Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ryssland tar bort minnesmärke för Holodomor i Mariupol

Kallar folkmordet på ukrainare för ”politisk desinformation” Ska användas som byggmaterial.

En tredjedel av Frankrikes kvinnor vill inte ha barn

För mycket ansvar och rädsla för ”klimatförändringar” uppges som anledningar Välutbildade vänsterkvinnor minst sugna på barn.

Sydafrika: ”Inte olagligt att uppmana till mord på vita”

Högsta domstolen ser det inte som hatbrott att uppmana till mord på vita Afrikaner firar genom att sjunga ”Kill the boer, kill the farmer”.

RT: ”Ryssar hoppas på hungersnöd i Ukraina”

”Vårt enda hopp är en hungersnöd”, säger ryssarna Jämförs med folkmordet Holodomor.

Sydafrikansk ordförande för bondeförbund intervjuades om farmarmord

UTRIKES. Nya Tider har släppt en intervju med Henk van de Graaf, ordförande för Transvaal Agricultural Union.

Flaggbränning, folkmord och “Hets mot folkgrupp”

INSÄNDARE. Erik reflekterar i denna insändare över vad som är brottsligt och leder till straff i Sverige.

USA erkänner det armeniska folkmordet

UTRIKES. Joe Biden blir den första amerikanska presidenten att erkänna folkmordet i Armenien.

Forskare: Svenskar minoritet i sitt eget land om 45 år – då inleds folkmordsfasen – om inte…

FOLKUTBYTET. När svenskar om 45 år hamnar i minoritet i sitt eget land riskerar den oåterkalleliga etniska utplåningsprocessen inledas, förutspår en forskare emeritus i systemanalys, som tillämpat kohort-komponent-metoden på nordisk demografisk utveckling.

Brittisk politiker bloggar om folkmordet på vita i Sydafrika

SYDAFRIKA. Enbart i december förra året mördades tio vita sydafrikaner och det skedde 35 farmarattacker. Det pågående folkmordet beskrivs nu i en blogg som drivs av den brittiske politikern och journalisten Zack Culshaw.

Afrikansk extremvänster-ledare uppmanar till mord på vita

ANTIVIT RASISM. Under en internetkonferens predikade en senegalesisk vänsterextrem ledare inför sina åhörare om att det var nödvändigt att döda vita.

90-årig vit kvinna utsatt för attack av afrikaner i Sydafrika

SYDAFRIKA. En 90-årig kvinna, hennes dotter och hennes syster blev misshandlade under ett inbrott i Sydafrika under gårdagen.

Massiva mordbränder mot vita i Sydafrika

SYDAFRIKA. Över 250 000 hektar mark eldhärjas omkring Hertzogville och Hoopstad i Sydafrika. Vita farmare har förlorat både sina gårdar och boskap i bränder anlagda av svarta afrikaner.

Nytt farmarmord i Sydafrika: 21-åring bands vid stolpe och knivhöggs – tyst i lögnmedia

SYDAFRIKA. Ännu ett farmarmord har begåtts i Sydafrika. På fredagsmorgonen hittades den 21-årige Brendin Horner knivhuggen till döds och fastbunden med ett rep om halsen vid en grindstolpe.

Chefen för de röda khmerernas dödsläger Tuol Sleng har dött

KOMMUNISM. En av Pol Pots sista bödlar, ”Kamrat Duch”, har dött.

Svenskar på väg hem efter krogkväll stampade i huvudet av invandrare

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. Två par misshandlades natten mot lördag av invandrare när de efter en krogkväll gick hemåt genom Uppsala. När kvinnorna låg på marken stampade en person med arabisk härkomst på deras huvuden.

Branden i Nantes 1400-talskatedral misstänks vara anlagd – uppdaterad

UTRIKES. Katedralbranden i franska Nantes misstänks vara anlagd. Det fanns brandhärdar på tre platser i katedralen och en utredning om mordbrand har inletts.

Folkmördarafrikan gripen i Paris – var efterlyst för 800 000 mord

FRANKRIKE. Den 84-årige rwandiern Felicien Kabuga har efter 25 års efterlysning kunnat gripas i Paris, meddelar Frankrikes justitiedepartement. Han misstänks bära ansvar för 800 000 av sina landsmäns död.

Gamla tvingades flytta från servicehus – huset blir nu bostäder för ”nyanlända”

MASSINVANDRINGEN. Ett servicehus i Stockholm som skulle renoveras och byggas om tvingade i höstas de boende att flytta och att ansöka om nya servicelägenheter. I väntan på renoveringen som inte kan komma igång förrän hösten 2021, kommer huset istället att fungera som genomgångsboende för migranter.

Utredare föreslår lottning och kvotering för att motverka skolsegregation

SKOLAN. Björn Åstrand, regeringens utredare för en ”likvärdig skola” presenterar idag sina slutsatser och föreslår lottning och kvotering för att komma till rätta med segregationen i den svenska skolan. Det fria skolvalet har enligt Åstrand förvärrat utvecklingen.

Liberal politiker föreslår psykiatrisk tvångsvård för ”incels”

INRIKES. Både FOI och Säpo varnar för ensamma män som uttrycker frustration på internet, vilket enligt dem kan leda till terrorhandlingar. Politikern Frida Jansson (L) ser tvångsvård inom psykiatrin som en lösning för gruppen.

INSÄNDARE: Stoppa folkmordet på svenskarna!

