Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

På banderoll i Los Angeles: ”Judarna vill ha raskrig”

Av Redaktionen, 2020-08-26
redaktionen@nordfront.se

UTRIKES. En banderoll med budskapet ”Judarna vill ha raskrig” hängde i lördags över en motorväg i Los Angeles. Nu utreder ADL i samarbete med polisen vilka som står bakom.

På en banderoll som i lördags hängde på en viadukt över den livligt trafikerade motorväg 405 i Los Angeles kunde de förbipasserande bilisterna läsa ”Judarna vill ha raskrig”, skriver The Times of Israel. En banderoll som hängde strax bredvid hade texten ”Tuta om du vet”.

Vissa bilder som postats i sociala medier visar en tredje skylt med namnet på en webbsida, ”Goyimtv.com”.

Nu ska den lokala avdelningen av judiskmaktorganisationen Anti-Defamation League (ADL) i samarbete med polisen försöka utreda vilka som står bakom banderollerna.

Det är i skrivande stund oklart om budskapet ”Judarna vill ha raskrig” kanske syftar på det faktum att BLM och Antifa finansieras av den judiske finansmannen George Soros vars företag The Open Society Foundations skänkt miljontals kronor till de båda uppviglande och våldsamma organisationerna. Så sent som i juli skänktes 220 miljoner dollar till antivit verksamhet i USA.

Genom ”fredliga protester” över hela världen som ofta urartar i extremt våld och kaos underblåses hatet mot främst vita människor.

Den judiska skådespelerskan Frances Fisher skrev i maj på Twitter att hon ville ha ett raskrig: ”De vill ha ett raskrig. Vi kommer att ge dem ett raskrig. Jag är med #BlackLivesMatter. Vi kommer att vinna. Det är vår plikt att slåss för vår frihet. Det är vår plikt att vinna”.


  • Publicerad:
    2020-08-26 13:30