RASKRIG. Svarta i USA har börjat organisera sig i förberedelse för ett raskrig mot vita amerikaner. En svart milisgrupp som kallar sig ”Not Fucking Around Coalition”, visar upp sig med automatkarbiner i Stone Mountain. 

Den svarta milisgruppen ”Not Fucking Around Coalition”, NFAC förbereder sig inför ett raskrig i USA. Fjärde juli marscherade milisgruppen genom Stone Mountain i Georgia. Ett hundratal beväpnade svarta dök upp för att demonstrera i en park i Stone Mountain.

Iklädda svarta kläder, skyddsvästar och maskering samt beväpnade med automatkarbiner, utmanar gruppen alla vita att komma ut på gatorna och konfrontera dem.

— Vart fan är ni någonstans? Vi är här. Vi är i ert hus. Kom igen. NFAC era mammaknullare, säger gruppens ledare ”Grandmaster Jay” till alla vita.

Jay berättar att han vill att svarta ska få en del land i USA där de kan upprätta en egen ethnostat för svarta. Han påstår dessutom att hans milisgrupp är mycket väl förberedda för en väpnad konflikt.

— Vi är alla exmilitärer. Vi är alla väldigt diciplinerade. Vi är alla expertskyttar. Vi vill inte prata längre. Vi vill inte förhandla, vi vill inte sjunga sånger, vi tar inte med oss plakat till en eldstrid. Vi är en öga-för-öga-organisation, hävdar Jay.


  • Publicerad:
    2020-07-05 15:30