JUDISK MAKT. Anti-deportationsgruppen OCAD som finansieras av George Soros stiftelser är en av aktörerna i det nu pågående drevet för att skära i amerikanska polisbudgetar.

Juden George Soros med sina samhällsomstörtande NGO ”Open Society Foundations”.

En aktivistorganisation som ägnar sig åt att hindra att illegala invandrare deporteras från USA kallad OCAD (Organized Communities Against Deportation) finansieras via stiftelser tillhörande den samhällsomstörtande judiske mångmiljardären George Soros.

Nu avslöjar Breitbart att OCAD är en av de grupper som kräver att polismyndigheter i USA ska få minskade budgetar, Defund the Police (Avfinansiera polisen).

Kraven samverkar med den judiskt organiserade och finansierade rörelsen Black Lives Matter (BLM) som tillsammans med Antifa (Antifascistisk Aktion) gör upplopp i många amerikanska städer.

OACD har tillhört Defund the Police-aktivismen sedan år 2016 – det vill säga långt innan det som nu kallas George Floyd-affären som bland andra OACD, BLM och Antifa nu säger sig protestera mot.

På grund av bristande information om rådande situation i USA är det många som tror att protesterna och kravallerna som pågår är organiska reaktioner på George Floyds död, men många organiserade grupper använder tillfället som hävstång för att öka sitt inflytande, skriver Breitbart.

OCAD listas till och med som ”samarbetspartner” på Open Society Foundations hemsida.

Under den senaste tiden har OCAD uppmanat sina anhängare att stödja BLM-rörelsen och har på sin Facebook-sida skrivit ”vår befrielse är beroende av svart befrielse”.


  • Publicerad:
    2020-06-21 19:05