MASSINVANDRING. Våldtäktsepidemin fortsätter i kölvattnet av massinvasionen av arabiska och afrikanska män till den europeiska kontinenten.

arabervoldtekt

De fyra senaste våldtäkterna, tre i Tyskland och ett i Sverige, har återigen riktat uppmärksamheten mot den pågående våldtäktsepidemin som härjar i Europa där gärningsmännen är så kallade flyktingar.

Angreppet mot en 19-årig tysk kvinna, två kinesiska studenter och en gruppvåldtäkt av en 14-årig pojke har mer eller mindre bagitalliserats och tonats ner av de kontrollerande massmedierna.

Våldtäkten och mordet på Maria Landenburger i den tyska staden Freiburg var det enda undantaget av censuren då offrets pappa, Dr. Clemens Landenburger, är en välkänd pro-invasionsaktivist som arbetar för EU-kommissionens juridiska avdelning.

Hans dotter var på väg hem från en fest i Freiburg när hon angreps vid en cykelstig bakom Schwarzwald station. Hon blev då våldtagen och dränkt och hennes kropp återfanns senare i floden Dreisam. En afghansk ”flykting” greps den 2 december och erkände sedan mordet under ett förhör.

Maria Landenburger hade tidigare arbetat som volontär på ett asylboende under hennes fritid men det är ännu okänt om hon kände mördaren.

Den mordmisstänkte afghanen kom till Tyskland under 2015 och utgav sig för att vara en ”ensam minderårig flykting” och han togs hand om av en tysk familj i Freiburg.

Polisen i staden har även bekräftat att de undersöker ett samband till våldtäkten och mordet på en annan tysk kvinna i området som angreps och våldtogs medan hon var ute och joggade i Ending i närheten av Freiburg.

Nyheten om gripandet av den afghanske invällaren utlöste starka reaktioner på sociala medier där tusentals av människor delade en ironisk ”tackbild” till Tysklands förbundskansler Angela Merkel.

Enligt ett tyskt nyhetsreportage ska den mordmisstänkte mannen ha gripits tre år tidigare för rån, våldtäkt och mordförsök i Grekland. Mannen dömdes till tio års fängelsestraff men släpptes ut kort därefter på grund av att fängelserna i Grekland var överfulla. Mannen ska även ha påstått att han var 16 år i flera år samtidigt som han sökte asyl i olika europeiska länder.

Se TV-inslaget nedanför:

Källor:
Invader Rape Epidemic Continues Unabated in Europe
Voldtektsepidemien forsetter i Europa


  • Publicerad:
    2016-12-16 10:15