Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nytt farmarmord i Sydafrika: 21-åring bands vid stolpe och knivhöggs – tyst i lögnmedia

Av Redaktionen, 2020-10-04
redaktionen@nordfront.se

SYDAFRIKA. Ännu ett farmarmord har begåtts i Sydafrika. På fredagsmorgonen hittades den 21-årige Brendin Horner knivhuggen till döds och fastbunden med ett rep om halsen vid en grindstolpe.

Mordet på Brendin Horner är det senaste i raden av tiotusentals mord på vita i Sydafrika. Foto: Twitter.

På fredagsmorgonen hittades Brendin Horner, 21, mördad på De Rots Farm i Paul Roux i Sydafrika, rapporterar Times Live.

Polisens talesperson Brig Motantsi Makhele uppger att Horner hittats bunden vid en grindstolpe sedan polisen tillkallats av grannar som larmat om att det skett en attack mot De Rots Farm.

Horner hade mördats med flera knivhugg och förklarades död på platsen.

— Vid ankomsten hittade polisen Horner, som förklarades död på platsen med skador på huvudet och ansiktet och bunden med ett rep runt halsen vid en stolpe. En kniv beslagtogs på platsen, sade Makhele.

— Hans bil, en Toyota Hilux, hittades senare med blodfläckar, övergiven nära Duikfontein Farm i Paul Roux.

Horner som arbetade som chef på farmen, attackerades och mördades brutalt av ett okänt antal angripare efter att han lämnade sin fars farm för att åka hem klockan sju på torsdagskvällen. När han inte kom hem så började hans familj att leta efter honom. De hittade honom inte och kunde heller inte nå honom på hans telefon.

Två personer greps på lördagen misstänkta för mordet. Blodstänkta kläder och skor har tagits i förvar och ska genomgå kriminalteknisk undersökning.

Systematiska mord på vita

Under de senaste decennierna har tusentals vita sydafrikanska farmare mördats utan att detta nämnvärt uppmärksammats av omvärlden.

Brutala mord, misshandel och våldtäkter pågår i Sydafrika medan lögnmedia håller tyst och i stället entusiastiskt omfamnar den antivita svartmaktorganisationen Black Lives Matter (BLM).

LÄS ÄVEN: Nelson Mandela – helgon eller massmördare?

Efter att Nelson Mandela och kommunistpartiet African National Congress (ANC) 1994, med benäget ekonomiskt bistånd från bland annat Sverige, tog över regimen i landet har fler än 70 000 vita människor mördats. I samband med maktövertagandet sparkades alla vita poliser och tjänstemän i ledande ställning.

I snitt sker var femte dag ett mord på en vit farmare medan myndigheter och polisen blundar.

Det råder ett systematiskt förtryck mot vita människor som kan överfallas och rånas mitt på dagen utan att någon lyfter ett finger för att hjälpa dem.

Sverige som låtit rasfrämlingar med varierande asylskäl – som till exempel brist på intelligens – invandra i hundratusentals till vårt land nekade så sent som 2018 en sydafrikansk familj asyl i Sverige. Familjens barn hade vid upprepade tillfällen utsatts för kidnappningsförsök av svarta män som ville använda deras då femåriga dotter för ”medicinska ändamål”.

LÄS ÄVEN: Svart politiker i Sydafrika uppviglar till mord på vita barn och kvinnor

Mordet på Brendin Horner har dock uppmärksammats på sociala medier där många är upprörda över att slakten på vita farmare tillåts fortsätta:


  • Publicerad:
    2020-10-04 12:00