discover hjälper restauranger – om de ägs av svarta

RASISM. Svarta restaurangägare i USA har drabbats av coronakrisen, anser kreditbanken Discover och vill därför hjälpa afrikaner. Endast afrikaner.

Antivitt lagförslag i San Francisco – vita som polisanmäler svarta kan betraktas som rasism

RASLAGAR. Den kvinnoföraktande antivita memen ”Karen” blir nu ett raslagsförslag i San Francisco, USA.

PayPal bedriver systematisk rasism mot vita människor

ANTIVIT RASISM. Läckt material visar att betalningstjänsten Paypal ägnar sig åt omfattande antivit rasistisk verksamhet.

Vita huset kritiserar massmedierna för dålig journalistik

UTRIKES. Journalisterna i USA bryr sig mer om Trumps inställning till sydstatsflaggan än om det kraftigt ökade våldet, säger Vita husets pressekreterare.

Judiska kosmetikjätten L’Oréal tar bort ordet “vithet” från sina produkter

ANTIVIT RASISM. Vitfärgning och blekning – ”Whitening” och ”Lightening” – ska inte längre omnämnas på L’Oréals produkter. Det för tankarna till det vackra vita skönhetsidealet.

Cambridge University försvarar: “Vita liv spelar ingen roll”

STORBRITANNIEN. Universitetsläraren Priyamveda Gopal tweetade ”Vita liv spelar ingen roll” samt ”Avskaffa vithet!”. Hennes lärosäte kommenterar att ”yttrandefrihet råder” medan kritik mot Gopals uttalanden förklaras vara ”oacceptabel” och ”måste få ett slut”.

Bastard vill att alla statyer av Jesus och Moder Maria ska rivas – “vit makt symboler”

ANTIVIT RASISM. Jesus och hans moder Maria är företrädare för och symboler för vit makt. Vänsterextremisten Shaun King vill att alla bilder av dem ska förstöras.

Borgmästaren Sadiq Khan utlovar kulturrevolution i London

ANTIVIT PROPAGANDA. Londons pakistanske borgmästare Sadiq Khan utlovar nu en kulturrevolution i staden. Historiska ”olämpliga” minnesmärken ska rensas bort medan nya som hyllar etniska minoriteter och sexuella avvikelser ska tillkomma.

Rasistisk afrikansk åklagare i USA vill döma vit polis för mord

ANTIVIT RASISM. Den svarte åklagaren Paul Howard i Atlanta, USA, mordåtalar en vit polis som försvarade sig mot en kriminell afrikan. Howards argument är motsatta hans egna argument i en omvänd situation.

Alice Bah Kuhnke gråter ut om rasismen – godkände nedsmältning av svenskt kulturarv

ANTIVIT PROPAGANDA. På Alice Bah Kuhnkes initiativ förväntas EU-parlamentet i morgon fördöma den ”strukturella rasismen”. Bah Kuhnke godkände som kulturminister nedsmältning av oersättliga föremål från vårt svenska kulturarv – en typ av rasism som svenskarna dock förväntas acceptera.

Tyst minut för död afrikan i europeiska parlament

KULTURMARXISM. EU-parlamentet och brittiska parlamentet höll tyst minut för den döde afrikanen George Floyd.