Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Sydafrika kringgår FN:s flyktingfördrag – en tid

Vill komma tillbaka efter förrättat värv ”Ska bara sätta stopp för massinvandring och folkutbyte en gång för alla.”

Julius Malema förklarar raskrig

”Huvudmålet för den stundande revolutionens vredgade massor blir de vita!” Blev känd för sin sång ”Shoot the Boer”.

Anarki i Sydafrika – afrikaner plundrar och mördar för fullt

SYDAFRIKA. Efter att den korruptionsanklagade ex-presidenten frihetsberövades förra veckan har Sydafrika drabbats av full anarki med attacker mot den icke-svarta minoritetsbefolkningen, plundringar av köpcentrum och stora mängder döda som en följd av det pågående kaoset.

Bakgrunden till de ökade spänningarna i Sydafrika

SYDAFRIKA. Just nu pågår en upptrappning av spänningarna mellan de vita boerna och de svarta makthavarna i Sydafrika. Men vad är det egentligen som har hänt?

Nytt farmarmord i Sydafrika: 21-åring bands vid stolpe och knivhöggs – tyst i lögnmedia

SYDAFRIKA. Ännu ett farmarmord har begåtts i Sydafrika. På fredagsmorgonen hittades den 21-årige Brendin Horner knivhuggen till döds och fastbunden med ett rep om halsen vid en grindstolpe.

Sydafrika drar tillbaka antivitt lagförslag

SYDAFRIKA. Regimen i Sydafrika har dragit tillbaka ett lagförslag som skulle göra det möjligt för staten att frånta vita deras privata egendom utan att ge dem ersättning.

Sydafrikanskt parti vill beslagta vitas mark och dela ut till svarta

SYDAFRIKA. Det socialistiska svarta partiet EFF, som genom lokalvalet i landet fått en vågmästarroll, vill utan ekonomisk ersättning expropriera mark som tillhör vita sydafrikaner och ge till svarta. EFF försöker påskina att marken skulle tillhöra de svarta.

ANC tappar väljare till ”vitt” parti

SYDAFRIKA. Efter att rösterna räknats visar det sig att ANC tappat röster till Demokratiska alliansen (DA) som tidigare ansetts vara ett parti för de vita sydafrikanerna. ANC har nu förlorat egen majoritet i tre betydelsefulla städer.

ANC leder lokalvalen i ett inledande skede

UTRIKES. Rösträkningen för lokalvalen i Sydafrika pågår för fullt och tidigt i morse ledde ANC stort jämfört med oppositionspartiet Democratic Alliance.

Nelson Mandela – helgon eller massmördare?

DAGENS DATUM. I november 2009 beslutade FN:s generalförsamling att den 18 juli ska vara en ”årlig internationell dag till att hedra Nelson Mandela”.

Det vita folkmordet i Sydafrika

SYDAFRIKA. Bjørn Pedersen har skrivit en artikel om de vitas situation i Sydafrika och vad du kan göra för att hjälpa dem.

Sydafrika trappar upp förtrycket och skär ner på yttrandefriheten

SYDAFRIKA. Människor som uttrycker sig politiskt inkorrekt i Sydafrika ska nu straffas hårdare av den antivita ANC-regimen som också vill kriminalisera historieforskning om förintelsen.

Svart affärsman: “ANC gör oss svarta till mördare”

SYDAFRIKA. ANC-ledaren och Sydafrikas president Jacob Zuma får i ett öppet brev på Facebook kritik för sin anti-vita folkmordspolitik. Kritiken kommer från en svart företagare.