TORONTO. En medgrundare till den George Soros-skapade rasistorganisationen Black Lives Matter anser att vita är ”undermänniskor” jämfört med svarta.

Yusra Khagali.

Det är Yusra Khagali, en av grundarna till den av mainstream-media hyllade organisationen Black Lives Matter, BLM, som skriver att vita är genetiska defekter. Inlägget skrevs på Facebook i december 2015, avslöjar Toronto Sun.

BLM-ledaren skriver bland annat att vita ”är inte människor” utan ”undermänniskor” och ”en genetisk defekt från svarthet”.

Khagali erkänner att ”mångkultur” är folkmord eftersom det som gör vita till ”undermänniskor” jämfört med svarta är att de vita generna är recessiva och de svarta generna dominanta. ”Vita människor utgör recessiva genetiska defekter”, skriver Kgahali.

”Svarta människor skulle med deras dominanta gener helt enkelt kunna utrota de vita om vi bara hade makten att göra det”, skriver en förnöjd Yusra Khagali och avslutar inlägget med påståendet att ”vi är supermänniskor”.

Detta är inte första gången Khagali uttalar sig om att vilja döda vita. I en tweet från juli förr året skrev hon: ”Allah, ge mig styrka att inte döda alla dessa män och vita människor som finns därute idag.”

Klicka för större bild.

Black Lives Matter skapades och finansieras av den judiske multimiljardären och rovkapitalisten George Soros, som även finansierade upploppen i Ferguson dit han bussade svarta aktivister. Samme man finansierar även ”antirasistiska” Expos verksamhet i Sverige.

Källa:
Black Lives Matter co-founder appears to label white people ‘defects’


  • Publicerad:
    2017-02-14 14:20