INSÄNDARE. Hilda Vitlaus skriver om det folkmord som sker framför våra ögon. Det är dags att vakna, tycker hon.

Tredubbling av sexualbrott på fyra år – MSM: “Sexualbrotten minskar!”

INRIKES. Igår kom den årliga trygghetsundersökningen (NTU) från Brå som visar på ökande utsatthet för brott för svenska folket. Sedan år 2014 har antalet utsatta för sexualbrott tredubblats, men har minskat något lite jämfört med år 2017, vilket lyfts fram stort av traditionella media.

Centerpartist: ”Avskaffa de kristna helgdagarna!”

FOLKMORD. Centerpartisten Nils-Erik Mellström i Filipstad vill modernisera nuvarande arbetsvecka och rensa bort alla ”kristna högtider”. I det mångkulturella Sverige behövs något nytt som ”passar alla oberoende av religion eller kulturarv”.

Svenskar vräks medan nya villor byggs åt främlingar

FOLKUTBYTET. Ikväll kommer ett nytt reportage från Uppdrag Granskning som handlar om en svensk kvinna med psykisk sjukdom som vräks från sitt hem. Samtidigt byggs det i vårt land villor åt främlingar som kommit genom massinvasionen.

Sverige förråder minoriteter för de onämnbaras skull

MÅNGKULTUREN. Sveriges öppna famn för mångkulturen sker på bekostnad av både svenskarna och invandrarna. Det anser yazidiern Aferin Kretz som Nordfront samtalat med.

Vita kvinnor vägrar föda barn av rädsla för klimatet

UTRIKES. Kvinnor i Storbritannien har bildat en grupp som vägrar föda barn av rädsla för klimathotet och att de tror att jorden går mot sin undergång.

Svart politiker i Sydafrika uppviglar till mord på vita barn och kvinnor

FOLKMORDSPOLITIK. Partiledaren för BLF uppmanar till folkmord på Sydafrikas vita befolkning.

Aftonbladet hyllar främlingsfientligt mord på missionär

DUBBELTÄNK. ”Jesus älskar er!”, sa den amerikanske missionären John Allen Chau när han landsteg på ön Norra Sentinel i Indiska oceanen. De isolerade infödingarna svarade med en skur av pilar, och nu hyllas det rasistiska mordet av Aftonbladets Peter Kadhammar som menar att en främlingsinvasion skulle innebära slutet för sentineleserna.

Ny Stockholmstrend: Allt fler män steriliserar sig

HÄLSA. ”Män vill också ta ansvar för den reproduktiva hälsan”, tror forskare är förklaringen till att allt fler män frivilligt gör sig själva ofruktsamma. Tydligast är trenden i Stockholm, där ingreppet mer än fördubblats på fem år.

Trump uppmärksammar de vita sydafrikanernas situation!

UTRIKES. Donald Trump riktar uppmärksamhet mot de vita sydafrikanernas utsatta situation.

Sverige och Pol Pot

KRÖNIKA. Henrik Gustafsson skriver här om Kambodja, Pol Pot och Sverige efter att bland annat ha läst boken Pol Pots leende.

Farmlands: Ny dokumentär om folkmordet i Sydafrika

DOKUMENTÄR. En ny dokumentär om de vitas situation i Sydafrika har publicerats på Youtube.

Rysk media uppmärksammar folkmordet på vita i Sydafrika

MEDIA. Den ryska sajten Sputnik har uppmärksammat vitas utsatta situation i Sydafrika.

Pågående petition till EU: Bevilja vita sydafrikaner flyktingstatus

UTRIKES. En namninsamling som snart har uppfyllt sitt mål om 25 000 underskrifter ska skickas till EU. Målet är att rädda vita människor i Sydafrika.

EU hånar vita i aggressivt utspel: “Folkutbytet är här för att stanna”

UTRIKES. EU hävdar i ett aggressivt utspel att massinvandringen är ostoppbar och att det är naivt att tro att man kan bevara Europas ursprungsbefolkningar.

Judarna har alltid Israel – vad har vi?

KOMMENTAR. När svenska politiker bryr sig mer om ett främmande folk än sitt eget, vart ska då folket vända sig? Simon Holmqvist skriver om den senaste tidens starka reaktioner på attacker mot judiska byggnader i Sverige.

Tusentals sydafrikaner ställde upp i protest mot mord på vita farmare

SYDAFRIKA. Rörelsen med namnet ”Genoeg is Genoeg” har mobiliserat tusentals människor i protester mot att antalet vita farmare som mördas i landet ökar kraftigt.

Folkmordets psykologi: Hur vi manipuleras till skuld och skam

Vita människor är särskilt mottagliga för känslor av skuld och skam Därför används detta för att få oss att acceptera vår undergång.

Kommunistisk professor tillsagd efter att ha uttalat stöd för folkmord på vita

USA. En öppet kommunistisk professor på Drexel University i Philadelphia twittrade nyligen om att det enda han ville ha till jul var folkmord på vita. Nu har hans arbetsgivare gått ut och tagit avstånd från hans åsikter som de kallar för ”djupt oroande”.

Fler dör av droger än vapen i USA

NARKOTIKA. Det utbredda missbruket av heroin och andra opioider ökar drastiskt i USA. Detta har lett till att drygt 52 000 personer dog av drogöverdos under förra året, vilket kan jämföras med cirka 37 000 dödsfall relaterade till skjutvapen.