Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Danskt asylboende varnar: ”Vi huserar Skandinaviens al-Qaida-boss”

Bedriver ”al-Qaida-aktivism” på center för utvisade invandrare Säkerhetstjänst varnade i sommar för att centret kan bli ”terrornäste”.

Svensk säkerhetsanalytiker i USA jämför Proud Boys med IS och al-Qaida

UTRIKES. En högt uppsatt svensk säkerhetsanalytiker i Washington menar att högergruppen Proud Boys organiserar sig på samma sätt som IS och al-Qaida, och att högerextremism nu är det största terroristhotet mot USA.

Frankrike har dödat en al-Qaidaledare i norra Afrika

TERRORISM. En dödad al-Qaidaledare och en gripen IS-ledare är resultatet av två franska insatser.

Assad: “Epstein blev mördad”

UTRIKES. Bashar al-Assad har i en intervju sagt att juden Jeffrey Epstein mördades för att han hade för mycket utpressningsmaterial mot inflytelserika personer.

USA påstår sig ha dödat Usama bin Ladins son

UTRIKES. Rykten om att Usama bin Ladins son, Hamza bin Ladin, ska ha dödats har florerat under hela sommaren. I ett pressmeddelande hävdar nu Vita huset officiellt att bin Ladin oskadliggjordes ”i en amerikansk kontraterrorismoperation i Afghanistan-Pakistan-regionen”.

IS-terrorister har “återvänt” till Sverige – fler på väg

MÅNGKULTUREN. Polisen lättar lite på locket om hur deras hantering av återvändande IS-terrorister går till.

Islamister demonstrerade i Härnösand

HÄRNÖSAND. Fjällsjö Nyheter har tidigare rapporterat om hur rasfrämlingar i Lycksele demonstrerade till stöd för terrorgrupper i Syrien. Nu kommer uppgifter från samma tidning om att ett 100-tal arga rasfrämlingar tillsammans med ortsbor i Härnösand demonstrerade till stöd för al-Qaidas ”rätt” att fortsätta ockupera Aleppo.

Skolägare utnyttjar elever politiskt – samlar in pengar till terrorkopplade islamister!

ÖSTERSUND. Fjällsjö nyheter har avslöjat att skolägaren Alee Farrohi använder eleverna på sin skola i Östersund till att bland annat samla in pengar till terroristkopplade organisationer samt att hetsa mot Ryssland och Vladimir Putin.

Ryska flygblad: IS styrs av USA och Israel

SYRIEN. Flygblad har släppts på ockuperade syriska städer med bilder som förklarar att det är USA och Israel som ligger bakom Islamiska Statens och al-Qaidas angrepp på landet.