ÖSTERSUND. Fjällsjö nyheter har avslöjat att en privatskola i Östersund använder eleverna till politiska syften. Ägaren låter dem bland annat samla in pengar till de terroristkopplade ”Vita hjälmarna” som bland annat agerar sjukvårdare åt al-Qaida i Syrien. Nordfront återpublicerar här Fjällsjö nyheters artikel.

alee_farrohi_2

Alee Farrohi utnyttjar svenska skolbarn för sina egna politiska syften.

Näthat och stöd till våldsbejakande extremism hör till skoldagen på den privatägda skolan Storsjögymnasiet i Östersund. Detta eftersom läraren och skolägaren Alee Farrohi använder barnen till att driva sina storpolitiska kampanjer. Just nu ser Farrohi till att skolbarnen på skoltid samlar in pengar till den våldsbejakande extremistiska organisationen Vita Hjälmarna. Vita Hjälmarna fungerar som sjukvårdskompani åt al-Qaida i Syrien och många av dess medlemmar växlar mellan att som terrorister mörda människor och som hjälparbetare spela in propagandafilmer.

vitahjalmarna-alqaida1

Alee Farrohi tvingar sina elever att samla ihop pengar till terrorister i Syrien.

Det privatägda Storsjögymnasiet i Östersund driver just nu tillsammans med Sveriges Radio en kampanj för att samla in svenska pengar till den terroranklagade organisationen Vita Hjälmarna. Vita Hjälmarna är kända för att jobba med ”hjälparbete” i Syriens största stad Aleppo där den fungerar som ett sjukvårdskompani åt terrorgruppen al-Qaida och dess allierade ”Fria Syriska Armén” (en frontorganisation för extremistiska Muslimska Brödraskapet).

Vita Hjälmarna har också som uppgift att smuggla in vapen och förnödenheter till terroristerna. Villkoret för att arbeta som hjälporganisation i den muslimska terrorstyrda delen av Aleppo är total lydnad gentemot terroristerna och att blunda för deras övergrepp på kristna, shiamuslimer och etniska minoriteter.

Islamistisk hjälparbetare redo att halshugga civila med fel åsikter.

Islamistisk hjälparbetare redo att halshugga civila med fel åsikter.

Vita Hjälmarna i Aleppo tar tydligt parti för de islamistiska terrororganisationerna som mördat en stor del av civilbefolkningen i Aleppo och drivit miljoner människor på flykt. Organisationen är öppet våldsbejakande och gör allt i sin makt för att hjälpa de religiösa extremisterna att vinna inbördeskriget och förinta sina fiender, de som inte är extremistiskt religiösa.

De allra flesta människor som får hjälp av Vita Hjälmarna är antingen terrorister själva, eller befinner sig i staden för att de tillhör terroristernas familjer. Många medlemmar i Vita Hjälmarna är så kallade ”terrorister på dagen, hjälparbetare på natten”, och växlar alltså mellan att bära vapen och vita hjälmar.

Terrorist och deltidsarbetande hjälparbetare.

Terrorist och deltidsarbetande hjälparbetare.

Eftersom all liberal och statlig media i Sverige, samt Sveriges regering, stödjer terroristerna i Syrien – bland annat med skattepengar, är det lätt hänt att lättpåverkade skolbarn tror att terroristernas målsättningar är goda och förenliga med nordiska värderingar. Men egentligen är deras syfte att införa ett medeltida skräckvälde där alla som inte tror på deras religion blir mördade.

Vita Hjälmarna är kända för att producera fejkade videor på skadade civila. Civila som alla ska ha skadats av Syriens regering. Aldrig verkar det vara någon civil som blivit skadad av de terroristiska islamisterna som härjat Syrien i över fem års tid. I videon nedan ser man bland annat hur en ”skadad” civil hjälps av Vita Hjälmarna, och börjar skrika på kommando efter att kameran först cirklat runt hans livlösa kropp:


Bluffvideo sponsrad av svenska skolbarns pengar?

Läraren Alee Farrohi som leder skolbarnens politiska kampanj sitter också i styrelsen för Honesta Skolutveckling AB som äger Storsjögymnasiet. Han är dessutom marknadsansvarig för aktiebolaget som äger och driver tre privatägda gymnasieskolor i Östersund, Sundsvall och Skellefteå.

Enligt Svenskt Näringsliv äger Farrohi skolor för att ha tid att bestämma skolornas utveckling. För Farrohi innebär det att även låta andra ägare till privata företag påverka vad skolorna lär ut:

— Företagen vill vara med och påverka skolan och det känns bra, säger Alee Farrohi.

Förutom att samla in pengar till de våldsbejakande extremisterna i Vita Hjälmarna, som hjälper al-Qaida att mörda, har eleverna också med hjälp av Farrohi startat en näthatskampanj mot den ryske presidenten Vladimir Putin. Anledningen till hatkampanjen är att Rysslands parlament, som Putin hålls ansvarigt för, har förbjudit den ryska homolobbyn att rikta sexpropaganda mot barn.

— Alee hörde av sig och sa ”Jag har en stor grej på G”, jag tänkte att det blir roligt att höra vad han är så exalterad över, berättar en av de tragiskt lättledda eleverna.

Den ”stora grejen” visade sig vara en vulgär näthatskampanj på Facebook, som gavs namn ”Fuck you Putin”. Näthatskampanjen gick ut på att få barnen att hata Putin och få så många barn som möjligt att fotografera sig själva när de gör ”Fuck you”-tecken åt den ryske presidenten. Samt i förlängningen ge extremistiska lobbyorganisationer frikort på sexpropaganda riktad till barn.

Privatägd läroplan: Skolbarnen lär sig näthat och obscena gester.

Privatägd läroplan: Skolbarnen lär sig näthat och obscena gester.

Stöd till terroranklagade Vita Hjälmarna i Syrien och näthat mot Putin för påstådda kränkningar av homoaktivisters rättighet att sprida sin politik till andras barn har en starkt gemensam beröringspunkt. Putin har genom det senaste årets bombkampanj mot de islamistiska terroristerna i Syrien nästintill förintat al-Qaida och deras stödgrupp Vita Hjälmarna i Aleppo.

Vita Hjälmarna är nu omringade tillsammans med sunni-terroristerna och vädjar om hjälp. Mot sig har de specialförband från Syrien, Iran, Ryssland, Hizbollah, Islamiska Jihad och PFLP.

Farrohis ekonomiska och politiska samarbete med vänsterextrema Sveriges Radio är långvarigt och mer långtgående än den nuvarande kampanjen. Farrohi har till och med anställts av Sveriges Radio för att medverka i deras program ”Livsstilspanelen”.

På sin twitter kombinerar Farrohi stöd till extremistiska Pussy Riot och John McCain med den för regimanhängare sedvanliga hetsen mot Sverigedemokraterna.

Se en video som förklarar Vita Hjälmarnas koppling till Nato och islamistiska terrorister nedan:

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö nyheter.

Källor:
DOUBLE LIFE OF WHITE HELMETS: VOLUNTEERS BY DAY, TERRORISTS BY NIGHT (PHOTOS)
De vill att alla ska peka finger åt Putin


  • Publicerad:
    2016-12-11 08:00