Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Misstänkt våldtäkt på tonårsflicka i Östersund

Offer och misstänkt känner varandra sedan tidigare Polisen efterlyser information.

Toppsosse i Östersund läckte hemlig information till brottsmisstänkt VD

INRIKES. En före detta toppsosse i Östersund avslöjas nu med att ha läckt hemlig information till Östersundshems brottsmisstänkte VD.

Frimurarna i Östersund kan mista lokalerna i Rådhuset

FRIMURERI. Maktorganisationen Frimurarna kan få sitt billiga hyreskontrakt i Östersunds rådhus uppsagt.

Gripen i Östersund anhållen för stämpling till terroristbrott – uppdaterad

BROTT. Den man som greps i Östersund på onsdagen efter att privatpersoner slagit larm om att han kört med bil på Stortorget har nu anhållits misstänkt för stämpling till terroristbrott.

Samernas huvudstad flyttas från Lappland till Jämtland

INRIKES. Sametingets beslut i veckan att flytta sin huvudstad från Kiruna till Östersund förvånade många. Bakgrunden är den etniska konflikten mellan svenskar och samer i Lappland, samt konflikten mellan renägare och vänstersamer, samt att Sametinget genom flytten bättre kan hävda rättigheter till landområden och naturresurser utanför Lappland.

Tidigare ordförande för hbtqp-fotbollslag åtalas för grov ekonomisk brottslighet

BROTT. Under täckmanteln av politisk korrekthet ska den före detta militären ha nyttjat sin position inom ett kommunalt fastighetsbolag och en framgångsrik fotbollsklubb för att tillskansa sig stora summor pengar. Nu åtalas Östersund FK:s tidigare ordförande för grov ekonomisk brottslighet.

Östersund: Förhärdad sexualbrottsling från Kenya döms för nya sexbrott

ÖSTERSUND. Bara tre dagar efter frigivandet sexattackerade kenyanen Max Rödén två barn och en handikappad kvinna i permobil. Mannen kommer att släppas lös igen i Östersund i slutet av sommaren.

Nya uppgifter angående våldtäkterna i Östersund – minst tre rasfrämlingar inblandade

BROTT. Polisen har släppt mer uppgifter angående våldtäkterna i Östersund där två unga flickor blivit våldtagna. Bland annat har det vid det ena fallet förekommit tre olika gärningsmän som varit inblandade.

Ännu en ung flicka våldtagen i Östersund

BROTT. Ännu en ung flicka har utsatts för en överfallsvåldtäkt i Östersund och allt tyder på att det är samma mörkhyade gärningsman som ligger bakom båda våldtäkterna.

Våldtog 13-årig flicka på toalett – fick 2 månader fängelse

MÅNGKULTUREN. Syriern Mohammed Maaz som bara några dagar innan jul våldtog en 13-årig flicka på en skoltoalett i Östersund dömdes idag till två månaders fängelse och åtta månades skyddstillsyn. Uppdaterad

Misstänkte barnvåldtäktsmannen släpps fri i väntan på dom

INRIKES. Efter den sista rättegångsdagen mot Syriern Mohammed Maaz, som åtalades för att ha våldtagit två minderåriga flickor i Östersund, valde rätten att släppa honom fri i väntan på domen. Detta trots att han är misstänkt för våldtäkt på en 13-årig flicka och sexuellt utnyttjande av en 14-årig flicka. Uppdaterad

Rättegång mot 20-årig man som åtalas för våldtäkt mot barn

MÅNGKULTUR. Idag hölls rättegången mot den 20-årige man som står åtalad för att ha våldtagit en 13-årig flicka både vaginalt och analt. Nordfront var på plats. Uppdaterad

Skolägare utnyttjar elever politiskt – samlar in pengar till terrorkopplade islamister!

ÖSTERSUND. Fjällsjö nyheter har avslöjat att skolägaren Alee Farrohi använder eleverna på sin skola i Östersund till att bland annat samla in pengar till terroristkopplade organisationer samt att hetsa mot Ryssland och Vladimir Putin.

Misstänkt våldtäktsman gripen i Östersund

BROTT. Under torsdagskvällen greps en man som misstänks ha våldtagit en kvinna som han tidigare haft en relation med. Våldtäkten ska ha skett i en lägenhet i Östersund.

Kvinna knivhuggen i Östersund

ÖSTERSUND. Strax innan elva idag ska en kvinna i Östersund ha knivhuggits. En man är gripen misstänkt för brottet.

Polisen lyckas inte få tag i invandrarna som överfaller kvinnor i Östersund

ÖSTERSUND. Polisen har minst sagt lyckats dåligt i Östersund med att gripa de invandrare som ligger bakom överfallen mot stadens kvinnor.

Motståndsrörelsens nattvandringar i Östersund kritiseras av journalist

MEDIA. En journalist på Östersunds Posten uppmärksammar och angriper Motståndsrörelsens Näste 4 efter att de nattvandrat för att freda ortens kvinnor.

Ytterligare överfall i Östersund

ÖSTERSUND. Efter det stora antalet överfall mot kvinnor i Östersund den senaste tiden har man i helgen anordnat nattvandringar i staden. Trots detta blev en kvinna överfallen av tre män under natten mot söndagen.

Näste 4 nattvandrade i Östersund

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Natten mot idag nattvandrade aktivister från Motståndsrörelsens fjärde näste i Östersund efter den senaste tidens överfall och trakasserier mot kvinnor i staden.

Daily Mail uppmärksammar Östersund – kallar staden “no-go zone”

SVERIGE. Daily Mail uppmärksammar händelserna i Östersund och skriver bland annat om två tioåriga flickor som ska ha blivit utsatta för hot om våldtäkt. Man beskriver Östersund som en ”no-go zone” för kvinnor.

Fortsatta främlingsöverfall på kvinnor i Östersund

ÖSTERSUND. Trots att polisen i Östersund för några dagar sedan gick ut och varnade stadens kvinnor för att vistas ute ensamma på kvällarna fortsätter anmälningar om främlingar som överfaller och trakasserar kvinnor att strömma in till Östersundspolisen.

Polisen varnar efter våld mot kvinnor i Östersund

ÖSTERSUND. Efter att kvinnor misshandlats och utsatts för våldtäktsförsök varnar nu polisen allmänheten.

Tvååring misshandlad vid busshållsplats

SVERIGE. En okänd man knuffade vid 18-tiden en 2-årig pojke till marken och sparkade sedan på honom. Polisen söker nu en gärningsman.

Tiggare i Torvalla blev bestulen och misshandlad

INRIKES. En man i 35-års åldern har anhållits misstänkt för att ha bestulit och misshandlat en tiggare i stadsdelen Torvalla.