HÄRNÖSAND. Fjällsjö Nyheter har tidigare rapporterat om hur rasfrämlingar i Lycksele demonstrerade till stöd för terrorgrupper i Syrien. Nu kommer uppgifter från samma tidning om att ett 100-tal arga rasfrämlingar tillsammans med ortsbor i Härnösand demonstrerade till stöd för al-Qaidas ”rätt” att fortsätta ockupera Aleppo.

aleppo-harnosand

Våldsbejakande extremister från terroristiska al-Qaida har de senaste åren ockuperat östra halvan av den syriska miljonstaden Aleppo. När nu de terroristiska islamisterna kastas ut ur staden demonstrerar ett 100-tal arga bosättare i Härnösand för att stödja al-Qaidas ”rätt” att fortsätta ockupera Aleppo.

— Det var helt spontant min kompis bestämde igår att vi skulle göra en manifestation. Det hade förmodligen kommit mycket mer folk om manifestationen hade planerats lite tidigare, säger en av deltagarna i den extrema demonstrationen.

Av en händelse råkade ”spontana” demonstrationer uppstå inte bara i Härnösand, utan i flera städer i Norrland, alla organiserade av muslimska bosättare. Demonstrationen i Härnösand blev en av de större, och till skillnad från i Lycksele under söndagen demonstrerade också många av bosättarnas svenska medhjälpare.

Demonstranterna höll upp skyltar på arabiska där det stod att alla svenskar borde stödja ”Aleppo”, det vill säga de islamistiska terrorister i Aleppo som mördat och etniskt rensat i staden de senaste fem åren men som nu själva håller på att förintas.

Rent konkret kräver de terrorstödjande demonstranterna att regeringen i Syrien ska dra sig tillbaka från den så kallade Castello road. Castello road har använts av terroristerna för att köra in vapen och ammunition till staden, men även mat till terroristerna och den civilbefolkning som stödjer dem eller hålls som slavar.

Castello road har varit omstritt under flera års tid, och har i perioder varit kontrollerad av regeringssidan med hjälp av artilleri. En terrorallians bestående av al-Qaida, Islamiska Staten, Islamiska Fronten och Muslimska Brödraskapets ”Fria Syriska Armén” har dock fram tills nu alltid lyckats återöppna vägen.

Om de våldsbejakande demonstranterna i Härnösand, som gömmer sina dunkla motiv bakom genomskinliga humanitära slagord, misslyckas med att få västvärlden att rädda terrorgrupperna i Aleppo så bedömer många det så att inbördeskriget i Syrien kommer att vinnas av Syriens president Bashar al-Assad och hans allierade.

Den våldsbejakande demonstrationen i Härnösand stöddes tydligt av regimmedia. Bland annat statens television SVT uttryckte sitt stöd för den islamistiska agendan.

När regimmedia lurar människor att stödja de våldsbejakande extremisterna i Syrien leder detta inte bara till att terroristerna ges frikort att massmörda och etniskt rensa i Syrien. Det leder också i förlängningen till att regimen måste fortsätta lögnerna genom att ge samma terrorister stöd på hemmaplan. Vilket demonstrationerna i Lycksele och Härnösand visar.

Ett tydligt tecken på hur djupt ned regimen har fallit i lögnerna om inbördeskriget i Syrien kom när regeringens nya samordnare för våldsbejakande extremism, Anna Carlstedt, uttalade sig i veckan om orsakerna till att muslimer åker från Sverige till Syrien för att kriga för terroristerna. ”Växelverkan med vit-makt rörelsen” var den politiskt korrekta förklaringen.

Den vansinniga analysen fick skarp kritik, bland annat från Svenska Dagbladets ledarskribent Ivar Arpi:

Vit-makt rörelsen kallas idehistoriskt den del av den nationella rörelsen i Sverige som på 90-talet fokuserade på att föra fram sitt politiska budskap med hjälp av sång.

Den sanna anledningen till att muslimer åker från Sverige till Syrien för att kriga för terroristerna är att den svenska regimen stödjer terroristerna och att regimmedia utmålar Syriens regering som den onda parten i kriget.

Både den regerande koalitionen och den legala oppositionen i Syriens folkvalda parlament består av sekulära nationalistiska och socialistiska vänsterpartier. Den av regimmedia så kallade ”syriska oppositionen” – som makthavarna i Sverige stödjer – består av islamistiska terrorgrupper under ledning av al-Qaida, Saudiarabien och Muslimska Brödraskapet.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter 

Källa:
Islamister demonstrerade i Härnösand


  • Publicerad:
    2016-12-22 15:25