USA. I ett försök att skada Trump-administrationen la globalisterna fram en grov anklagelse i syfte att bli av med Michael Flynn samt för att skapa en bild av att Trump är ”inne med Ryssland” och att han därför är en illegitim president.

FBI har gått igenom samtliga telefonsamtal mellan Michael Flynn och den ryska ambassadören i USA och de har inte hittat ett enda bevis på oegentligheter eller olagliga kopplingar till den ryska regeringen. Anklagelserna var fel och Michael Flynn rentvås nu av FBI.

— Låt dig inte luras, detta handlar inte om huruvida Flynn diskuterar sanktioner eller något annat med Ryssland för den sakens skull. Det handlar om att delegitimera en president. Det är en orsak till att Demokraterna fortfarande är fast beslutna vid att undersöka Flynn även om han redan har sagt upp sig. De använder detta som skäl för att ”bevisa” att Trump är ’inne med Ryssland’ och därmed är en illegitim president, säger en tjänsteman från USA:s underättelsetjänst.

— Demokraterna kommer inte stanna för någonting i sitt försök att få Trump ut ur det Vita huset. De bryr sig inte om hur många liv de måste förstöra, säger han vidare.

Det kanske är globalisternas täta telefonkontakt som man bör oroa sig för och inte minst för de årliga och hemliga möten som globalisteliten anordnar där de delar information och skapar världens politiska mål bakom ryggen på sina egna nationer.

Källor:
FBI Clears Michael Flynn Over Phony Russian Relationship Claims
FBI renvasker Michael Flynn for skitne anklager
FBI clears Michael Flynn in probe linking him to Russia


  • Publicerad:
    2017-02-19 19:50