INVASION. Så många som 20 miljoner afrikaner kan vara på väg mot Europa inom snar framtid enligt presidenten i Europaparlamentet.

Presidenten i Europaparlamentet, Antonio Tajani, säger att Europa kan förvänta sig 20 miljoner afrikanska invandrare inom de närmsta åren och att Europa måste hjälpa ”migranterna” mer för att ”bromsa migrationen”. Han syftar till illegala interneringscentret i Libyen som bland annat drivs av smugglare där standarden bryter mot EU:s mänskliga rättigheter och han vill istället att Europa ska hjälpa till med att upprätta interneringscenters med mycket högre standard. Detta kommer att bromsa den enorma migrationen menar Antonio.

Under 2017 har det varit en ökning på 40 procent invandrare till Italien och än så länge har det registrerats att 12 000 har tagit sjövägen över Medelhavet. Frivilliga organisationer (NGO:s) som plockar upp ”flyktingar” från Medelhavet och istället för att skicka hem dem så väljer de att släppa lös dem på europeisk mark, orsakar också att betydligt fler afrikaner söker sig till smugglare som i sin tur får ökade vinster och inte minst ökat självförtroende.

Fabrice Leggeri som är direktör för European Border and Coast Guard Agency (EBCG), även kallad för Frontex, säger att räddningsuppdrag som utförs av NGO:s gör det mycket svårt att övervaka strömmen av invandrare som väller in i Europa.

Källor:
Twenty Million African Migrants May Be Headed Toward Europe
ADVARSEL: 20 millioner afrikanere kan være på vei mot Europa


  • Publicerad:
    2017-03-06 14:20