BEFOLKNINGSUTBYTET. 40 procent av poliserna i London ska vara rasfrämlingar, har den pakistanske borgmästaren Sadiq Khan bestämt.

Carol Howard gjorde skandal inom Londonpolisen 2015 då hon sade upp sig efter att ha fått 37 000 pund i skadestånd för den rasism hon påstod sig ha utsatts för men senare visade sig vara falsk. Hon utreddes därmed själv för brott och kritiserades för att ha ett ”häpnadsväckande” dåligt omdöme. Infälld: Londons rasistiske borgmästare Sadiq Khan.

Polisen i London ska kvotera in 40 procent rasfrämlingar, enligt ett nytt beslut taget av stadens pakistanske borgmästare, Sadiq Khan.

Khan ska också låta Londonpolisens chef, kulturmarxisten Cressida Dick, inrätta civila grupper bestående av rasfrämlingar som ska granska polisens arbete med visitering av misstänkta brottslingar på stan, stop-and-search.

Eftersom det i princip bara är rasfrämlingar som begår olika knark- och vapenbrott som kan förhindras genom visitering av misstänkta brottslingar, anses polisens undersökningsmetoder på stan vara rasistiska.

Genom att ha civila kontrollgrupper bestående av rasfrämlingar, ska Vita poliser kunna ställas till svars för att ha utfört visiteringar av misstänkta brottslingar på gatan, om dessa har gått ”rasistiskt” till.

Med inkvotering av fler rasfrämlingar till Polisen, räknar man med att ”rasismen” mot de kriminella rasfrämlingarna ska minska.

I en opinionsartikel i ryska RT News kritiserar den tidigare reservofficeren och chefen för antiterrorism vid Londonpolisen Kevin Hurley den nya regeln för att vara en godhetssignalering och en uppmuntran till mer eller mindre illegala aktivistgrupper.

Hurley tycker att det är svårt ”att hitta rätt adjektiv för att beskriva den senaste politiken som borgmästaren i London antagit”. Till år 2022 ska 40 procent ha MENA-bakgrund, skriver Hurley – så länge han får skriva MENA (”BANE”), för i Storbritannien höjs alltfler röster om att begreppet är rasistiskt och måste förbjudas att användas.

Våldet är svart – förr och idag
Hurley kämpade själv mot den svarta kriminaliteten i London: 90 procent av alla mördade tonåringar år 2008 var svarta, och det var svarta personer som mördade dem. Situationen är densamma idag, skriver Hurley.

Afrikanerna begår också de allra flesta rån i London.

Eftersom det är afrikaner som begår mord och rån, skulle det vara fel av polisen att fokusera brottsbekämpningen på gatunivå genom att ge sig på till exempel asiater från fjärran östern eller Vita européer, menar Kevin Hurley.

Den enda ”nytta” Sadiq Khans nya policy kan göra, är att få välmenande liberaler att må lite bättre, eller sådana som lider av postkoloniala skuldkänslor, men av egen erfarenhet vet han att till exempel nepalesiska poliser i regel tar i rejält när afrikaner förolämpar dem.

Den så kallade ”institutionella rasim” som påstås finnas hos Londonpolisen, kommer med inkvotering av MENA-poliser att förvärras dramatiskt när polisen blir mer rasblandad. Politiken går ut på att endast Vita människor kan vara rasister, när rasismen i själva verket är lika stor eller större hos andra folkslag, menar Hurley.

Om Kevin Hurley även ser att den destruktiva politiken kan vara avsiktlig i en större plan att byta ut Storbritanniens befolkning mot MENA-invadörer, skriver han det åtminstone inte i sin opinionsartikel. Men han ser inga fördelar med att politiken införs.

Hurley noterar också att poliserna själva i allt mindre utsträckning vill utföra visiteringar på stan. Det blir allt farligare, för brottslingarna ger sig i allt större omfattning på poliserna. Istället låter poliserna de kriminella afrikanerna sköta sig själva.

För att vara rättvis mot dessa poliser; jag klandrar dem inte. De får problem om de gör det och problem om de inte gör det. Det finns inget positivt med att stoppa och visitera en svart yngling. Det finns en stor risk att det kommer att förvandlas till en fientlig situation där polisen blir överfallen, eller få ta emot ett klagomål, och riskera sitt jobb. Varför skulle någon ta den risken? De får inte extra betalt. Det är mycket bättre att hjälpa en gammal dam över vägen. Då kanske din chef kan komma att få ett fint brev.

Kevin Hurley kritiserar också Sadiq Khan för att inte verka vara medveten om att det i fyrtio år har funnits paneler bestående av medborgare som granskat polisers insatser, men verksamheten har inte fungerat som man hoppats.

Till Cressida Dick säger han att de planer som finns att endast rekrytera Londonbor till polisen inte går att genomföra. Man försökte med den policyn redan för sex år sedan, men de flesta MENA bor utanför det tilltänkta rekryteringsområdet. Att ovanpå det se till att 40 procent av poliskåren ska vara bestå av afrikaner och araber går inte att genomföra, och särskilt inte att 40 procent av de nyanställda poliserna år 2022 ska vara det, menar Kevin Hurley.


  • Publicerad:
    2020-11-18 10:33