TYSKLAND. En eritreansk tolk i Tyskland har gått ut och berättat om det antivita hat som hon möter hos de ”flyktingar” som hon arbetar med.

 Muslimska invandrare talar öppet sinsemellan om sitt hat mot européer.

Muslimska invandrare talar öppet sinsemellan om sitt hat mot européer.

En 39-årig kvinna som flyttade från Eritrea till Tyskland 1991 och som nu arbetar som tolk på tyska asylboenden vittnar om antivita åsikter hos muslimska invandrare.

Till ett katolskt nätmagasin berättar den arabisktalande kvinnan om hur muslimska invandrare predikar hat mot européer men även trakasserar kristna invandrare. Även muslimsk personal som utåt visar en professionell sida uttrycker enligt henne saker som att ”Tyskland måste islamiseras” samt att de föraktar europeisk kultur och europeiska värderingar.

Efter att hon upptäckt hur det talas om européer på flyktingförläggningarna så valde hon att besöka olika koranskolor där rent hat predikas mot kristna och icke-troende. De muslimska kvinnorna, även de yngre, har även sagt till henne att de ska föda stora barnkullar för att ”det är det enda sättet att förgöra européerna på”.

Källa:
’They want us to be Islamised. They despise our country and our values’: Translator at German refugee camp says Muslim migrants display ’pure hatred’ of Christians


  • Publicerad:
    2016-11-18 16:50