USA. Under ett tal i Florida tog USA:s president Donald Trump upp Sverige ännu en gång som ett skräckexempel när det kommer till gränskontroller och massinvandringen.

USA:president Donald Trump höll under gårdagen ett tal i Florida där han tog upp flera skräckexempel kring bristande gränskontroller. Trump nämnde flera av den senaste tidens terrordåd som inträffat i Europa vilka han kopplade samman med massinvandringen från muslimska länder vilket öppnat upp Europa för radikal islamism.

Trump tog även upp Sverige som ett avskräckande exempel och syftade på den rekordstora massinvandringen samt den våg av brottslighet som följt i dess spår.

Kolla vad som händer i Tyskland. Kolla vad som hände igår kväll i Sverige. Sverige! Vem hade kunnat ana? Sverige? De tog in stora mängder invandrare och har problem som de aldrig kunnat drömma om, sade Trump.

Vänsterliberal media i USA och Sverige hånar nu Trump efter felsägningen att något allvarligt inträffat i Sverige under gårdagskvällen, istället för att bemöta den kritik Trump riktar mot Sverige, där det dagligen sker rån, misshandelsfall, bilbränder, våldtäkter och mord till följd av den okontrollerade icke-europeiska massinvandringen.

Källa:
Sverige skräckexempel för Trump


  • Publicerad:
    2017-02-19 11:15