USA. 17-åriga Veronica Baker sköts i lördags ihjäl och rånades i sin bil i Raleigh i USA. Fyra svarta ungdomar har gripits, misstänkta för mord respektive medhjälp till grovt brott. Det inträffade mörkas av mainstream-media.

17-åriga Veronica Baker hittades mördad i sin bil. Fyra svarta ungdomar har gripits i samband med dådet. Skärmbild: Youtube.

Ett svart tonårsgäng misstänks för att ha rånat och skjutit ihjäl den 17-åriga Veronica Baker i Raleigh i North Carolina i USA, skriver National File.

Baker hittades på lördagskvällen död i sin bil av en förbipasserande. Dörren var vidöppen och motorn fortfarande igång.

I tisdags greps fyra tonåringar av polisen. Dessa var Devin Cordell Jones, 17, Keyshara Deans, 19, Tyreek Rogers, 18, och Neziyha Collins, 19.

Jones är misstänkt för mordet medan de övriga för medhjälp till grovt brott efter att de hjälpt Jones att försöka fly från North Carolina.

Enligt WRAL News uppger Veronicas far, Jim Baker, att dottern kände Jones och han tror därför att hon släppt in honom frivilligt i sin bil.

Både föräldrar och vänner till den dödade uppger att hon var en trevlig tjej som aldrig skulle skada någon annan och att hon knappast hade någon chans att försvara sig mot den hänsynslösa våldshandlingen. Man är även förvånade över mainstream-medias tystnad när det gäller att berätta om det inträffade.

Ännu har inte de stora nyhetsförmedlingarna berättat om händelsen, möjligen då den inte stämmer med narrativet om att det är vita som utöver våld mot svarta.

Efter den svarte brottslingen och missbrukaren George Floyds död – vilken påstods ha ”kvävts” vid ett polisingripande – har den Sorosfinansierade organisationen Black Lives Matter, BLM, kravallat över hela världen. Man har lyckats piska upp en fullkomlig hatstämning mot vita där man påstår att Floyd dog genom polisens ”rasism” medan det i efterhand konstaterats att han i själva verket dog av en överdos Fentanyl som han intog i samband med gripandet.

Därefter har flera vita personer mördats av svarta, något som emellertid i princip förbigås med fullständig tystnad från mainstream-media.


  • Publicerad:
    2020-08-21 13:45