Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Undersökning: Omvärlden har rätt – Sverige är det ultimata skräckexemplet

Av Redaktionen, 2017-02-27
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. En majoritet av Nordfronts läsare håller med Donald Trump, rysk statstelevision och många utländska medier som pekar ut Sverige som ett avskräckande exempel.

Sverige används ofta som ett avskräckande exempel för omvärlden. Dels grund av massinvandringen, dels för alla galenskaper som kulturmarxister och feminister, inklusive ”världens första feministiska regering”, kommer med.

Under föregående helg använde USA:s president Donald Trump Sverige som ett skräckexempel kring bristande gränskontroller. Han syftade bland annat på den rekordstora massinvandringen samt den våg av brottslighet som följt i dess spår. Samtidigt som detta gick även ryska Kanal 1 ut i ett inslag om mångkulturens baksidor i Malmö. Utländsk media, månger gånger den brittiska, skriver ofta om mångkulturen i Sverige.

Under veckan har Sveriges politiker och representanter för ”svensk” media förnekat att Sverige är ett katastrofområde och samtidigt attackerat Trump.

Nordfronts läsare delar dock omvärldens syn, med en knapp majoritet på 52 procent, om att Sverige är det ultimata skräckexemplet för folkmord på vita.

De resterande svaren är fördelade på många olika alternativ och de som anser att Tyskland är värre, 12 procent, har fått långt mindre procental.

13 procent av de svarande menar att andra nationer är minst lika dåliga exempel men att de uttrycker sig mer smidigt eller att de använder sig av Sverige för att skifta fokus från sig själva.

Frågan har flitigt diskuterats i kommentarerna. Många anser att Sydafrika, där vita boer slaktats i tusental, borde ha varit med som exempel på folkmord på vita. Att döma av kommentarerna menar också flera att det ibland bortglömda Frankrike, där rasblandningen är mycket hög, är värre än länder som Tyskland och USA.

Fredrika skriver ett längre läsvärt inlägg om hur folkmordspolitiken i Sverige går till i praktiken där sådana som våldfört sig på svenska kvinnor går fria, där staten tar från svenskarna och ger till andra och där ingen får ifrågasätta det mångkulturella samhället som påtvingats dem.

också Angantyr pekar ut Sverige som värst: ”Sverige är värst i detta avseende. Så är det. Det beror på att makthavarna i Sverige haft mycket längre tid på sig och därmed kunnat ’koka grodan långsamt’.”

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-02-27 11:40