MEDIA. Expressenjournalisten Ann-Sofie Näslund och USA:s tidigare ambassadör i Sverige Azita Raji intervjuades nyligen i Fox News om Sveriges stora problem med sexualbrottslighet i främlingsinvasionens kölvatten.

”People going to prison for talking about these issues, as far as I know, that’s only been ”nazists”.”

Den amerikanska TV-kanalen Fox News nyhetsprogram Tucker Carlson tonight sände nyligen ett inslag där de bland annat visade delar av den judiske filmskaparen Ami Horowitz dokumentär Stockholm Syndrome.
Detta för att försöka reda ut ”förvirringen” bland västvärldens vänsterliberaler efter att USA:s president Donald Trump nyligen använde Sverige som ett skräckexempel.

Horowitz dokumentär handlar bland annat om Sveriges omfattande problem med främlingar som våldtar och begår sexuella övergrepp mot nordiska kvinnor och om hur detta ständigt tystas ner av etablissemanget. Horowitz uppmärksammades redan långt innan dokumentären släpptes då han i samband med inspelningen misshandlades av främlingar i Rinkeby i ett försök att stoppa honom från att filma där.

I inslaget visar man delar av den intervju som Horowitz genomförde med två svenska poliser där de beskriver hur deras arbete förändrats radikalt i samband med främlingsinvasionen och hur väldigt få törs tala öppet om det av rädsla för att stämplas som ”rasister”. Intressant nog har dessa poliser i efterhand hävdat att de inte alls sade det som visas i dokumentären, något som Horowitz kommenterar när programledaren Tucker Carlson intervjuar honom.

Se inslaget nedan:

Efter inslaget intervjuade Carlson Expressens USA-korrespondent Ann-Sofie Näslund för att försöka reda ut vad som verkligen händer i Sverige. Som representant för ”svensk” mainstreammedia gör hon sitt bästa för att försöka lägga ut dimridåer och tala runt ämnet. När Carlson konfronterar henne med det faktum att polisen och visselblåsaren Peter Springare utreddes för brott efter att ha lagt fram den ocensurerade sanningen om främlingsinvasionens konsekvenser försöker hon inledningsvis förklara bort det med att ”utredningen lagts ned”.

När Carlson påpekar att hot om fängelsestraff ändå måste påverka människors benägenhet att våga säga sanningen försvarade hon Sveriges brist på yttrandefrihet genom att säga:

— Men jag tror att när du pratar om att människor hamnat i fängelse för att säga såna saker… Så vitt jag vet har det bara hänt nazister.

RÖSTA: ”Är Sverige det ultimata skräckexemplet för folkmord på vita?”

Näslund försöker också hävda gamla vänsterliberala myter som att ”brottsligheten i Sverige minskar” och att våldtäktsstatistiken ökar på grund av ”bredare definitioner av våldtäkt” samt ”ökad anmälningsbenägenhet”, något som motsägs av både verkligheten och den BRÅ-statistik som programledaren har fått ta del av.

Även den Barack Obama-lojala före detta amerikanska ambassadören i Stockholm Azita Raji intervjuas. Den iranskfödda diplomaten försöker också lägga dimridåer och vägrar konsekvent att svara på Carlsons frågor och det är uppenbart att hennes lojalitet mot den socialdemokratiska regimen i Sverige har vuxit sig stark under hennes tid i landet.

Azita Raji utsågs 2014 till ambassadör i Sverige av Barack Obama. Hon har starka kopplingar till judiska storbanker, är uttalad Trump-motståndare och uppenbarligen imponerad av Sveriges socialdemokratiska regim.

Förutom att ha varit ambassadör har Raji även innehaft höga positioner på judiska investmentbanker såsom J.P. Morgan, Salomon Brothers och Drexel Burnham Lambert. Hon är också gift med juden Gary Syman som tidigare var partner på den ökända judiska storbanken Goldman-Sachs.

Se intervjuerna med Näslund och Raji nedan:

Källa:
Azita Raji (Wikipedia)


  • Publicerad:
    2017-02-21 20:00