UTRIKES. En nyligen genomförd undersökning visar att européer är trötta på folkutbytet och vill ha ett stopp på massinvandringen av muslimer.

Undersökningen i statistik.

Det är tankesmedjan Chatham House som nyligen genomfört en opinionsundersökning om européers åsikter om muslimsk invandring. Över 10 000 personer från tio europeiska länder deltog i undersökningen som visar på ett överväldigande stöd för ett Donald Trump-liknande invandringsstopp där muslimer hindras från att ta sig in till Europa.

Totalt stödjer 55 procent av européerna ett förbud mot invandring från muslimska länder medan endast 20 procent är emot ett förbud. Viljan att beskydda befolkningen från att bytas ut mot muslimer är störst i Polen där 71 procent stödjer ett invandringsstopp. Lägst stöd för idén finns i Spanien där endast 41 procent av befolkningen är emot fortsatt muslimsk invandring.

Noterbart är att det är de östeuropeiska länderna, tillsammans med Österrike och Belgien, som är mest ståndaktiga mot den globalistiska agendan. Inte i något land är stödet för fortsatt muslimsk invandring större än 32 procent.

Sverige deltog inte i undersökningen.

Källa:
What Do Europeans Think About Muslim Immigration?


  • Publicerad:
    2017-02-09 07:30