FRÄMLINGSINVASIONEN. En syrisk nunna som arbetar med syriska flyktingar i Libanon varnar Europa för invasionen av främlingar från tredje världen.

moderagnes

Den syriska nunnan moder Agnes Mariam de la Croix arbetar vid ett center för syriska flyktingar i Libanon efter att klostret hon själv var abbedissa för bombades. Nu varnar hon i en intervju i den norska versionen av den kristna tidningen Dagen att hela den europeiska civilisationen är i fara på grund av den organiserade massinvasionen av muslimer.

Västerländsk medias ensidiga rapportering om kriget i Syrien kallar den 69-åriga nunnan  för en massmanipulering av historiska proportioner och säger att man inte kan lita på dylika medier.

— Vi är offer för propaganda som förvränger verkligheten. Ständigt ser vi att offer framställs som gärningsmän och gärningsmän som offer. Därför får folk sympati för falska offer, samtidigt som de börjar avsky den som felaktigt framställs som förövare, säger hon.

Hon påpekar bland annat att det är utländsk inblandning som har skapat kaos i länder som Afghanistan, Irak, Libyen och i Syrien de senaste åren och nämner namn som Tony Blair, Madeleine Albright, George Bush, Nicolas Sarkozy, Alain Juppé, Hillary Clinton med flera som hon menar står bakom destabiliseringen av regionen.

Vidare berättar hon att de 360 000 utlänningar som kommit från hela världen till Syrien för att strida är terrorister och barbarer som invaderar, våldtar, slaktar och fördriver folk från deras hem. Hon påpekar att detta ofta sker med stöd från det internationella samfundet och att det är en ren lögn att drivkraften skulle vara ”demokrati och välfärd” för syriska flyktingar.

— Dessa människor är inte frihetskämpar. De ödelägger samhällen, statens infrastruktur och landets världsarv. De skapar kaos. Alla borde stå upp gentemot sådana ogärningar, säger hon till tidningen.

Ödeläggelse av förhistoriska monument av så kallade rebeller i Syrien.

Ödeläggelse av förhistoriska monument av så kallade rebeller i Syrien.

På fråga om flyktingkrisen och den ökande skepsisen mot islam i Europa svarar den syriska nunnan följande:

— Det är en organiserad invasion, säger hon och frågar sig varför så många muslimska ”flyktingar” väljer Europa istället för rika arabiska länder som är närmare och där de har samma religion, språk och kultur.

När den kristna tidningen Dagen hänvisar till bibelns uppmaning att hjälpa människor i nöd och ”älska sina fiender”, tar den syriska nunnan bladet från munnen och säger:

— För oss orientaliska kristna är inte muslimer fiender. Vi ska vara gästfria mot folk i nöd, ja, men inte mot en organiserad invasion. Kom ihåg att radikal islam inte är en religion, det är ett politiskt program vars mål är att skaffa dominans i religionens namn.

— Jag förundrar över att de som är så välutbildade inte ser att det som sker kommer att hotas deras sätt att liva. Det är som ett självmord för civilisationen, avslutar hon.

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

Källa:
– Det er organisert invasjon av Europa


  • Publicerad:
    2017-01-13 08:00