STOCKHOLM. Tyska utrikesdepartementet har uppdaterat sin reseinformation för Sverige och uppmanar nu sina medborgare till försiktighet när de besöker Stockholm.

Det svenska folkhemmet?

Efter en omfattande internationell diskussion kring hur det verkligen står till i Sverige i främlingsinvasionens kölvatten tycks det bli allt svårare för det svenska etablissemanget att dölja verkligheten för omvärlden.

Framförallt var det efter att USA:s president Donald Trump kommenterat situationen i Sverige, vilket följdes av ett upplopp i den mångkulturella Stockholmsförorten Rinkeby, som en chockad omvärld började inse vart Sverige är på väg samt hur Sveriges politiker desperat försöker klamra sig fast vid bilden av det ”trygga folkhemmet”.

Nu har tyska utrikesdepartementet (UD) uppdaterat sin reseinformation om Sverige och pekar ut Stockholm som en plats där man ska vara särskilt försiktig. Speciellt är det i kollektivtrafiken, vid stora folksamlingar samt under religiösa högtider, konserter och festivaler som UD menar att tyskar ska vara uppmärksamma och försiktiga.

Med tanke på att sanningen om det mångkulturella Sverige började läcka ut till omvärlden efter ett tal av Donald Trump så menar Trump-experten Andrew Anglin att detta var en medveten strategi från Trumps sida och att syftet med talet var just detta. Anglin menar att Trump är ett så kallat ”troll”, precis som han själv och hans kollegor inom den amerikanska ”Alt-right”-rörelsenbrukar benämna sig själva, vilket innebär att han är medvetet provokativ för att tvinga fienden att agera och blotta sig. Så här skriver Anglin på sin nyhetssajt The Daily Stormer:

Donald Trump har krossat Sverige.

De kommer aldrig att kunna komma tillbaka från detta.

Och hur gjorde han det?

Genom att infoga några rader i ett tal som var specifikt designat för att hetsa media att attackera honom, som ett lockbete för att lura dem att skapa ett helt nyhetsdrev om hur allting är perfekt i Sverige — något som fick en massa människor att svara med ”fast, egentligen, nu när du nämner det…”

Trump är en trollvetenskapsman.

Han är professor i trollande.

RÄTTELSE: Varningen om att resa till Sverige gick de tyska myndigheterna ut med redan i mars 2016. Trots detta har tysk alternativmedia presenterat nyheten som färsk vilket renderat i smutskastning från gammelmedia.

Källor:
Tyska UD varnar resenärer för social oro i Stockholm
Swede Feminist Forced to Backtrack on Lie About Sex Crimes Going Down


  • Publicerad:
    2017-03-05 21:40