MASSINVANDRINGEN. Polisen i Tyskland håller på att tappa kontrollen över gatorna. Det framkommer i en ny rapport från landets federala kriminalpolis och situationen avhandlas även i en ny bok av polisen Tania Kambouri.

tyskland_polis

Under årets sex första månader begick utlänningar 142 500 brott enligt en rapport från Tysklands federala kriminalpolis som läckt till tidningen Bild. Det blir 780 brott om dagen. Även en rapport från den New York-baserade tankesmedjan Gatestone Institute förklarar att den lokala polisen i många delar av Tyskland erkänner att de nått bristningsgränsen.

”Våldtäkten av en tioårig flicka i Leipzig, den största staden i Sachsen, har på nytt dragit uppmärksamhet till den ökande mängden våldsamma brott som begås av invandrare i städer och byar runtom i Tyskland”, står det att läsa i tankesmedjans rapport.

Tusentals främlingar, som kommit in i landet som ”asylsökare” eller ”flyktingar”, har gått under jorden. Polisen misstänker att de ägnar sig åt rån och annan brottslighet. Enligt Freddi Lohse, från det tyska polisfacket i Hamburg, ser många utlänningar det tyska rättsväsendets flathet som ett godkännande för att fortsätta på den brottsliga banan.

Poliskvinnan Tania Kambouri, som skrivit en ny bok om situationen med kriminella invandrare, är inne på samma spår och säger att ”de har ingen respekt för oss”. Hon berättar om hur patrullerande poliser blir verbalt attackerade av unga muslimer, samt att det syns på kroppsspråket vilka åsikter de har om polisen. Vidare menar hon att det inte kan fortsätta på det här viset och att det som händer i domstolarna ”är ett skämt”.

Samtidigt visar en undersökning från marknadsundersökningsföretaget YouGov att 68 procent av tyskarna anser att säkerheten i landet har försämrats under de senaste åren.

Källa:
We are losing control of the streets’ Merkel’s Germany descends into lawlessness


  • Publicerad:
    2016-11-01 20:50