SYRIEN. Ett filmklipp visar islamister som instruerar och kramar om sina sju och nio år gamla döttrar innan de skickar iväg dem på ett självmordsuppdrag. Kort efter inspelningen dödades tre polismän i en explosion på den polisstation i Damaskus där den yngsta dottern tros ha gått in.

Den 21 december släpptes ett filmklipp som visar hur två små arabiska flickor, sju och åtta år gamla, skickas ut på ett uppdrag av sina föräldrar där de ska offra sina liv för Jihad. I filmklippet ser man hur flickorna instrueras av sina föräldrar, hur den burkaklädda mamman upprepade gånger kramar om om flickorna, hur en fanatisk islamist med stort skägg hjärntvättar dem och hur flickorna slutligen efter att ha klätts helt i svart och iförts hijab säger ”Allahu Akbar”.

Kort efter att klippet hade spelats in dödades tre polismän i en explosion på en polisstation i Damaskus. Precis innan explosionen tros den sjuåriga flickan ha gått in på polisstationen och misstankarna är att någon då fjärrutlöste bombbältet som hon bar. Förödelsen efter explosionen var stor och bland all bråten hittades vad som tros vara de söndersprängda kvarlevorna av den lilla flickan.

Se klippet nedanför:

Källa:
A last kiss for mama: Jihadi parents bid young daughters goodbye… before one walks into a Damascus police station and is blown up by remote detonator


  • Publicerad:
    2016-12-26 15:50